reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
nie tylko Ty :-p;-)
a mi moj zabral lapka i znowu musze przy kompie ggrrr... nawet nie mam jak fotek wrzucic ze spotkanka.
Jutro poogladacie ;-) Bo nie wiadomo o ktorej moj dzis wroci :sorry2:

mamy maly sukces ;-) Misialinka cale 2 min cmokala smoka jak Future poszla wcisnelam jej na spiocha hehehe, ale skubana skapla sie i wyplula ;-)

Befatka dasz rade z pazurkami zobaczysz :tak:

lavrunia-moje dzieci też nie chciały na początku, i w ogóle potem mało cyckały, jedynie żeby usnąć, a młody to w ogóle ostatnio tylko na noc do uśnięcia. Może Misia nie będzie tak dużo cyckać.

BEFATKA dasz rade! napewno!
MADZIARENA tak jak dziołchy piszą, jak mąż każe to idź! nie robisz tego dla zachcianki tylko dla własnego zdrowia. pomyśl sobie ile przez całeżycie na okularki nawydajesz! a tu raz i pożadnie i za jakiś czas zapomnisz o okularkach...
PR no powrót do pracy po taaaaakim wolnym...eh.... chociaż szczerze to ja pamiętam że jako tako gładko to przyjęliśmy we trójke, ale miałam fajnie bo najpierw tylko 1dzień tyg robiłam (Kacper miał 4mieś) potem po 2 i tak do teraz po 3-4 dni chyba że ktośsię urlopuje

Byliśmy dzisiaj z młodym na fontannie na manhattanie. ależ miał z niej radoche, wszyscy mokrzy wyszliśmy, on oczywiście mokry całkowiie, ja tak delikatnie ;-) Uciekam, chłopaki śpią, ja też z godzinke się zdrzemnęłam, zaraz wstaną i będą głodni...

Ale leje
eek.gif
u mnie..
i burza przeszla...

a ja wybralam sie rowerem do sklepu po truskawki
i w tym czasie sie rozpadalo i burza musialam troche czekac
az przejdzie a potem rura i do domu
biggrin.gif

jeszcze tak szybko rowerem nigdy nie jechalam
biggrin.gif
:-D ale nie bylo mi do smiechu :no:
ale ja panikara i boje sie burzy
smile.gif

ale juz w domu zrobilam nawet koktajl truskawkowy pychotka...:-)

befatka dasz rade z pazurkami napewno wyjda super !! :tak:
future i larvunia fajnie ze pogaduszki i spotkanko udane a na fotki zaczekamy :tak:

hej laski
dopiero teraz ma chwile, rano zakonczenie roku w przedszkolu zeszlo ponad godzine
zakupy i juz jestem u siostry hehe
befatka dasz rade
madziarena moja kolezanka miala i po ciazy znowu ma wade ale tylko -2 a miala -11
mielgo dnia laseczki:-)

reklama
Do góry