reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

starczy na dziś:-)
zmykam spać:-)
dla każdej będzie czekała płytka ze zdjęciami ze spotkania:-)
napisałam do naszej adminki

buziaki kochane:-)

reklama
cześć jestem i ja wczoraj nie miałam siły zajrzeć. Cypuś troszkę popłakał ale zaraz usnął i spał całą drogę a Kacperek usnął zaraz za nim.
Zdjęcia boskie dobrze że jest mnie tak mało na nich;-):-)

Dzien dobry wszystkim :tak:
dzis pogoda brzydka jak fajnie ze wczoraj bylo ladnie....dzis juz by nam nie wypalilo....

ide obiadek szykowac bo potem goscie :tak:

hej laski:-)
dziękujemy za życzonka:-):-):-):-)

słuchajcie, czy dostałyście zaproszenie na nową grupę?
odpisała nasza adminka, założyłam nasza społeczność:-), powysyłałam wam zaproszenia, ale coś się motam ze wstawieniem zdjec
:baffled::confused:

ps: nie wiecie czemu mne dziś tak ręcę bolą?:confused::-):-):-):-):-)

dzien dobry kochane:-)
ja wlasnie pozeram sniadanko i kawke pije :-):-)oh jak mi tego brakowalo:-D
beti dzieki bardzo za zdjecia na wp,jak bedzie plyta to ok bo juz mialam ci pisac bys mi wyslala zdjecia na ktorych jestesmy my,
jezyk mam nadzieje ze nastepnym razem zostaniesz dluzej,bo pewnie mamy sporo do pogadania bo przeciez mamy dzieciaczki w podobnym wieku:-Dale wsumie to ja sie spoznialam,eh tak to jest z malym dzieckiem,nigdy na czas nie moge wyjsc z domku:no:
beti najserdeczniejsze zyczonka dla corci:-)pewnie impra na calego:-)
a szymonek tez dzis imprezke bedzie mial:-)
tak wogule to znow musze pochwalic mojego brzdaca,bo wiecie co przed kapiela wypil 120ml potem kapiel i po niej wypil jeszcze 90ml i jak usnal mi o 20-30 to tak spal do 1-30 uff ale sobie pospalam,od razu lepiej:-)i teraz juz calutka noc przespal wlozeczku,a ja u siebie to czulam taki luz ze masakra,bo zawsze jak sie wiercilam to sie budzilam zeby tylko malego nie ubudzic,bo przewaznie sie wybudzal:-)
no pogoda dzis to taka sobie,mielismy isc do mamy po obiadku na spacerek ale chyba nic ztego,chyba pojdziemy tylko tu kolo domku,eh tam zobaczymy jak to bedzie po poludniu
buziaczki milego dzionka
ja tu chyba bede dzis samiutka bo tak beti pewnie tez zajeta,madzia imprezka,larvunia wyjechala.katgen komunia,o tylko jezyk i ja:-)o kims zapomnialam?heheh

Hej bylam w sklepie..
miesko juz mam gotowe....zaraz sosik zrobie..:tak:
Beti ja dostalam zaproszenie wpisalam sie tez tam..
ale nie kumam o co chodzi :sorry2:....

u nas oki narazie nie pada ale raczej juz dzis siedze w domu....

Marzenka fajnie ze sie wyspalas a malutki to glodomor ;-);-)...

Beti ja tez bym chciala te foty gdzie moja cora tak pieknie ci pozowala :tak: :-D...

buzka !!!

reklama
Do góry