reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
No larvunia w koncu masz czas na BB ;-):-)

ja tez mam luz wlasnie wyszlam z wanny :tak:
hania jezdzi na rolkach oczywiscie po domu :tak::-D bo na dworze deszcz ja zlapal..
a mlody jezdzi za nia autem takze wesolo :-):-)

tak sobie uswiadomilam ze jutro u was boze cialo ...

a gdzie reszta kobitek megi,lana gdzie jestescie ?..

Ostatnia edycja:
Wpadam jak Filip z konopiee...ehhh
ale chce sie pochwalic;p
Nasz nowy nabytek w przyszlym miesiacu:)
SPRZEDAM WÓZEK ESPIRO ATLANTIC (1664343506) - Aukcje internetowe Allegro (przykladowy link)
w koncu decyzja podjeta umowilismy sie juz na zakup. oczywiscie nie po tej cenie jak w aukcji ale po 1 dziecku prawie jak nowy a osobie sprzedajacej zalezy na pilnej sprzedazy:)
uff i kolorystycznie odpowiada bo i na chlopca i na dziewczynke wozek z przyszloscia:)

Lavrunia- witaj w Klubie :)
Madzia- to ci dzieci pomysłowe :) W końcu wakacje mają

My jeszcze wakacji nie mamy :no::no:
u nas zaczynaja sie 8 lipca a koncza sie 17 sierpnia :tak:
takze jeszcze troszke i bede miala drugoklasistke w domu wow...

Lana ladny ten wozek ale troche drogi...
a to ty juz kupujesz razem z gondola??..

My jeszcze wakacji nie mamy :no::no:
u nas zaczynaja sie 8 lipca a koncza sie 17 sierpnia :tak:
takze jeszcze troszke i bede miala drugoklasistke w domu wow...

Lana ladny ten wozek ale troche drogi...
a to ty juz kupujesz razem z gondola??..

Tak razem z gondola. ale ja kupuje za 300zł. jest doslownie jak nowy. mam w nim gondole, spacerowke, parasolke, folie przeciw deszczowa, moskitiere, spiworek wiec jeden odsprzedam bo 2 mi niepotrzebne i pompke do kół.

Wita,

Mam teraz dopiero chwilę czasu na BB.
Młody właśnie usnął, M na koszu, ja teraz pije piwko:-)obrzetam się talarkami lajkonika i pewnie za chwilę jakiś film zapuszczę.
Zamówiłam na allegro firanke i bieznik do dużego pokoju, miało być kurierem, wpłacilam kase w piątek rano, więc tego smaego dnia powinna być na koncie u sprzedającego, a przesyłki nadal nie ma.Pewnie dopiero w piątek przyjdzie, bo jak w pon. to się wkurzę już na maxa, bo nie po to płaci się za kuriera żeby tyle czekać.

Ja dzis po pracy wykończona byłam,nie wiem co mnie tak zmęczyło, dzien jak codzień, a jak M wrócił z pracy, przejął małego,a ja powiedział "dobranoc" i poszłam spać i usiełam sobie 2h drzemkę.

Lana - fajny wózek widzę, że przygotowania pod drugą dzidzie pelną parą.

hej wieczornie ale buuurza:szok:

Befatka powodzenia z pazurkami, napewno dasz radę:tak:

Madzia ale mi narobiłaś ochoty na truskawki:-) jutro kupię bo jakoś w tym roku nie zdążyły mi się przejeść:cool2:

kroma na spinningu super chociaż odeszła moja najlepsza instruktorka i nie ukrywam że frekwencja mi spadła, chciałabym zobaczyć też jak jest na nautilusie i chyba się wybiorę:tak: a kogo masz za trenera?

Lana fajny ten wózek ale ja przy wieku Julki bardziej postanowiłabym już na parasolkę:tak:

Aneteczka do drugiej zidzi jeszcze ohohohhohoho!;p
no chyba ze cud nastanie;p

Martucha no niestety parasolki podnozki calkiem kiepskie maja. my chcemy by szerokie siedzisko bylo i przyszlsociowy. juz kiedys pisalam. koniecznie duze kola i pompowane;p
parasolka z wielkimi kolami smiesznie by wygladala;p
przez tyle ile sie przebilismy tylko ten spelnia nas w 100%.
fakt ze ciezki ale sklada sie tak samo jak nasz obecny.. wymiarowo po zlozeniu podobny wiec zakoczenia nie bedzie a w bagazniku miejsce jest tylko na wozek zreszta malo jezdzimy.
a dla nas glownym atutem nowego wozka jest dlugi regulowany podnozek i tylko te wielofunkcyjne tak maja.
Wspominalam ze nam julka w dzien spi w wozku i teraz jak juz taka duza jest to nozki jej zwisaja od kolanek w dol.

u nas tez grzmi ale tak srednio. nie rusza mnie narazie:)
edit
jednak mnie rusza. wylaczam kompa.

reklama
martucha - jaka burza, ja przeciez kilka ulic od Ciebie mieskzam i u nas ledwo deszczyk pada......:szok:

o teraz coś z daleka słychać........

Do góry