reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

aneteczka ale może jakos do przeróbki da radę??
ja zazwyczaj miałam tak że kupowałam bluzki które miały długość na mnie do pępka bo jestem wysoka:sorry:
albo za szerokie, ehh dużo tego było...nawet jak sprawdzałam wymiary nie trafiałam:-p

reklama
bede teraz neidobra, ale Katgen Ty tak nie zacieszaj, bo Madzia pewnie juz o 10.00 miala obiad gotowy :-D:-D:-D
-sorki Madzia nie moglam sie powstrzymac :sorry:

ciacho no witaj z powrotem :-)

larvunia a tobie chyba humorek dzisiaj dopisuje co?
ale ja tez czesto rano robie bo pozniej czasu nie mam, dzisiaj mam ogorkowa:-D
katgen to wczesnie zjedzony,chociaz ja obiady tez wczesnie robie 12-13 bo kolacje sa 17-18

Ostatnio edytowane przez moderatora:
haha musialam sie odezwac :-D:-D
dzieki larvunia ale akurat dzis nie trafilas :-D:no:
bo dzis mam wolne i nie robie obiadu hahaha....:laugh2:

wrocilismy z flomarku i tylko frytki sie smaza dla dzieci :tak::tak:
i spadamy do miasta jest kinder festiwal dla dzieciakow jedziemy popatrzec moze cos na miescie zjem jakis kebab haha :tak::tak:

reklama
Do góry