reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

larvunia a ja bede wgorzowie 30 maja,bo moja chrzesniaczka ma roczek i bede tam raczej caly dzionek:-)

no kochana jak bedziesz 30 to przed ta data sie przypomnij to cos moze sie urwiesz co?? na chwilke chociaz ;-) ja tez postaram sie byc w tedy w gorzowie...
magda a soamochod juz oki, no jak mezulo mowil akumulator...

reklama
Hejka
Larvunia -wejdz w ustawienia-twój profil i pod znajomymi po prawej stronie nalezy do grup.Najprawdopodobniej bedziesz musiała suwakiem zjechac w dół.
A widzicie foty które dodałam??Bo ja tam widze tylko 1zdjecie co beti wrzuciła jest jako avatar i moje.
Katgen -przybita bo sie z moim pokłuciałam troche wkurza mnie koles tzn juz jest dobrze. No i mnie choróbsko znowu jakies bierze.:wściekła/y::wściekła/y:
Madzia -Dziekuje. Uzywam PhotoScape, dawaj kawałek tego pieknego torcika

befatka ja widze 4 foty dodalas... thx za instrukcje ;-)
a pytanie czy my tylko to widzimy czy z zewnatrz tez ludziska te foty??

A i jeszcze chciałąm dodac ze tj. pisała Larvunia to najlepiej by było jakby nam poprostu admin przeniósł wątek GALERIA do jakiegos działu zamknietego gdzie był by link i osobu upowaznione miały by wjazd

hejo:-)
u mnie tez po gościach:-)
teraz z męzulem drineczka sączymy:-):-)
Befatka nie usuwaj tych zdjęć
Larvunia tylko my je widzimy, nikt z zewnątrz, tylko te osoby , które są zaproszone
Madzia dawaj torta:-)
Kasia dziekujemy za życzonka:-)

tam pod spodem nasza adminka napisała jak fotki wstawić, ale ja wykorzystałam wszystkie dostępne linki z żaby i ni czorta mi nie wychodzi:baffled:

Beti nie kumam ??Nie mozesz wstawic fotek takich jak ja wstawiłam-(nie da sie ich powiekszyc) czy w innym formacie próbujesz??

Hello,jestem a ja bede saczyc browca :tak::tak:

ja widze wszystkie fotki tylko male....dziwna ta galeria
:baffled:

reklama
ja tez próbowałam z fotosika kody wstawiac i nic
ale mnie Izka wnerwia....od półtorej godziny wojuje w lóżeczku nie chce jesc i nie chce spac. a ja padam juz tak z nóg. ide chyba zaraz spac
edit jak Izka raczy zasnac

Ostatnia edycja:
Do góry