reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

No a My już po spacerku :tak: byliśmy na placu zabaw, później mały spacer i na końcu powrót do domku okrężną drogą, troszkę się nachodziłam a i synek też szedł większość drogi sam :tak: :-) dopiero później Go wsadziłam do wózka bo myślałam, że w nim zaśnie ale jednak się nie udało i teraz się bawi. Chyba dzisiaj Go nie będę kładła zobaczymy czy będzie mocno marudny czy nie jak tak tzn., że jeszcze potrzebuje drzemek :tak:
Niby chłodniej, ale jednak słoneczko znowu się pokazało i gdyby nie wiaterek to wcale tak chłodno by nie było, może palącego słońca nie ma ale duszno by wtedy było ... No ale daliśmy radę i na placu zabaw i na spacerku ;-) :tak: :cool2:

Marzenka a jak tam synusia siuśki?? ;-) :dry::-)

reklama
nie czytam co naskrobalyscie bo czasu brak..
mycha jest oki,mowi sam choc zdarza mu sie popuscic jak dzis w drodze po shcodach do domu,ale to nie uniknione.
ja i tak bylam nastawiona ze trudniej bedzie

Hello wszystkim
Ciasteczko dzieki
O Martucha -no to super ze synek sie dostał do przeszkola.My idziemy na dzien otwarty 22czerwca.strasznie jestem ciekawa jak ten mój mały zakapiorek bedzie zachowywac sie w przedszkolu:)
Future u nas nastroje i zachowania królewny szły dokładnie wg tego wykresu.Za to nowe umiejetnosci ogarnała szybciej
Imageshack - skokiou8im61se8.jpg
skoki rozwojowe -1 rok życia - Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl- tu masz link jak bys chciala do forum gdzie laska wkleila dokładne opisy do schematu.Wiadomo ze nie nalezy sie tym kierowac i brac serio wszystkiego co napisane ale czasem było mi łatwiej zrozumiec córcie i miałam wiekszosc do niej cierpliwosc

Dafi - ja mam straszne problemy ze zgaga.zdarzało sie ze miałam codziennie np przez 3miechy.A lekarz faszerował mnie coraz to nowymi tabsami.
Az trafiłam na madry artkuł i tam było napisane ze powinnam pic wiecej wody .Fakt ze czasem wystarczała mi 1 mała filizanka tylko kawy na cały dzien. Teraz pije ok litra mineralnej dziennie i jestem w szoku bo moze raz na 2 tyg mam zgage ,wtedy biore pół tabsa rennie i jest git.
Spuchnietye nogi miałam tylko raz w zyciu po epiduralu.Ale wiem ze moja siorka w ciazy moczyla nogi w wodzie z octem i niby pomagało.moze od tych upałów ci tak spuchły

ide sobie musze troche chatke ogarnac
Miłego dnia wszystkim

dzieki kochana. mi tez puchly tylko raz w ciazy i etraz znow. lekarz stwierdzil ze to od upalow moze byc zaburzone krazenie. ale czualm ze chcial mnie bzyc. wiec mu pwoiedzialam jeszcze o tych zawrotach glowy i prawie ze omdleniach za kazdym razem zdazylam sie polozyc i nic sie nie stalo. wtedy zdecydowal sie dac skierownaie na badania.
dal mi tez leki cyclo3fort i sie lekko zdziwilam ze leki z szuflady rozdaja i nie trzeba placic;p
jaesli nie pomoze bo na 15 dni mi wystarczy mam wykupic recepte z innym leiekim a poki co duzo odpoczywac.

ze zgaga sobie juz nie radze. ale moze to zmiana kawy bo teraz pije ina? ehhhh a nie mam nic na zgage

Future znalazlam cos dla ciebie:D

http://allegro.pl/future-mommy-obrazek-malowany-na-tunice-l-i1647784291.html

hej laseczki.

moje dzieci mi zrobiły niespodziankę i spały o godzinę dłużej. Wróciłam dopiero od mamy i jak znajdę chwilkę to poczytam co u was.

Jedynie co napiszę, że muszę jakoś iść do Gina, bo mam @ od 1go i ciągle mi mocno leci, a 21go maja też miałam, w sumie ta jest z zaskoczenia, po tygodniu i już mam dobry tydzień, oszaleć idzie.

hej laseczki.

moje dzieci mi zrobiły niespodziankę i spały o godzinę dłużej. Wróciłam dopiero od mamy i jak znajdę chwilkę to poczytam co u was.

Jedynie co napiszę, że muszę jakoś iść do Gina, bo mam @ od 1go i ciągle mi mocno leci, a 21go maja też miałam, w sumie ta jest z zaskoczenia, po tygodniu i już mam dobry tydzień, oszaleć idzie.

No to kroma Ty tylko leć do lekarza na co Ty czekasz???? :wściekła/y: :szok: :eek: Tak nie wolno, przecież to nie jest raczej normalne tylko dziwne że tak masz szybko miesiączkę i w dodatku tak długo trwa ...... :crazy: :no: jak najszybciej wybierz się do lekarza!

Lana
to dobrze, że u lekarza ok., oby te leki pomogły :tak: a wyniki były ok ... ;-)

A Mi się spać zachciało, oczy Mnie szczypią młody się rozpycha w brzuchu :tak: a ten drugi szaleje, od samego rana sobie dzisiaj brechta normalnie najchętniej bym nim potrzęsła tak Mnie wnerwia, zrobił siku na nocnik potem i tak to rozlał na podłogę nawet nie zdążyłam chwycić żeby iść wylać do kibelka, potem wysypał chrupki na łóżko a potem rzucił miseczką bo myślał, że plastikowa a to była porcelana no myślałam, że Go rozszarpię ale policzyłam do 10 ale i tak mimo to klapsa dostał .... Dziś przechodzi samego siebie ..... usz ........... :wściekła/y: :crazy: :angry:

Mycha- moja tez szaleje, siku robi do nocnika i sama zanosi wylać i zdarza się, że po drodze wyleje, albo na siebie. Wszystkim rzuca, teraz śpi. czasem jak nic już nie działa, matce puszczą nerwy,a ona dalej łobuzuje, to też jej klapsa dam, ale u nas to sporadyczność, chociaż po ostatnim jak jej dałam, to grzeczna chodziła. A z tym Ginem to nie chce mi się biegać, ale muszę :)

bry
jestem
odezwe sie jak sie ogarne niedawno wlazlam do domku
dzieki Wam za gratki :tak:
Mloda jest kochana, grzeczna i taka sliczna :-D;-)
pozdrawiamy Was serdecznie!

reklama
Do góry