reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

no piękne nasze córcie są.
dzięuję larvuś jak zwykle za piękną sesyję ;)

edit:

a wogóle już mam pomysła. jak za rok będą już takie fajne babeczki, to weżmiemy je na sesję w kwiatach, w trawie, tutaj u nas. obu im zrobimy profesjonalną sesyję ;)

reklama
hehehe spoko Future ;-) Co roku im mozemy robic przy kwiatach ;-) Z reszta za kazdym razem masz u mnie gwarantowana sesje jak sie bedziemy widziec ;-) a ja aparat wezme ;-) Jestescie fotogeniczne obie, aparat Was lubi ;-)

ale nuuudy :confused2: pogoda tez taka sobie, nic sie niechce :confused2: Dobrze ze jakis obiad chociaz mam, bo bysmy chyba dzis nic nie jedli :sorry:

Hej ja siedze z kawusia :-):-)
mloda jezdzi na rolkach z kolezanka a szymek do 18 w przedszkolu :tak:
mieli jechac do zoo ale pani bala sie ze bedzie padac i przelozyli wyjazd na wtorek :tak:
a dzis pojechali na sale zabaw i na pizze :-D:tak:..
pierwszy raz tak dlugo nie ma mlodego w domu ..ciekawe czy nie marudzi :baffled:
kupilam truskawki i ide zaraz koktajl zrobic :-p

czy wam tez forum sie zmniejszylo tzn.mam tak waska strone jakas dziwnie...

future udanego grilowania :-)

LANA mi Kacper długo spał w bujaczku w dzień, jak roczek skończył to postanowiłam odstawic, też się bałam że będzie koniec spania, ale śpi po dziś dzień, kwestia kilku dni, wielu rzeczy trzeba dziecka oducza, od smoka, od piersi, od zasypiania z rodzicami, od pieluch, niestety na tym to polega... Ale oki już milkne, mam swoje zdanie poprostu na ten temat ;-)
MADZIA ja też mam taki wąski ekran... nie wiem czemu...

Byliśmy w safari, ale sie wyszalał młody, już w pewnym momencie mu się niedobrze zrobiło, po przejechaniu się na 5karuzelach i to tych szybszych, ale umyłam mu buźke wodą i chciał jeszcze... to poszliśmy już tylko na taką wolną i na młyn... a jestem padnięta jak cho..ra

Kasia ja oduczalam julke spania w wozku tydzien czasu i przyplacilam to bardzo zszarganymi nerwami bo ona wtedy wyla pol dnia z niewsypania w nocy spac z tego wsyztskiego tez nie chciala i bylo do d...
uwazam ze nie jest gotowa na to tak jak i zabranie smoczka na noc. w dzien to juz nawet nie wie ze cos takiego jak "didi" istnieje.
Probowalam ale widze ze nie ma takiej opcji i zostanie jak jest.
Zreszta to chyba tak do konca tylko i wylacznie moja kwestia ze zmieniam wozek.
rownie dobrze moglam napisac ze moj jest sztywny nie wygodny itp.
Ale mam konkretny powod... brak podnozka i spanie Julki w nim.
i bedzie to trwalo tyle az Julka poczuje sie gotowa na rozstanie.

Madzia tak administrator zmienil i mi to tez strasznie pzreszkadza... etraz ciut poprawili i pwoiekszyli ale juz tak zostanie z tego co wiem.

Ostatnia edycja:
Pomocy, mały dostał mi się do kompa i nie mam na forum wyświetlanych polskich znak

LANA ale ja nie napisałam że masz nie wymienia wózka, poruszyłam tylko kwestie spania dziecka w wózku i jego kręgosłupa... ale już się lepiej na ten temat nie odzywam ;-)

EDIT już mi się udało naprawic

Ostatnia edycja:
Pomocy, mały dostał mi się do kompa i nie mam na forum wyświetlanych polskich znak

LANA ale ja nie napisałam że masz nie wymienia wózka, poruszyłam tylko kwestie spania dziecka w wózku i jego kręgosłupa... ale już się lepiej na ten temat nie odzywam ;-)

EDIT już mi się udało naprawic

a czym rozni sie wozek od materacyka tego co jest w lozeczku turystycznym? (pytam bo nie wiem)

i jeszcze odnosnie gondoli.. przeciez male dzieci na spacerach glownie tylko spia. a to tez jest wozek taki sam jak spacerowka.
bo i jedno i drugie plaskie i lekkowypelnione zeby nie lezec na twardym.

Ostatnia edycja:
reklama
W wózku masz stelaż który zawsze odbija nierówności, na dodatek z jakiegoś powodu są polecane te grubsze materace w łóżeczkach, a łóżeczko turystyczne z jakiegoś powodu jest turystycznym, nie wiem jak inne mamy ale ja nawet jak Kacper był maleńki to go przenosiłam do łóżeczka po spacerze, wózek jest ciaśniejszy, dziecko nie ma swobody ruchy przez co kręgosłup jest nieruchomy przez długi czas (nie mówie tu o noworodkach) czy ty jak śpisz to leżysz całą noc płasko? tak poza tym ja temat skończyłam, a jeśli jeszcze czegoś nie wiesz to spytaj lekarza pediatre

Do góry