reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

daffi dzięki, ale biała nie wyzdroweieje. białaczka jest nieuleczalna, ale mozna odsunąć na jakiś czas chorobę i podleczyć się lekami. jak bedzie się lepiej czuła, to niech sobie jeszcze żyje z nami. a jesli nie...to trudno. tak mialo być.

Larvunia - moze my wpłynęłysmy jakoś na jakość snu Misiuleńki? u mnie jak goście byli, to mała nie spała. a ty wiesz, ja i helenka, ona trochę gadała, ja też nadawałam. moze nas nie lubi ;)

ide sie położyć, bo zdycham. mała śpi....

reklama
LANA a kiedy chcesz małą oduczac spania w wózku? (tylko nie nerwuj sie) ja zawsze czytałam że tak samo jak fotelik w samochodzie tak samo wózek, na dłuższą mete nie jest zdrowy do spania dla kręgosłupa, ja rozumiem że ona nie chce spa w łóżeczku ale dla swojej czy jej wygody nie można dziecku na wszystko pozwala... (tylko jeszcze raz prosze nie nerwuj sie)
LARVUNIU oj ja jestem prawie 3 lata po porodzie a nadal chcę zrzycic 10kg... to i tak już jedną dyche mi się udało...

I nie pamiętam co jeszcze pisa miałam... Burza była, ja i tak na kompie siedziałam, ale tak lało że mi się ściana zrobiła i net się zwolnił i nerwa załapałam, mały chciał sta i ogląda burze przez okno, i był zły bo bajki ogląda nie mógł, to wyłączyłam neta i mu na kompie włączyłam, ale bateria padła po chwili... grrrrr teraz już po burzy ale powietrze jest superaśne... a myślałam że jutro nad jeziorko wyskoczymy...

PR wiem że już pytałam ale nie znalazłam odpowiedzi bo mi te wesele do neta dojśc nie dało ;-) ile masz wzrostu?

Pr- współczuje, ja też szybko wracałam do pracy.
Ja na Twoim miejscu wziełabym jeszcze te dwa tygodnie, jak będą chcieli przedłużyć umowę, to przedłużą.

Kasia ja sie nie nerwuje ale nie zamierzam jej oduczac.
niech kazdy mysli co chce;p
ale ja wiem ze jak ona sie nie wyspi ani ja ani ona zycia nie mamy... a wozek plaski czym moze zaszkodzic dziecku? fotelik rozumiem jest kubełkowy... ale wozek jest na palsko przeciez? w kazdym razie jak odstawimy wozek tak odstawimy spanie. poki co bedzie jak bylo;p

dzien dobry:-)
ja sie wzielam dzis za sprzatanko :-)
a potem idziemy na pkp ciuchcie zobaczyc:-)i jakos dzien minie
lana a wlasciwie to czemu zmieniasz spacerowke?moze ja cos nie doczytalam,
co do spania w wozku to moj juz dawno nie spal,wogule coraz mniej mi spi w dzien...
przyszlirodzice kurcze jak ten czas minal z ety juz do pracy wracasz...a z kim malutki bedzie?wynajmujesz nianie czy z babcia zostaje?
widze ze syneczek zaraz bedzie mial pol roczku,ma juz zabki?probuje juz siadac?
larvunia co do wagi to mnie sie przytylo 25kg :(i jeszcze walcze ztym zostalo mi 5kg :)ale pocieszam sie tym ze ja moj wroci to pewnie uda mi sie zgubic te 5kg i bedzie super :)mam nadzieje ze bedzie dumny ze mnie:)
milego dnia kochaniutkie

Witam i ja;p

Pr wam to naprawde odwalilo;p mi o 9 ciezko bylo wstac jak mloda wstala ;p;p;p;p

Marzenko jak cos cofnij sie o str bodajze tam pisalam dlaczego.

hej
ale dyskusja wieczorna byla hehe
wiecie co moja mloda w dzien spala w wozku czasem jej sie zdazylo ze spala w domu ale tak w wozku na spacerach i wyrosla:tak:
ale pogoda blee, dziewczyny padalo wczoraj w gorzowie??
bo u rodzicow to taka burza przeszla i taka padalo ze jejku

reklama
hej
ale dyskusja wieczorna byla hehe
wiecie co moja mloda w dzien spala w wozku czasem jej sie zdazylo ze spala w domu ale tak w wozku na spacerach i wyrosla:tak:
ale pogoda blee, dziewczyny padalo wczoraj w gorzowie??
bo u rodzicow to taka burza przeszla i taka padalo ze jejku

no i wg mnie tez sie Julce odmieni... z czasem moze w ogole mi przestac w dzien spac i po klopocie. poki co za takie pieniadze i tak sie przyda bo nawet jak mloda zasypia na spacerach to ten podnozek musi byc. Niech sie ktoras polozy na 2 godz w miejscu gdzie nogi od kolan beda wisialy... ciekawe czy komus by bylo wygodnie:)
U nas tez popadalo solidnie ale burza to taka delikatna byla. na szczescie bo inaczej bym sie stresowala;p a M na nocke szedl;p

Do góry