reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Megi powtorze 3 raz. Bardzo mi sie oplaca. i zeby zostawic na przyszlosc i zeby julka swobodnie spala w dzien.
mowilam wam ze spi w wozku bo w lozku czy lozeczku nie chce. wstaje po 15 minutach. sama wozek przyciaga do pokoju wchodzi i sie kladzie. nie zamierzam jej tego zmieniac skoro chce.:tak:
pozatym ma dopiero 1.5 roku. Wiec chocby te pol roku mial posluzyc to sie zawsze oplaca:) tez dlugo z Zuzia jezdzilas wozkiem a z 1.5 rocznym dzieckiem nie przejde z obecnego miesjca zmaieszkania do np rodzicow bo ona taki kawal sama jeszcze nie jest w stanie isc. cale mieasto tzreba przejsc w tym celu.:tak:

Future zal kotki bardzo! mam andzieje ze wyjdzie z tego!

PR a tobie pwowdzenia w pracy z umowa! trzymam &&&&!

Ostatnia edycja:
reklama
Lana- fajny i kółka duże na zimę jak znalazł, ja żałuję że mam z małymi dla dzieciaków.
Pr- a można wiedzieć gdzie pracujesz, masz fajnie, że dzieci masz z kim zostawić, nie musisz dodatkowo kasy wydawać.
Martuchaa- Monika, nie mogłam się skupić na ćwiczeniach, za ładna :) a znowu mają promocję, oj kuszą :)
aneteczka- ja też piję, ale tylko szklankę i bez zagryzki.
Future- zwierzaki jak człowiek, te same choroby łapią, teraz wszędzie chemia, i one też podatne, szkoda, a mój kolega też walczy pies ma chłoniaka i tyle kasy już poszło na leczenie.

PR raczej nie, pilnuje sie. No bo co kanapki z wedlina, herbatki, capuccino jedno, woda, jablko i zupa krupnik - dzis to jadlam :sorry2:
Juz czytalam o krupniku, ze jest zdrowa (dla brzuszka bo kasza itp bla bla bla), ale dzieci baczki moga puszczac bo troszke wzdyma brzuszki :dry: no to mam przyczyne chyba :dry:
Mloda nie placze, ale postekuje i wybudza sie .... choc tfu tfu juz troche spi. Jak wejsc mi na BB pozwolila ;-) Moze zdaze sie wykapac ;-) Ide nianie podladowac i pod prysznic , milej nocki kochane i do jutra ;-)

AniaPR a no pokaz brzucha żebyś wiedziała:tak: coraz większy ale na razie przytyłam tylko 6kg więc chyba nie dużo z Zuzią na koniec dobiłam do 13kg
Lana ok może nie doczytałam albo cuś ok zamilkłam:sorry2:

Idę spać za chwilę tak więc kolorowych...;)

megi ale i tak nikt nie pobije larvuni;p a wlasnie tak z ciekaowsci ile masz mniej po porodzie?
fajnie masz tez bym tak chciala;p
megi u ciebie tez malutko chociaz ja z JAskiem tez mniej mialam niz z Amelka ale i tak duzo za duzo;p

a moje prykały i kolki miały, ryczały jak opętane :) Więc mi ta dwójka wystarczy, chyba, że mi Lavrunia pożyczy Milunię.

przy marcelku przytylam w ciazy 30kg, przy samym porodzie - 10 kg i przez 3 mies karmienia cycem jeszcze ok - 5/8 kg zeszlo ze mnie. Pozniej roznie .... jak sie jesc zaczelo fast fudy i do pracy wrocilam to roznie z waga bylo ale nei wrocilam do frmy z przed ciazy.

Teraz przytylam w ciazy 2,5 kg:-) Przy samym porodzie - 7kg. No ale co ja mialam sie wypocic jak ja godzine rodzilam ;-) Teraz wlazlam z ciekawosci na wage i jest jeszcze -1 kg :-) Wiec w sumie -8 kg od porodu :-) Waze ok 69kg teraz... jeszcze -10 bym chciala byloby oki :sorry2:

dobra ide pod prysznic :cool2: do jutra

edit:
kroma na co Ci moja Misiulka heee, nie oddam moja ona ;p Zrob se taka sama ;p hhhehehehe zartuje ;p

reklama
Do góry