reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
ja też dla Olki już kupuję 92, tak na 2,5 i 3 latka a dla młodego 80, czyli tak na roczne dziecko, bo ten to wielkoludek, dobrze, że Olka tak nie ciągnie do przodu.

poczekaj pozniej dzieci rosna skokami, dlugo nic i raptem patrzysz 5cm wiecej

byla ktoras z was w Cafe Costa? maja oferte na sweetdeal

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam

Mój tez jeszcze ma trochę rzeczy na 86 (przeważnie to z h&m, bo oni większą rozmiarówkę mają) ale np z coccodrillo ma spodenki na 80 teraz do kolan, w tamtym roku były 3/4:-)grut to że w pasie są dobre. Jedne spodnie krótkie ma na 74:-p
Ale tak ogólnie jak nowe kupuje to obecnie 92/98 (98 trochę za duże są jeszcze).
Młody już poszedł mi spać, ale dobrze, wreszcie spokój.
Piwko z M pijemy. Zaraz M jak Miłośc będzie:zawstydzona/y:
Ja dziś po kupcu trochę połaziłam, ale tam nic nie ma:baffled:

Kroma- a ja mam nadzieje, że mój Mały pójdzie w ślady tatusia:-)ze mnie niech nie bierez przykładu:-p

Ostatnia edycja:
aneteczka chłopcy ogólnie są wyżsi, nawet jak rodzice są nie za wysocy, a ile ty masz wzrostu? Ja mam 170 cm, mąż 195 cm. Mi w sumie wszystko jedno, oby zdrowe były i nie robiły za dużo głupot, na ludzi wyszli, chociaż, wizja Olki z wzrostem ponad 180 cm. , np. moja chrześniaczka już ma 144, stopa 37 a ma 10 lat, ciekawa jestem kiedy stanie i na ilu cm.

Hej..my juz w domu od godziny
wypogodzilo sie i bylismy w parku caly dzien znowu
za chwile wrzuce kilka fotek...:tak::tak:

a nogi wlaza mi do dupy...ide polezec i obejrzec film

dobranoc :tak::tak:

madzia- odpoczywaj, nogi do góry i miłego relaksu

ja spadam idę się uczyć, tylko sobie myślę, że się uczę, durna jestem, bo i tak mam rychłe szanse na pracę w moim zawodzie, za to szukałam ofert pracy i znalazłam coś co robiłam przez 3 lata w Uk: Kierownik pakowania wędlin, tylko że ja przy rybach :)

reklama
Kroma ja mam 165cm, a M 188.
Moja szwagierka (brata M żona ) ma 188cm i powiem , ze kompleksów nie ma, jedynie co to często ludzie zwracają na to uwagę, bo ona jeszcze jest taka przy sobie, nie to żeby gruba była, tylko figury modelki nie ma, a przy tym wzroście to z niej duża dziewczynka, a brat eMa ma 198cm, więc nie jest źle. Mają córkę i ta mała już jest bardzo duzym dzieckiem, ma 3 latka, a wzrost prawie jak moja 6 letnia siostrzenica.

Pewnie, że najważniejsze żeby dzieci zdrowe były, bo czy będa miały 160 czy 200cm to tak samo je będziemy kochać, bo to tak naprawdę znaczenia nie ma.Śmiejemy się z eM ze najwyżej nasz będzie rozgrywającym , jak pójdzie ze wzrostem w moją familię.

Do góry