reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Madzia ta galeria druga to ma być tylko dla nas,mogą oglądać tylko te osoby , które zostaną zaproszone, ale za czorta nie wiem jak fotki wstawić tam, napisałam do naszej adminki Bestyjki i czekam na odpowiedź, spróbuje najpierw przez swoją galerie, zobaczymy

Marzenka to ci nasz głodomorek,:-)ale chociaż się wyspałaś:-)
jak Damian będziewracał z pracy niech najwyżej zajedzie do studia to dam mu płytkę ze zdjęciami

reklama
no tak, poddaje się:baffled:
fotki z prywatnej galerii profilowej działają, ale po wyrzuceniu z niej, usuwaja się też z naszej prywatnej galerii gorzowskiej

poczekam na wiadomość od Bestyjki:-)

hello my juz po obiadku zaraz mezus pozmywa naczynia :tak::tak:...
a ja ide troche ogarnac balagan i na 16 goscie maja byc
wiec zajrze wieczorem

milej niedzieli mamuski !!!

a ja wlasnie jestem w trakcie robienia obiadku,hehe tak go robie ze skonczyc nie moge:-Djaks glupawka mnie dopadla i sie smieje jak glupia caly czas ,heh jak z przed czasow ciazy:-)dawidek spi wiec w miedzyczasie sie szykuje na spacerek,damian zaraz pojedzie na zakupki do lidl,
hehe oby tylko nie padalo:szok:
dobra mykam dokonczyc ten obiadek.
a wczoraj widzialam na nk ze asia byla ale na bb nie zajrzala hmmm,ciekawe jak tam przeprowadzka,
asia odezwij sie cos:tak:

Hello ja tylko na chwilke ide robic obiad i ja .
Beti najlepszego dla Pati.
Madzia udanej imprezki.
Marzenka to sobie pospałas ;-):-)oby czesciej
Spadam po ciepła herbatę bo cos mnie gardło boli i w ogóle jakas taka przybita chodze.
Dobra miłego i udanego .....................

Ostatnia edycja:
Beti ja wrzuciałam kilka obrazków ze swojego albumu ale chyba nie o to nam chodziło.Fotek nie da sie powiekszyc.Wiec jak sie pokażesz to je pousuwam.

Hey!!!
My własnie wróciliśmy z komuni....kurna mam chyba z 5kg więcej! Ale żarcie było fantastyczne, imprezka była w lokalu w Mierzynie, za Międzychodem, ładnie bylo, stawek, kwiatki, boisko, dzieciaki grały(moj Kamil tez w garniturze w noge wywijał) :)) Izka w siodmym niebie, tyle cioc i wujkow nowych, bo wiekszosc z rodziny męża brata żony(uhh..musialam pomyslec zanim napisałam;)
Pogoda na początku okropna ale w czasem coraz lepiej. Tesciowa mi na nerwy dzialala od samego początku...ale wolę to przemilczeć!

PATUSIA Sto lat!!!!!!!!

Marzenka, Dawidek już zaczyna jeść coraz większe "dawki" więc bedzie coraz wiecej spał!

Madzia jak tam torcik?? Ja dostalam z komunii na wynos jeszcze!

Befatka, czemu przybita?? coś sie stalo?

Beti a z tymi fotkami to ja tez nie czaję, ale jak bede miala wiecej czasu zajrzę i pokombinuję.

Spadam bo trza Dziecia kąpac i.....siebie;)

Całuski Mamuski

SIEMA LASKI
poczytam Was po 20.00
melduje ze jestem juz w domciu...

ehm.. zaproszenie dodalam z fotami, ale cos chybe nie tak czy sie myle?? teraz znalesc nie moge tego co zaakceptowalam, w wiadomosciach juz tego nie ma i nie wiem gdzie szukac..a te foty co beti robila nadal widac :dry: o co kaman?? myslalam ze powstanie nowy watek poprostu i to bedzie watek zamkniety z fotkami....

dobra bede po 20.00 bay

Hello,ja sie melduje ze juz po imprezie :tak::tak:
szymon juz nawet spi,ja juz po kapieli i mam torta przed soba :-D:-D
nawet dobry....

mlody dostal klocki,auto,cymbalki,i zestaw do piasku oraz pare groszy :tak:
swieczke ladnie zdmuchnal tez...

Kasia fajnie ze komunia udana i ze zarelko bylo dobre :tak:
a tesciowa sie nie przejmuj niech spada kobita nie wie co traci :tak::tak:

Larvunia troche wam sie tam zeszlo,a jak auto wszystko ok??

Befatka fajne fotki w podpisie jakim programem to robisz?? :baffled:

bede zagladac moze ktos wpadnie:tak:

reklama
Do góry