reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

lARVUNIA, ja mam dla ciebie jeszcze ciuszki juz poodkladane, po Hesi.
ja jestem u mamy, bo musialam dzis byc u promotorki, a jutro rano szczepienia, wiec nie oplacalo mi sie wracac i robic kilometrów, chociaz nie lubie spac gdzie indziej niz u siebie. no ale przemeczymy sie, śpie z Hesią w łózku wielkim moich rodziców. mam nadzieję, ze bede uważać, bo nie spalam z nia nigdy cala noc. czasem tylko nad ranem. haha. no zobaczymy.

milej nocki babolki ;*

reklama
Future moze nie odkladaj juz nic co.. Kurde ja powaznie nie mam gdzie chowac tych ciuchow szafy mi brakuje na powaznie. Dla mlodej mialam jak dla Frucia komode przygotowana, ale widze ze tego co dzis dostalam juz nie zmieszcze i nie mam pojecia gdzie to upchac :baffled: W marcelkowej szafie tez pelno wszystkiego... no nie mam miejsca nooooo....
No musze mojego na dwie szafy namowic, bo mamy jedna w przedpokoju gdzie jest WSZYSTKO dslonie, od butow zimowych, walizek, poscieli, recznikow, firanek , kutrek, wszelakich wiszacych ciuchow i moje i mojego codziennie ciuchy. No i w marcelkowej szafie tez wszystko co jego... posciel, ciuchy, ciuchy z ktorych wyrasta, reczniki ....
MASAKRA jednym slowem :sorry2:

Dzis mam juz maxa z mloda, juz dosc jej wiszenia na cycku mam. CO niby zasnela i chcialam ja odlozyc do lozeczka to oczy otwiera i skwierczy ze chce cycka. No ileeeeeeeeeeeeeeee mozna bbuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu mam maxaaaaaaaaaa :-( Ale chyba zasnela... Poprostu wyszlam z pokoju juz , costam jeczala ale juz cisza... ide do niej kuknac i sie kapac, narx dziewczyny :*

larvunia to są uroki bycia mamą maleństwa:) oj jak ja sobie pomyślę................cieszę się spokojem póki mogę bo z Zuzką to już takich akcji i większych problemów nie mam:) cierpliwości kochana;)

Witam wszystkich ;-)
Ja już na nogach, młody jeszcze śpi, dziś coś spać nie mogę obudziłam się jak budzik dzwonił męża i już nie śpię, chociaż w nocy też słabo spałam, pewnie za 2-3 godz. będę ziewać jak oszalała i będzie Mi się chciało nynkać ale jakoś wytrzymam :tak:
Zaraz jakąś herbatkę a może dziś na kawkę się skuszę - zobaczę!

Na dworze pochmurno, chyba dosyć mocne ochłodzenie się zrobiło, w nocy deszczyk padał no i fajnie, niech trochę chłodniej będzie przez jakiś czas bynajmniej jak dla Mnie to pasuje :tak: :-)

No Larvunia Ja mam tak samo, młodego cała komoda ciuchów jest i to nie wszystko bo część jeszcze nawet w torbach leży bo non stop dostaję to od kuzynki, to od ciotki, od siostry i tak tych ciuchów się zbiera że co zrobię luz w komodzie to nie na długo bo od razu coś dostaję :-p ale się cieszę przynajmniej póki co mało co wydaję na ciuchy dla niego a w sumie prawie nic bo po co mam kupować jak mam pełno i w dobrym a nawet b.d stanie, wiadomo że majtochy, skarpetki itp to kupuje a tak to mało co, ostatnio nowe spodnie kupiłam nie pamiętam kiedy ale chyba w tamtym roku :-p :tak: :-)
I dla maleństwa też mam pełno ciuszków bo po Wojtusiu mam te które kupowałam, nadostawałam (bo kto by nie przyszedł to jakieś body, albo jakiś komplecik i tak się nazbierało) ;-) :tak: więc przynajmniej ciuchów prawie nie kupuje i mogę tę kasę na co innego przeznaczyć, zobaczysz już niedługo w komodzie jako tako Ci się poluźni - dzieci (w szczególności takie małe) szybko rosną ..... ;-) :tak:

No to trochę zanudziłam :-p ale co tam będę sobie żałować :-D ;-)

Miłego dzionka (ale i tak będę tutaj zaglądać w ciągu dnia)......... :-p :tak: ;-)

elo.

ja wstalam, babcia mnie obudzila. mama poszla do pracy. a mala spi, rozlozona na wyrku. jesszcze nigdy tak spokojnie ie spala. nawet u siebie w łóżku ;)w nocy karmilam raz o 2,ale spala od 20, i dalej spi. haha. to dobrze. niech śpi stokrotka. na 12 na szczepienie lecimy ;)

larvunia, to umowmy sie tak, jak bedziesz cos potrzebowala, to pytaj czy mam. albo jak juz nie bedziesz miala, to smialo dawaj do mnie jak w dym. ja odkladam dla kuzynki, wiec nic nie sprzedaje.

pije kawe, a menżu moj nie daje znaku zycia, pewnie chrapie jak niepyszny. i nawet nie tęskni i cieszy sie, ze choć jedna nocka bez wstawania...

i jeszcze do okulisty dzis. przeraża mnie to, bo tam sie tyle czasu traci....wrrrrrrr

dziś chłodniej, chociaż słońce już napiernicza, ze nawet z klimą będzie gorąco w aucie. a mała się wtedy męczy...oby szybko poszło i do domu!!!!!!

Future gratki dla Helenki na te 3 m-ce.! :tak: :-)
Oj ta godzina a tutaj takie pustki że łohoho .... Lasencje co się z Wami dzieje, gdzie się podziewacie?? :szok:

Pobudkaaaaaaaaaaaaaa śpiochy :-p :cool2::rofl2:

witam
ja czasu nie mialam wczesniej dopiero kompa wlaczylam

dziewczyny nie marudzic ze macie za duzo ubranek:-D:-D,
ja musialam wszystkie kupic bo
od nikogo nie dostawalam a ubranka po starszej na mlodsza nie pasowaly zwyczajnie

hejoooo :-)

oki doki Future ;-)
ale wyspana jestem alleluja :-)
Mlodego nawet JA do przedszkola odporwadzilam dzis tak mi sie chcialo juz wyjsc z domu :sorry2: Chyba dzis na pierwszy spacerek wyjdziemy z Miśka :tak: Future moze podjedziesz do nas :confused: razem pojdziemy co.... Ale nie do lasku, bo jeszcze nie umiem wozka rozkladac :sorry2: aby do auta je wtarabanic.

ide sniadanko jakies zmatowac, MILEGO DNIA :-)

reklama
Hallo jestem i ja ale dziś w nie najlepszym nastroju, niby wyspana ale jakoś mi od rana duszno, jakby ktoś ze mnie wszystkie siły wypompował:/ no i wrażenie ściśniętego żołądka...wogóle do du...się czuję może później mi przejdzie.

Do góry