reklama
no właśnie ja też próbuje z tego programu co Bestyjka mi tam odpowiedziała, ale coś nie mogę
jak napisałąm pierwszy raz o utajnienie tej galerii to odpisała mi tak:
Witaj,
mozecie założyć sobie grupę społecznościową tylko na zaproszenie i tam umieszczać zdjecia.
Nikt z poza waszej grupy nie bedzie ich widział.
Grupę sięzakłada wchodzać na górze głownej strony forum w społeczności i grupy społecznościowe.
Jeśli miałybyście jakiś problem dajcie znac to wam ją założe , wtedy też poproszę o listę dokładnie wypisanych ników dziewczyn które maja mieć dostęp.
Grafika grupy jest trochę inna niż na forum. Nie widać podpisów.
Pozdrawiam
to chyba tej co założyłam i mamy fotki nie można
ja już nic nie rozumiem,wchodzą tam tylko z albumu, ale jak włoże wszystkie nasze ze spotkania do albumu to znajomi i tak beda widziec, a nam chodzi o to zeby to byla tylko nasza
Nikt z poza waszej grupy nie bedzie ich widział.
Grupę sięzakłada wchodzać na górze głownej strony forum w społeczności i grupy społecznościowe.
Jeśli miałybyście jakiś problem dajcie znac to wam ją założe , wtedy też poproszę o listę dokładnie wypisanych ników dziewczyn które maja mieć dostęp.
Grafika grupy jest trochę inna niż na forum. Nie widać podpisów.
Pozdrawiam
to chyba tej co założyłam i mamy fotki nie można
ja już nic nie rozumiem,wchodzą tam tylko z albumu, ale jak włoże wszystkie nasze ze spotkania do albumu to znajomi i tak beda widziec, a nam chodzi o to zeby to byla tylko nasza
oj ja to wogole sie nie znam na fotach zeby cos tu tworzyc... trzeba chyba admina poprosic o to zeby nasz watek z galeria zrobic "zamkniety" jak pisala befatka... bo to co teraz mamy to mi tez sie foty nie owiekszaja... bezsensu malo widac
beti poprosze na maila foty WSZYSTKIE albo przywiez mi je do krzeszyc na "penisie" po co nagrywac na cd, zapraszam na kawusie, wogole to wszystkie zapraszam na kawusie
beti poprosze na maila foty WSZYSTKIE albo przywiez mi je do krzeszyc na "penisie" po co nagrywac na cd, zapraszam na kawusie, wogole to wszystkie zapraszam na kawusie
ja to mam pozy na tych fotonkach
edit: Madzia dla każdej będzie płytka ze wszystkimi zdjątkami, mieszkające poza M-cz poproszę na priva o adres to wyślę
no kochana jakbys litra wypila hihihi
litra?? heheh amyslisz ze dlaczego ona na te spacery w las lazila co?? hehehehehehehe zartuje beti ;-)no kochana jakbys litra wypila hihihi
reklama
oj ja to wogole sie nie znam na fotach zeby cos tu tworzyc... trzeba chyba admina poprosic o to zeby nasz watek z galeria zrobic "zamkniety" jak pisala befatka... bo to co teraz mamy to mi tez sie foty nie owiekszaja... bezsensu malo widac
to chyba lepszy pomysl z tym zamknietym jestem za
ok to ja wpadam na kawusie jak stawiasz
zaraz wszystkie zrobimy zlot do ciebie hehe
polazimy po lesie
Podziel się: