reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

wozek to takie dobrodziejstwo dla rodzicow, mojej kupilam spacerowke jak miala 1,5roku ale ona byla tak mala ze wygladala na rok i spala w nim jeszcze dobry rok,
kupilam taka parasolke ale rozkladana na plasko z podnozkiem, ktory zawsze byl rozlozony wysluzyla nam sie i nie byly to zmarnowane pieniadze ale miala tylko ten bo gleboki poszedl won

reklama
no ja moj gelboki mialam taki jeszcze bez skretnych kol i sprzedalam po taniosci komus bardziej potrzebujacemu.

A biore teraz ten 2w1 tylko dlatego ze cena taka sama jakbym wziela sama spacerowke taka jak chcemy. wiec jak za te pieniadze mozna miec wiecej a wozki z opinii znajomych i jeszcze larvunia dolozyla wczoaj sa naprawde dobre;p
wiec nie strace na tym.
musze wystawic nasz tylko kurde najpierw to ja musze gwarancje od niego znalezc.. bo bez gwarancji to za tanie pieniadze ebde musiala puscic.

edit

po tylu przeprowadzkach a gwarancje znalazlam w mig.. ufff
tylko teraz nie wiem na jaki okres jest! grrrrrr:/

Ostatnia edycja:
czesc

Future jakie Ty *******y opowiadasz ;-) Pierdziawki miala bo Was nie lubi, no prosze Cie :-D;-) Kochana ona Was kocha!!!! :tak::-)
PR czego zazdroscisz :eek:

ja dopiero sniadanko zjadlam :sorry:

megi oby humor szybko wrocil
future to ladnie ci mloda pospala a ja dzisiaj mialam problemy ze spaniem:growl:
larvunia a jak Miska ci spi?

wlasnie zgrywam fotki kochane ;-)
ogolnie mam lenia , jeszcze w piDZamie siedze :-D w domu mexyk ;-):sorry:
ale co tam swieto co nie :-);-)

tjaaa ciacho mloda wlasnie zasnela, ale jeszcze 5 min temu jedna reka ja bawilam a druga fotki wgrywalam ;-) Wczoraj max 40 min pojekiwala, ale nie plakala. Pozniej cala nocka ladna :tak: Z przerwami na karmienie, ale w lozku ja mialam , cycka wsadzilam do buzi i spalam dalej :sorry: wiec wyspana jestem :sorry: No jak do 10 prawie garowalam w lozku to wyspana hehehe ;-)

hehe no tak sie robi ja tak obiad gotowalam mala na reku a druga reka zupe mieszalam:-D samo zycie hehe
to dobrze ze ci ladnie spi, moje w nocy co 2 godziny na cyca sie budzily

reklama
Do góry