reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

wiec prosimy o zrobienie "zamknietej" tej naszej agleri co beti nam zrobila... bo te z zaproszenia to nam nie pasuje, bo za male foty nic nie widac... poprostu zamkniete zrobic to co jest..

reklama
ja tez jestem za:-)
to kiedy to spotkanko:-):-):-):-)
moze tak po kolei do kazdej co?heheh tylko do befatki daleko:-D:-D:-D:-Dza granice polecimy helikopterem z cala gromadka dzieci:-D:-D:-D:-D:-Dale by byly jaja,doslownie sie tak smieje ze az lzy mi ciekna.........:-D

no to co teraz w sobote czy za tydzień, mi pasiło by za tydz, bo Olo ma weselicho, więc wieczór i noc:-):-):-):-) dla siebie:-)

beti chcesz nocowac u mnie o jaaaaaaaaa, ale by byly jaja wszystkie u mnie na noc ehehehehehehe... moj by chyba oszalal jakby w nocy wszystkie dziecioczki zaczely marudzic hehehehehehe

tak STANOWCZE TAK by tamtą galerię zrobić zamkniętą
Iza zasnęła. ale mnie zdenerwowala jakos dzisiaj.

A teściowa? w tyłku ją mam tylko mi Kamila żal....bo ma taka powaloną matkę.:no:

no to co teraz w sobote czy za tydzień, mi pasiło by za tydz, bo Olo ma weselicho, więc wieczór i noc:-):-):-):-) dla siebie:-)

zaprosiłam Bestyjkę tutaj na nasze forum:-)
co by poprosićo utajnienie tej galerii nr 1

ok ja teraz wyjezdzam na wekend do slubic wiec mnie pasuje nastepna sobota lub niedziela tzn. 23-24...maj :tak:

ale ja musze przyjechac ze swoim czyli z naszym pomocnikiem od grilla
:-D:-D:-D

laski zaraz sie posikam hehe...:-D:-D
ale moj pojedzie do kumpla ma w nowinach i krzeszycach nie ma problemu z nim
:tak:

ok ja teraz wyjezdzam na wekend do slubic wiec mnie pasuje nastepna sobota lub niedziela tzn. 23-24...maj :tak:

ale ja musze przyjechac ze swoim czyli z naszym pomocnikiem od grilla
:-D:-D:-D
kochana mi chlopy nie przeszkadzaja, fajnie miec nianie od dzieciaczka czasami ;-) w koncu moj maly go polubial wiec spoko :laugh2:
wogole kazdej z Was facet przeciez moze byc... ja nie mam nic przeciw ...mojego tylko pewnie nie bedzie, on ciagle w pracy :-(

z założenia od kiedy istnieje możłiwosć zakładania grup społecznościowych nie są już tworzone działy zamkniete.

Zaraz pójde do waszej grupy i może uda mi sie Wam pomoć tam ze zdjeciami.

Madzia ja i tak bede jechac sama jak juz wiec mozemy jechac razem, ale to nie znaczy, że mam coś przeciw Maniusiowi :-) pozdrowionka tak w ogóle dla e -wujka:-):-):-)

edit: a może mały wyjątek dla nas? :-)

reklama
bestyja ja przesiuaduje tez na innym watku innych mamusiek i mamy tam zamkniety pokoik jeden, nie daloby rady galerie tez nam tak zrobic?? ....bbbuuuu

Do góry