reklama
marzenka21
Fanka BB :)
ja tez jestem za:-)
to kiedy to spotkanko:-):-):-):-)
moze tak po kolei do kazdej co?heheh tylko do befatki dalekoza granice polecimy helikopterem z cala gromadka dzieciale by byly jaja,doslownie sie tak smieje ze az lzy mi ciekna.........
to kiedy to spotkanko:-):-):-):-)
moze tak po kolei do kazdej co?heheh tylko do befatki dalekoza granice polecimy helikopterem z cala gromadka dzieciale by byly jaja,doslownie sie tak smieje ze az lzy mi ciekna.........
beti chcesz nocowac u mnie o jaaaaaaaaa, ale by byly jaja wszystkie u mnie na noc ehehehehehehe... moj by chyba oszalal jakby w nocy wszystkie dziecioczki zaczely marudzic heheheheheheno to co teraz w sobote czy za tydzień, mi pasiło by za tydz, bo Olo ma weselicho, więc wieczór i noc:-):-):-):-) dla siebie:-)
no to co teraz w sobote czy za tydzień, mi pasiło by za tydz, bo Olo ma weselicho, więc wieczór i noc:-):-):-):-) dla siebie:-)
zaprosiłam Bestyjkę tutaj na nasze forum:-)
co by poprosićo utajnienie tej galerii nr 1
ok ja teraz wyjezdzam na wekend do slubic wiec mnie pasuje nastepna sobota lub niedziela tzn. 23-24...maj
ale ja musze przyjechac ze swoim czyli z naszym pomocnikiem od grilla
kochana mi chlopy nie przeszkadzaja, fajnie miec nianie od dzieciaczka czasami ;-) w koncu moj maly go polubial wiec spokook ja teraz wyjezdzam na wekend do slubic wiec mnie pasuje nastepna sobota lub niedziela tzn. 23-24...maj
ale ja musze przyjechac ze swoim czyli z naszym pomocnikiem od grilla
wogole kazdej z Was facet przeciez moze byc... ja nie mam nic przeciw ...mojego tylko pewnie nie bedzie, on ciagle w pracy :-(
Bestyja :P
Administrator
z założenia od kiedy istnieje możłiwosć zakładania grup społecznościowych nie są już tworzone działy zamkniete.
Zaraz pójde do waszej grupy i może uda mi sie Wam pomoć tam ze zdjeciami.
Zaraz pójde do waszej grupy i może uda mi sie Wam pomoć tam ze zdjeciami.
reklama
Podziel się: