reklama
No larvunia w koncu masz czas na BB ;-):-)
ja tez mam luz wlasnie wyszlam z wanny
hania jezdzi na rolkach oczywiscie po domu bo na dworze deszcz ja zlapal..
a mlody jezdzi za nia autem takze wesolo :-):-)
tak sobie uswiadomilam ze jutro u was boze cialo ...
a gdzie reszta kobitek megi,lana gdzie jestescie ?..
ja tez mam luz wlasnie wyszlam z wanny
hania jezdzi na rolkach oczywiscie po domu bo na dworze deszcz ja zlapal..
a mlody jezdzi za nia autem takze wesolo :-):-)
tak sobie uswiadomilam ze jutro u was boze cialo ...
a gdzie reszta kobitek megi,lana gdzie jestescie ?..
Ostatnia edycja:
Wpadam jak Filip z konopiee...ehhh
ale chce sie pochwalic;p
Nasz nowy nabytek w przyszlym miesiacu
SPRZEDAM WÓZEK ESPIRO ATLANTIC (1664343506) - Aukcje internetowe Allegro (przykladowy link)
w koncu decyzja podjeta umowilismy sie juz na zakup. oczywiscie nie po tej cenie jak w aukcji ale po 1 dziecku prawie jak nowy a osobie sprzedajacej zalezy na pilnej sprzedazy
uff i kolorystycznie odpowiada bo i na chlopca i na dziewczynke wozek z przyszloscia
ale chce sie pochwalic;p
Nasz nowy nabytek w przyszlym miesiacu
SPRZEDAM WÓZEK ESPIRO ATLANTIC (1664343506) - Aukcje internetowe Allegro (przykladowy link)
w koncu decyzja podjeta umowilismy sie juz na zakup. oczywiscie nie po tej cenie jak w aukcji ale po 1 dziecku prawie jak nowy a osobie sprzedajacej zalezy na pilnej sprzedazy
uff i kolorystycznie odpowiada bo i na chlopca i na dziewczynke wozek z przyszloscia
Lavrunia- witaj w Klubie
Madzia- to ci dzieci pomysłowe W końcu wakacje mają
My jeszcze wakacji nie mamy
u nas zaczynaja sie 8 lipca a koncza sie 17 sierpnia
takze jeszcze troszke i bede miala drugoklasistke w domu wow...
Lana ladny ten wozek ale troche drogi...
a to ty juz kupujesz razem z gondola??..
My jeszcze wakacji nie mamy
u nas zaczynaja sie 8 lipca a koncza sie 17 sierpnia
takze jeszcze troszke i bede miala drugoklasistke w domu wow...
Lana ladny ten wozek ale troche drogi...
a to ty juz kupujesz razem z gondola??..
Tak razem z gondola. ale ja kupuje za 300zł. jest doslownie jak nowy. mam w nim gondole, spacerowke, parasolke, folie przeciw deszczowa, moskitiere, spiworek wiec jeden odsprzedam bo 2 mi niepotrzebne i pompke do kół.
aneteczka
Fanka BB :)
Wita,
Mam teraz dopiero chwilę czasu na BB.
Młody właśnie usnął, M na koszu, ja teraz pije piwko:-)obrzetam się talarkami lajkonika i pewnie za chwilę jakiś film zapuszczę.
Zamówiłam na allegro firanke i bieznik do dużego pokoju, miało być kurierem, wpłacilam kase w piątek rano, więc tego smaego dnia powinna być na koncie u sprzedającego, a przesyłki nadal nie ma.Pewnie dopiero w piątek przyjdzie, bo jak w pon. to się wkurzę już na maxa, bo nie po to płaci się za kuriera żeby tyle czekać.
Ja dzis po pracy wykończona byłam,nie wiem co mnie tak zmęczyło, dzien jak codzień, a jak M wrócił z pracy, przejął małego,a ja powiedział "dobranoc" i poszłam spać i usiełam sobie 2h drzemkę.
Lana - fajny wózek widzę, że przygotowania pod drugą dzidzie pelną parą.
Mam teraz dopiero chwilę czasu na BB.
Młody właśnie usnął, M na koszu, ja teraz pije piwko:-)obrzetam się talarkami lajkonika i pewnie za chwilę jakiś film zapuszczę.
Zamówiłam na allegro firanke i bieznik do dużego pokoju, miało być kurierem, wpłacilam kase w piątek rano, więc tego smaego dnia powinna być na koncie u sprzedającego, a przesyłki nadal nie ma.Pewnie dopiero w piątek przyjdzie, bo jak w pon. to się wkurzę już na maxa, bo nie po to płaci się za kuriera żeby tyle czekać.
Ja dzis po pracy wykończona byłam,nie wiem co mnie tak zmęczyło, dzien jak codzień, a jak M wrócił z pracy, przejął małego,a ja powiedział "dobranoc" i poszłam spać i usiełam sobie 2h drzemkę.
Lana - fajny wózek widzę, że przygotowania pod drugą dzidzie pelną parą.
K
konto usuniete
Gość
hej wieczornie ale buuurza
Befatka powodzenia z pazurkami, napewno dasz radę
Madzia ale mi narobiłaś ochoty na truskawki:-) jutro kupię bo jakoś w tym roku nie zdążyły mi się przejeść
kroma na spinningu super chociaż odeszła moja najlepsza instruktorka i nie ukrywam że frekwencja mi spadła, chciałabym zobaczyć też jak jest na nautilusie i chyba się wybiorę a kogo masz za trenera?
Lana fajny ten wózek ale ja przy wieku Julki bardziej postanowiłabym już na parasolkę
Befatka powodzenia z pazurkami, napewno dasz radę
Madzia ale mi narobiłaś ochoty na truskawki:-) jutro kupię bo jakoś w tym roku nie zdążyły mi się przejeść
kroma na spinningu super chociaż odeszła moja najlepsza instruktorka i nie ukrywam że frekwencja mi spadła, chciałabym zobaczyć też jak jest na nautilusie i chyba się wybiorę a kogo masz za trenera?
Lana fajny ten wózek ale ja przy wieku Julki bardziej postanowiłabym już na parasolkę
Aneteczka do drugiej zidzi jeszcze ohohohhohoho!;p
no chyba ze cud nastanie;p
Martucha no niestety parasolki podnozki calkiem kiepskie maja. my chcemy by szerokie siedzisko bylo i przyszlsociowy. juz kiedys pisalam. koniecznie duze kola i pompowane;p
parasolka z wielkimi kolami smiesznie by wygladala;p
przez tyle ile sie przebilismy tylko ten spelnia nas w 100%.
fakt ze ciezki ale sklada sie tak samo jak nasz obecny.. wymiarowo po zlozeniu podobny wiec zakoczenia nie bedzie a w bagazniku miejsce jest tylko na wozek zreszta malo jezdzimy.
a dla nas glownym atutem nowego wozka jest dlugi regulowany podnozek i tylko te wielofunkcyjne tak maja.
Wspominalam ze nam julka w dzien spi w wozku i teraz jak juz taka duza jest to nozki jej zwisaja od kolanek w dol.
u nas tez grzmi ale tak srednio. nie rusza mnie narazie
edit
jednak mnie rusza. wylaczam kompa.
no chyba ze cud nastanie;p
Martucha no niestety parasolki podnozki calkiem kiepskie maja. my chcemy by szerokie siedzisko bylo i przyszlsociowy. juz kiedys pisalam. koniecznie duze kola i pompowane;p
parasolka z wielkimi kolami smiesznie by wygladala;p
przez tyle ile sie przebilismy tylko ten spelnia nas w 100%.
fakt ze ciezki ale sklada sie tak samo jak nasz obecny.. wymiarowo po zlozeniu podobny wiec zakoczenia nie bedzie a w bagazniku miejsce jest tylko na wozek zreszta malo jezdzimy.
a dla nas glownym atutem nowego wozka jest dlugi regulowany podnozek i tylko te wielofunkcyjne tak maja.
Wspominalam ze nam julka w dzien spi w wozku i teraz jak juz taka duza jest to nozki jej zwisaja od kolanek w dol.
u nas tez grzmi ale tak srednio. nie rusza mnie narazie
edit
jednak mnie rusza. wylaczam kompa.
reklama
Podziel się: