reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Oj Kroma brak slow przykro mi ze tak sie stalo...
u mojego m wujek tez kiedys kupe lat temu dostal szczepionke cos pomylili
juz nie pamietam co to bylo...
ale cos wlasnie heinego medina..i wykrzywilo mu nogi na szczescie jest w miare sprawny porusza sie sam,chodzi ale skrzywiony i nogi ma tak do srodka wykrzywione
ale grunt ze daje sobie rade sam w chodzeniu
teraz to juz dorosly czlowiek 50 letni..

reklama
Młody zbiera do pudła klocki, w szoku jestem , już prawie pół dużego pudła z ziemi pozbierał, mamusi krzyki jednak choć trochę działają:-D

Madzia- ja nie wiem, czy on taki łobuz czy ja za nerwowa jestem.
ty już odchowane choć trochę masz dzieciaki i parkę, ale jak tak mmyślisz to może z czasem wymyślisz..........:tak:

Kroma- straszne. Współczuje Twojej siostrze i mamie. Jakie to szczęściemieć dziecko zdrowe i być zdrowym.

no wlasnie aneteczka mam parke wiec nic wiecej do szczescia mi nie potrzeba :-)
ale zobaczymy co los przyniesie kiedys :happy2:

no dlatego jeśli nawet nasze łobuzują to są jakie są ale zdrowe, ale moja siostra to nawet na wózku ma temperament, jak byłam mała to wpierdziel dostawałam w piaskownicy, a ona na tym wózku postrach siała, podejrzewam, że Olka ma to po cioci chrzestnej.

Witam drogie Panie
Ja niedawno wróciłam od lekarza.Wszystko sprawnie poszło ale prawie 40min czekałam na taxe i czuje ze sie doprawiłam bo nie zle mnie przepizgało.
A u w miare ciepło tylko ten durny wiatr i troszeczke popaduje ale wole to niz upały jak u was
A tak w ogóle to znowu dosatałam antybiotyk ale teraz to jestem chora konkretnie buuu

No i ciesze ze jak dziecko bo moja córcia dostała sie do przedszkola bedzie miała 15h tyg ,teraz mam nadzieje ze sie uda ze 2 dni bedzie po 6h i 1 na 3h.Ale było by super moze jakas prace bym znalazła na te 2 dni.no ale sie nie jaram na razie co bedzie to bedzie w sumie to dobrze mi ostatnio w domu i juz nie mam cisnienia na prace hihi

Kroma-ale załatwiło babsko Twoja siostre.Az sie same Ku**y na usta cisną.Przykro mi naprawdę :((
Aneteczka -hahah jak bym siebie czytała z przed roku.Pociesze cie ze to troszke przechodzi moja to istny tajfun teraz lekko sie uspokoiła ale pojawiaja sie inne kwitaki np moja mała ma 3 lata i np.sama decyduje w co chce sie ubrac i co jesc. Ja sie nie daje ale tatusia to sobie owineła wokół palca .
No i ma szczescie ze jest moja córcia bo normalnie przystawia sie do mojego faceta :-D:-DWczoraj mówi tata ja jeśtem twoja źonka -mam ić hahaha
Madzia no to dzieła bo pózniej haha.Narazie to i ja mam szanse na zajscie bo przy natybiotyku moje plasterki traca swa magiczna moc.:sorry2:
Kasia -Super ze wesele udane .Jeszcze raz wszystkiego najlepszego:)
Megi -super ze z maluszkiem wszystko wporządku
c.d.n

KROMA szok co piszesz. Kacper za każdym razem po polio sie męczyl, a po dwoch dawkach to masakra. jak tak można.
LARVUNIU teraz zorientowałam się że ty już po. GRATULUJE

Co do zdjęc to nie wiem kiedy będą bo tak jak pisałam, kamerzysta (i jego żona fotografka) mają jakieś problemy i on siedzi jeszcze w zdjęciach z komuni z 9maja czy jakoś tak. Ale będe go męczyc
Mam pytanie, po ile kosztują zdjęcia do dowodu? Może któraś wie?
Mam chwilę,muszę trochę teraz poczyta i nadrobic

KasiaF fajny suwaczek:)
Befatko cieszę się że córcia dostała się do przedszkola a tobie zdrówka życzę i siedź w domku jak ci dobrze:tak:

Jakby co dobrej nocy;-)

reklama
Witam ...
No pogoda się zepsuła z dnia na dzień, ale Ja się cieszę jest w końcu chłodniej i jest czym oddychać jak dla Mnie to super ... :tak:
Ja już po spaniu, mąż wychodził do pracy i Mnie obudził a raczej jego telefon, zaraz trzeba iść się ubrać i jakieś śniadanko przygotować bo pewnie po 7 młody wstanie ;-)
Kroma współczuje ale tacy właśnie są lekarze, pielęgniarki swój swojemu d**pe kryje :wściekła/y: wiedzieli co zrobić żeby wtedy nie wyszło na jaw że coś spartolili i nagle im dokumenty poginęły, banda patałachów ..... :wściekła/y: :crazy:
Madzia co tam będziesz się zastanawiać, jak chcesz to już teraz działajcie :happy: :-p
Cześć marzenka Ty to widzę ranny ptaszek jesteś :cool2: ;-) :-)

Miłego dzionka :tak: :-)

Do góry