reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

a ja wlasnie dostalam torbe ciuszkow dla malej od znajomego, do oddania ale mam :-) niemieckie fajne, gatunkowo extra :tak: Jejku niech nikt mi nie kupuje juz ciuszkow dla mlodej!!! :-D;-) Szafy mi brakuje :sorry2:

wogole burza byla i muchy szaleja , normalnie siadaja co chwile na czlowieku gggrrr....
ide robic nalesniory ;-)
humorek mam polepszony heh ;-)

reklama
Future pada przeciez...;-);-);-)

edit:
HA! mlody wrocil z czapka heheheeheh ;p
kierowca dzis ponoc pooddawal wszystko co poznajdowal w autobusie ;-) Ale sie ciesze ;p

Ostatnia edycja:
ale u nas lalo takie wielkie grochy doslownie, zreszta teraz znowu pada
fajnie bo chlodniej, rzezkie powietrze, i cos tam zawsze wsiaknie w ziemie:-)
niech tak pada do jutra rano:tak:

U Nas też dosyć mocno popadało ale trochę za krótko, ale dobre i to ;-) tak jak piszesz ciasteczko powietrze lżejsze się zrobiło i chłodniej trochę jest :tak: Młody się wyspał, półtorej godziny spał teraz chodzi i broi, ale ta pogoda chyba nie tak na niego działa bo taki jakiś niegrzeczny jest, byle co płacze normalnie głowę mam jak balon a uszy to już Mnie bolą .... :wściekła/y:

hello:)
ale fajnie sie zrobilo na dworze.nareszcie. oby nie za dlugo:p
u nas wszystko ok. zjedlismy obiadek. mlody juz do zlobka chodzi. nareszcie normalnie :)
larvunia nie narzekaj na brak ciuszkow :p niech kupuja juz na roczek albo wiecej :p

heh blond masz racje ;-) Mam ciuszkow ale tak do pol roczka, no a pozniej po Fruciu typowo chlopiece :sorry2: Hehehehhe...
no niewazne nie mam najgorzej teraz ;-)

chlopaki sie kapia, mloda wykapana juz spi
czy wasze brzdace tez uwielbiaja sraki puszczac po kapieli na swierzutki recznik lub swierza pieluche :sorry2::-D No u nas to notoryczne :-p

lavrunia- chyba dziewczynki tak lubią, moja Olka ciągle, a młody jeszcze mi tak nie zrobił :) Niech ci kupują tak rozmiar 86 najdłużej ponosi, moja Olka jeszcze nie które nosi z 86 z dobry rok.

Ja się już przeuczyłam i tak mało co wiem, ale już mój mózg w tym wieku nie daje rady tak jak kiedyś.
Dałam Filmik na zamknięty :)

kroma hehe moj mlody tez mi tak nie robil a mloda ma chyba rytulal ;-):rolleyes2:

jaaaaaaaa filmik wdzialam heheh mlody jest zajebisty :-D

reklama
witam wieczorowo
fajna pogoda teraz, przyjemnie na dworze mogloby jeszcze popadac,
larvunia dzieciaki szybko rosna i nie zdaza nieraz wszystkiego wynosic z danego rozmiaru

Do góry