reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

CZESC

bluze moj znalazl w przedszkolu, gorzej z czapka, panio mowi ze moze w fikolandzie zostala bo w przedszkolu juz jej nie mial :-( kuFa mac :-(

jaka ja glodna, wlasnie zajadam sniadanko, ale przy herbacie ;-) a tak bym sie kawusi napila ;-)

reklama
helo!
Larvunia Gratki dla Misiulki. Już ma tydzien. a moja już 2 godziny na dworze, a dopiero zasnęłą, ale widze, ze tak słabo dosc śpi. bo sie jeszcze wierci. wyszlam z nia tak wczesni, bo sie u nas nie daje wytrzymac w dzien. teraz przynajmniej slońce zaszlo, bo jakies chmury naszly.
ja z kolei mam nadzieje, ze popada, bo po pierwsze mala spi, a po drugie ja już nie mogę oddchac tymi alergenami. ble

a dziś mnie spotkała przemila niespodzianka. dostalam paczke HIPP, a my teraz uzywamy tych produktów, a w srodku sloiczek, lyzeczka i herbatka. i mnóstwo kuponow do rosmana na sloiczki -20% i druga paczka za grosik ;)
a tak sie sklada, ze jutro jedziemy do rosmana, po pieluszki i chce zmienic malej mleko na rosmanowskie, bo pediatra powiedziala, ze dobre, a to co jemy teraz jest bardzo drogie. sprobowac zawsze mozna.

ide robic kawusie, bo ja najpierw z dzieckiem, i nic w ustach od rana. heh

Future uroki bycia mama hehehe, ja tez najpierw z dzieckiem pozniej sniadanko.. ;-)
Widze ze jeszcze daja te paczuszki z hippa, super :tak: To z tych wypelnien w szpitalu, no i jeszcze dostawalam chyba przez rok gazete dzieciowa jakas, ciekawe czy teraz tez bede dostawac za free poczta ;-)

Future komu ja tu musze zglosic dziecko ze mam :confused: tzn w g-wie jest palacyk slubow gdzie sie dziecko "zapisuje" a tu :confused: moze sie orientujesz :confused:

Bry;)
dzwonię do Neonetu i kurde nie odbierają wrr, wczoraj przywieźli mi piecyk gazowo-elektryczny i zapłaciłam za jego podłączenie miał gościu wczoraj na wieczór podjechać i dupa nie zjawił się ale nie odpuszczę skoro kasują za to 90zł co za łoś!

a to juz zaplacilas za podlaczenie? dzwon doope truj, jak sie tyle placi to niech rusza szanowne doopsko i robia
wszedzie jest dziadostwo, tak ciezko zadzowni ze sie nie przyjedzie:growl:

Hello u mnie tez juz dzis cieoło od wczoraj w sumie bo od ponad 2 tyg codziennie padało mniej lub wiecej ale nie narzekam bo na starosc przestałm lubic upały:)
Dzis Jack ma wolne wiec musze go przeczołgac troche po jakis placach zabaw niech sie dzieckiem zajmie,i pojde chyba deklaracje do szkoły zaniesc jak mi sie bedzie chciało.Siara troche bo dalej mam kaszel jak stary gruźlik :p
miłego dnia wszystkim Buziole

A My byliśmy na mieście z megi i Zuźką, słoneczko zaszło chmur naszło i jak zaczęło kropić to miałyśmy nadzieję że się troszkę mocniej rozpada a tu doooopa, pokropiło i to tak jakby ktoś pluł (chociaż niektórzy mocniej plują) :-p i dosłownie może tak kilka minut nawet chyba nie 5min... i póki co u Nas po deszczu :wściekła/y: a naprawdę mogłoby już tak porządnie popadać.
Młodego jednak musiałam położyć bo weszliśmy do domu jakieś cyrki Mi zaczął odstawiać że już myślałam, że wyjdę z siebie i stanę obok ale wzięłam go rozebrałam prawie do rosołu :-p i położyłam i chwila moment spał ...
Ja zaraz lecę jakiś obiadek wstawić nie wiem jeszcze jaki a potem będę sobie siedzieć i odpoczywać .... :tak::-)

reklama
witam

ja na spacerze byłam, posprzątałam, Teściową ugościłam, pranie wisi, ale chyb zaraz lunie, obiad zjedzony, dzieci śpią a ja mam chwilę dla siebie.

Martuchaa-
ja chyba muszę się też na jakiś trening zgłosić :)

Do góry