reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

nooo kochane mloda jak dostala cycka o 16:30 tak jeszcze spi, ale widze juz sie krecic zaczyna...
Fruciu jakos tak niby sie cieszy z siostry jak cos spytam to pozytywnie o Misi mowi, ale jak teraz spi to raz do lozeczka tylko podszedl , nie przejmuje sie siostra puki co ;-) Pies za to co chwile podchodzi i niucha... i nawet spala obok lozeczka troche.
Mi cycki zaraz exploduja :eek::baffled:
Jutro jakies fotki porobie to Wam ja pokaze, bo mam, ale tel robione, wole "lepsza" fotke pokazac ;-)
Ogolnie mloda jest baaardzo kochana. JAk niechce jej sie spac to ciagle na cycku by wisiala, mam juz strupki na nich i boli pierwsze wessanie sie jej, ale chce karmic cycem puki co :tak: Jak jest spiaca to spi 2-3-4 h :tak: Noooo puki co ;-)
Mnie krocze boli, nacieta bylam... nie pytalam ile mam szwow bo boje sie wiedziec ale dluzej mnie szyli niz przy Fruciu :-( i wiem ze mam ich troche.... no coz.
Ogolnie porod:
ok 23.00 bylam w szpitalu, ok 24.15 na porodowce juz (troche trwalo zanim lekarz mnie zbadal i przyszedl na izbe przyjec itp) 24.30 zaczelam miec silniejsze bole i to krzyzowe ze oczy na wierzch mi wylazily, ale jeszcze dawalam rade ;-) Baaaardzo mila pigulka byla, extra mi sei wspolpracowalo z nia.... Chyba przy 3 partym Misia wyszla, nie wiem tak szybko to pozniej poszlo ze szok :sorry: O godz 1.33 byla juz na moim brzuszku :tak: Zakochalam sie :-D Zdrowa, 10pkt, 3410 g, 52 dluga. Kudlata tak smiesznie i podobna do Frucia, choc teraz zaczynam widziec roznice ;-) Jest drobniejsza ogolnie i ma uklad ust inny, ale miny robia te same :cool2: Co tu jeszcze napisac.... Ogolnie jest dobrze puki co :tak: Moj urlop wziol dla nas i bardzo mi pomaga i opiekuje sie nami :tak: Kochanego mam meza :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
larvunia, Michalinka- witajcie w domku;] jeszcze raz gratuluje;]
A my siedzimy troche u babci na wsi;] nie ma to jak byc daleko od ludzi heh i lazic w gatkach po podworku i nikt cie nie widzi;] dzieci zadowolone;] Amelka lata ciagle po podworku i Jasiu tez duuuuzo na swiezym powietrzu;]
Moj cwaniak odwraca sie juz na boczki a osotanio jak mu podalam rece do siadania to wstal mi na nogi:eek: i jak go postawie na kolnach to sie zaciesza ze moze stac heheh

Witam,

Larvunia- ucałuj Michalinkę od ciotki:happy:Fajnie sywaczek wygląda: Misia ma 2 dni - słodko.

PR- dobrze Wam, sama bym się na wies wybrała, trochę z naturą poobcować, ale na urlop musze do sierpnia czekać:confused2:

U nas dzień jak codzień. Młody już śpi, ja też zaraz idę. Zmęczona jestem całym dzisiejszym kieratem i w pracu i w domu. Fajnie, że już za niedługo weekend.

uciekam,

MIŁEJ NOCY

LARVUNIU witaj kochana!!!! super że Misia taka spokojna, a karmienie za kilka dni będzie już bezbolesne. Teraz jak masz w domku męża to odpoczywaj :-)
PR jeśli mogę spytac, ile masz wzrostu?

no mala obudzila sie na karmienie i kapiel i dalej spi.. zlote dziecko (tfu tfu tfu ;-))
Ja tez ide chyba sie w koncu polozyc bo w szpitalu spalam na raty, bo duszno, dzieci placzace z kazdej strony i widno w pokoju masakra... duchota najgorsza chyba.. Wiec snu mi brakuje to fakt.
Mezus domem sie zajmuje, kurde jak dziwnie hehehe, niedawno z kapusta wrocil, bo mi cycki zaraz exploduja, malo co zjadla teraz... Kapie teraz mlodego moj, w kuchni dzis posprzatal i kurde nei musze go o nic prosic, szok ;-) heheh ja wiem ze to do czasu ;-)
Kochane do juterka :*

Dobrze tak liczyć na pomoc męża LARVUNIA:) ciesz się tą chwilą póki trwa bo jak sama piszesz wszystko do czasu w końcu wróci do pracy i znów więcej obowiązków spadnie na ciebie więc odpoczywaj ile się da;) Oj jak ja bym chciała żeby mój był ze mną po porodzie i mi pomagał jak było w przypadku Zuzi...na razie żyję cichą nadzieją:)

Moja też śpi ja też zaraz się kładę bo rano znów poranny apel mnie czeka te moje dziecko to taki ranny ptaszek za tatą:-) może synuś polubi spanie za mamusią kto wie, kto wie:-) DOBRANOC

helo larvuś witaj kochana. czuję twoje fluidy w powietrzu haha.
ciesze sie, ze misia spoko. ja odpoczniesz to daj znac, a przylece na skrzydłach ;)

Daffi dzieki za linka. sliczna tunika.

Larvunia, odpoczęłaś juz? lol

;****

ja chyba za duzo adrenaliny mam, albo mialam ze jeszcze nie spie :-p
ale juz sie klade... ledwo dycham
wykapana, cycki oblozone kapusta wiec moge isc spac ;-)

Future te te te... :cool2:;-)

DOBRANOC kochane moje :tak:

ps.
ciacho mam nadzieje ze sie nie obrazilas na mnie cooooo :sorry:

reklama
Witam :)
Larvunia jak miło, że już jesteś :))) Buziaki dla córeczki :***

Dziewczynki macie jakieś namiary na fajny a nie drogi nocleg nad morze ? Szukam i suzkam i nic nie mogę znaleźć :/

Do góry