reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej ja dopiero niedawno wstałam, jakoś obudzić się nie mogłam, mama mi właśnie młodego przywiozła i idę zrobić kawę...

ciacho pytałaś o cafe costa, wiem że już trochę za późno ale dla mnie to jeśli chodzi i jedzenie to najlepszy lokal w mieście, jako fanka lazani NIGDZIE nie jadłam lepszej, mają też przepysznę winko na ciepło, tosty że aż ślina sama cieknie i ciasta też przepyszne(zwłaszcza sernik i jabłecznik na ciepło).

larvunia udanego pierwszego spacerku:tak:

Megi głowa do góry, może tak po obudzeniu masz, buziak na poprawę nastroju i samopoczucia;-)

reklama
larvunia na przeciwko Mcdonaldsa/kaskady, tam koło wyjścia od parku róż. Taki lokal mały ale z klimatem. Ciacho pytała bo wczoraj na sweet dealu było oferta na voucher za 20zł:tak:

My po odwiedzinkach u Megi, tak się zasiedziałam z synkiem że nawet nie wiem kiedy czas zleciał i była prawie 14 :shocked2::happy: ale przynajmniej jakoś południe zleciało teraz już prawie 15 to do wieczora jako tako zleci ......
Spać Mi się zachciało tak jak podejrzewałam więc właśnie piję sobie kawkę co Mi się bardzo bardzo rzadko zdarza :rofl2: :tak:

A tutaj pustki, że aż szok ....
gdzie wy się wszystkie podziewacie??? ;-)

pewnie laski na dworze ladna pogoda to co beda w domu siedziec...
ja jednak nie poszlam na spacer, bo moj spieszyl sie do pracy i wozka mi nie stargal na dol a ja sama powiedzialam nie bede sie spinac z psem, dzieckiem i wozkiem :dry: Moze jutro nam sie uda ywjsc...
w chuscie chcialam ale jeszcze nie opanowalam wiazan :sorry2: Jakos koslawo mi to idzie, mlodej wsadzic nie moge a jak juz wsadze do chusty to wydaje mi sie zle ze jest... musze pocwiczyc ;-)

Ostatnia edycja:
witam, jest co robić Mycha, ja bym sobie dzień wydłużyła o te kilka godzin.

Moje dzieciaki prawie śpią, a ja nie mam czasu na nic i jeszcze ta nauka.

czesc :-)
moj zaraz juz wstanie a ja przez ten czas naskrobalam list do mezusia:-)chlopina pewnie sie ucieszy:-)
jutro mam zamiar wyslac:-)
kroma aty cos studiujesz ze musisz sie uczyc?czy ja czegos niewiem
mycha no czas leci szybciutko:-)zwlaszcza na takich spotkaniach z kolezanka
a my dzis na bilasie bylismy,pokazalam jej te zabki dawida mowi zeby ograniczyc slodkie,kurde no widze ze ciezko bedzie,juz po wysciu od lekarza zrobil mi akcje zebym mu gume dala,lubi slodkie ale tez za duzo nie je,no i co ja mam zrobic,prochnica sie mu robi
a tam warzy 14kg i 90cm ma:-)duzego chlopca juz mam:-)

reklama
Do góry