reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
befatka a kurde z samochodem to ...
chcialam juz odjezdzac no i nie odjechalam... akumulator padl.. i byloby oki, bo magdy mezulek mial mi podladowac, ale klapy nie moglismy otworzyc... a wystarczylo szarpnac porzadnie, moj po mnie przyjechal z tesciem, podladowali i odjechalam, a co siary sobie narobilam :sorry2::zawstydzona/y:

hello:-)
beti mowisz alkohol se saczycie:-)oh jak wam dobrze:-):-):-)moze znow pod prysznicem wyladujecie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ja tez mam ochote na winko ale musze ztym poczekac n nastepny tydzien jak moj bedzie mial wolne bo sama to lipa,
wchodzilam na nasz agalerie ale chyba mi net szwankuje bo niechce mi otwierac zdjec tylko widze do polowy.
ok ania dam znac,my pewnie bedziemy szli do miasta na spacerek wtedy,a tak wogule to sprobuje namowic moja bratowa przeciez ona tez z gorzowa moze bedzie chciala na forum do nas dojsc,im wiecej tym lepiej:-)
wlasnie mi syneczek usnal:-)ahh uwielbiam go kazdego dnia coraz bardziej:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
kasia no wlasnie sie zastanawiam czy czasem mu juz wiecej nie robic,ale jeszcze poczekam zobacze jak bedzie,
a ja dzis patrze na konto a tu kaska przyszla z pitu hehe,wiec jutro ide skromnie zaszalec:-)
tak wogule jutro ide zdjecia do dowodu osobistego zrobic i zlozyc wniosek o nowy dowod,ehh szkoda tylko ze jeszcze swoje nazwisko,:-:)-(
kasia nie martw sie nie ty jedna masz problem z tesciowka,coz taki ich urok nic sie nie poradzi:-)ja wpuszczam jednym uchem a drugim wypuszczam hehhe,nie ma sensu sie wkurzac bo predzej siwe zostaniemy niz to gowno warte :-D
ok mykam.buziaki

no to juz sie skrzykiwac ja tam jestem chetna, tylko odrazu mowie mieszkam na 3 pietrze bez windy :-) kazdy dzien mi pasi praktycznie :cool2:

no to co teraz w sobote czy za tydzień, mi pasiło by za tydz, bo Olo ma weselicho, więc wieczór i noc:-):-):-):-) dla siebie:-)

zaprosiłam Bestyjkę tutaj na nasze forum:-)
co by poprosićo utajnienie tej galerii nr 1

reklama
tak kochana:-)
mamy wielką prośbę
dałoby radę utajnić tą naszą galerię tutaj, bo tam mamy problem ze zdjęciami?:sorry2:

Do góry