reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
no właśnie ja też próbuje z tego programu co Bestyjka mi tam odpowiedziała, ale coś nie mogę
jak napisałąm pierwszy raz o utajnienie tej galerii to odpisała mi tak:

Witaj,
mozecie założyć sobie grupę społecznościową tylko na zaproszenie i tam umieszczać zdjecia.
Nikt z poza waszej grupy nie bedzie ich widział.

Grupę sięzakłada wchodzać na górze głownej strony forum w społeczności i grupy społecznościowe.

Jeśli miałybyście jakiś problem dajcie znac to wam ją założe , wtedy też poproszę o listę dokładnie wypisanych ników dziewczyn które maja mieć dostęp.

Grafika grupy jest trochę inna niż na forum. Nie widać podpisów.
Pozdrawiam

to chyba tej co założyłam i mamy fotki nie można:confused:
ja już nic nie rozumiem,wchodzą tam tylko z albumu, ale jak włoże wszystkie nasze ze spotkania do albumu to znajomi i tak beda widziec, a nam chodzi o to zeby to byla tylko nasza

larvunia fajne foto :tak::tak:....
a na gieldzie jak tam zalatwiliscie wszystko??

Beti masz jeszcze jakies nasze foto?? moze na maila cos wyslesz mi co??
:confused:

ja to mam pozy na tych fotonkach:-D:-D

edit: Madzia dla każdej będzie płytka ze wszystkimi zdjątkami, mieszkające poza M-cz poproszę na priva o adres to wyślę

oj ja to wogole sie nie znam na fotach zeby cos tu tworzyc... trzeba chyba admina poprosic o to zeby nasz watek z galeria zrobic "zamkniety" jak pisala befatka... bo to co teraz mamy to mi tez sie foty nie owiekszaja... bezsensu malo widac :baffled:

beti poprosze na maila foty WSZYSTKIE :-D albo przywiez mi je do krzeszyc na "penisie" po co nagrywac na cd, zapraszam na kawusie, wogole to wszystkie zapraszam na kawusie :-D

napiszmy do Bestyjki wszystkie petycje:-)
chcemy utajnienia galerii tej co mamy teraz!!!!!!!!!!!!

reklama
oj ja to wogole sie nie znam na fotach zeby cos tu tworzyc... trzeba chyba admina poprosic o to zeby nasz watek z galeria zrobic "zamkniety" jak pisala befatka... bo to co teraz mamy to mi tez sie foty nie owiekszaja... bezsensu malo widac :baffled:

beti poprosze na maila foty WSZYSTKIE :-D albo przywiez mi je do krzeszyc na "penisie" po co nagrywac na cd, zapraszam na kawusie, wogole to wszystkie zapraszam na kawusie :-D

to chyba lepszy pomysl z tym zamknietym jestem za :tak::tak:

ok to ja wpadam na kawusie jak stawiasz :tak:
zaraz wszystkie zrobimy zlot do ciebie hehe
polazimy po lesie :-D:-D

Do góry