reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

cos słoneczko wycodzi, ale niesmiało

Na jakiś spacer trzeba się wybrać... bo szkoda całą sobotę w czterech ścianach siedzieć.

Moje neiszczęsne firanki jeszcze nie przyszły.
Właśnie powiesiłam w małym pokoju, tylko jeszcze duży.............

reklama
ja tez cos zamowilam, i gdyby nie to ze napisalam to bym mogla sobie czekac ponoc alegro zaszwankowalo i im nie wyslalo mojego zamowienia:wściekła/y:
ale we wtorek bede miec
a jakie kupilas firanki?

ciacho- a twój nie przebierał?
Mój to wszytsko przy małym zrobi, tak jak ja. Pierwszy raz młodego przebierał jeszcze w szpitalu.

pomarzyc dobra rzecz, przebral jak mnie nie bylo i musial a tak jak nakupala
to wolal mnie, bylo minelo i niewazne:-)
uciekam milej soboty

moj tez przebieral Frucia i wszystko przy nim robil od narodzin to on [pierwszy kapal przez pierwsze 2 tyg malego i kupki przebieral... teraz jeszcze nie przebral mlodej i w sumie nie robi nic przy malej, tylko gada i czasami jak ja zaniemoge to ja wezmie na rece. NIby jest Misiulka za mala dla niego, ze niby Fruciu byl wiekszy. Nio byl bo mloda niedawno wazona 3540 wazyla, a Fruciu przy porodzie 3880, wiec roznica jest ;-)

reklama
Do góry