reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ale lunelo u nas, grzmialo grzmialo i lunelo w koncu
zdazylam z psem wrocic ;-) kurde a mi moj napisal ze wroci najszybciej ok 24.00 :dry: Bo zakonczenie maja sezonu :dry:

LaNa fajny wozek, mam identyczny, tylko ze ja niebieski i chyba daszek mam nieco inny ale to tez Atlantic :-D:-D:-D super sie wozi :tak: Bedziesz zadowlona :tak:

reklama
ale leje co nie larvuś?

a nasza biała kotka ma białaczke. posżło 300zl dzis na nia. dostala jeszcze szanse. mama powiedziala, ze jeszcze nie uśpi. lekarz ściągnał jej 200ml wody z krwią z płuc i ma byc teraz trochę lepiej....zobaczymy....

dostala jedzonko specjalne, i lekarz powiedzial, ze to choroba nieuleczalna, ale nie powinno sie nic narazie dziac. wazne, zeby sie lepiej czula. a jak bedzie soe dobrze czula, i bedzie jej czas, to asnie sobie i sie nie obudzi. i nie bedzie cierpiec. mamy obserwowac kilka dni. jak nie to uspic ;(

hej a no szkoda do pracy wracac no ale musze 1 wyplata na wszystko nie wystarczy no i szybciej wracam bo nie wykorzystuje tych 2 tygodni co moge dodatkowo wziac, bo mi sie umowa konczy z koncem lipca i nie wiem czy mi przedluza wiec dalej zyje nadzieje ze jak szybciej wroce to przedluza a jak nie to musze miec czas na znalezienie innej roboty ehhh nie chce narazie o tym myslec bo chyba juz wszystkie klaki mi z glowy wyleca

Pr bedzie dobrze poczatki najtrudniejsze :tak::tak:a zawsze to wiecej kasy...
wiadomo zal bo nie bedziesz z malym...
a wlasnie z kim on bedzie z babcia jakas??...

dobra lece do wyra z mlodym...:happy2::happy2:

co sie dzieje w tym roku z katami :sorry2: moi rodzice tez uspili niedawno...:-(

kurde od 20.40 moja budzi sie co 10 min :baffled: juz powoli mam maxa :baffled:
prezy sie i steka... gggrrrrrr.... ale baczki ida, ja juz nic nie wiem kupk tez byla przy kapieli :-(

larvunia- moze cos zjadlas?
Magda- z tesciowa bedzie wiec jestem spokojna i przez wakacje z Amelka tez jakos da rade bo dziewczyny maja wakacje to jej pomoga no i moj ma caly miesiac urlopu wiec jakos dadza rade

Hej jestem i ja jakoś tak weny brakło mi za dnia żeby napisać poza tym za bardzo nie ma o czym:)
Magda jestem dzięki że wspomniałaś o mnie, zyję tzn kulam się choć coraz ciężej mi z wszystkim a jeszcze przeszło 2 miechy:dry:
Madziarena fajnie że dostałaś się na ten zabieg szybciutko i oby przyniósł pomyślność i możliwość "chodzenia" bez okularków:)
Lana myślałam że będziesz Julkę oduczać pomału wózka a tymczasem widzę nowy zakup się szykuje...opłaca ci się? tak pytam
U nas też lało nie tak dawno i burza przeszła a ja w oknie popatrzyłam sobie, przyjemnie pachniało świeżym powietrzem:)

reklama
Do góry