reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam
Larvunia to ja jeszcze tutaj skladam Ci ogromne gratulacje :)niech Wam rosnie zdrowo:)
Madziarena jak cos to w Pobierowie mam fajne i niedrogie miejsce. zalezy co lubicie.do plazy coprawda 500 metrow ale jest spokoj, na podworku gril i altanka do siedzenia, maly plac zabaw dla dzieci, my za 2 pokoje z kuchnia, dwoma lazienkami i garderoba placilismy 40 zl od osoby.no i jest tam baaaardzo czysto:)
BOROWIAK - noclegi w Pobierowie
a ja od poniedzialku ide na staz:)tylko 3 miesiace ale ciesze sie bardzo :)

reklama
witam
larvunia witaski w domu i zeby dziecie dobrze i zdrowo sie chowalo:-)
pieke muffinki ale pierwszy raz w takie formie misiow, mam taka blache ciekwe czy sie oderwa od niej:nerd:

Witajcie :tak:

Mi synek dzisiaj dał pospać do 8.30 ;-) ale to chyba gorsze niż jakbym spała do tej 7 bo głowa Mnie boli itp., tak to jest z babami i tak źle i tak niedobrze ... :-p :-p :blink:
Larvunia witaj w domku, ucałuj Michasię od ciotki i kolegi Wojtusia :blink: :tak: :-)

O masakra jak znowu jest gorąco, no zwariować idzie przy tej pogodzie :baffled::errr::growl: chciałam dzisiaj się przejść do dziadków na działkę żeby młody się wyszalał i w ogóle, ale jest znowu tak gorąco i duszno, że Ja tam taki kawał drogi nie dojdę w ten skwar ... Ja chcę deszczuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ............. :crazy:

Dzień dobry. Moja wstała jak zwykle ok 7 ja tam poszłam do niej jeszcze poleżeć podrzemać a co! Dostałam eska od miśka że jutro wychodzi ze szpitala i wraca do swojej bazy...ale jeszcze boli w klatce nadal na lekach.
larvunia fajowo się patrzy na suwaczek że misia ma 3 dni:-) słodko śpi

No Ciasteczko u Nas jest bardziej niż ciepło, słońce znowu grzeje dla Mnie odpowiednia pogoda jaka była do tej pory to wczorajsza - dzisiaj jest już znowu dla Mnie za ciepło ........ :dry:

hej dziewczynki;-)

na początek serdecznie witamy w domku larvunie i Michasię, kochana oj powiem ci że prześliczną córeczkę masz i te jej włoski:szok: cuuuuuudo normalnie, czekam na więcej fotek. No i super podwójny tatuś się sprawuję:-D

u nas ogólnie nie ciekawie, dziewczyna u mamy w pracy się rozłożyła i jest na L4, dzisiaj trzeba za nią wskoczyć na zmianę:dry: a do tego mój szwagier wylądował w szpitalu wczoraj bo zwichnął sobie obojczyk na rolkach:baffled:
zaraz lecę go odwiedzić bo później ma wkładanie drutów jakiś ehhh ciągle coś...

Witam
Larvunia to ja jeszcze tutaj skladam Ci ogromne gratulacje :)niech Wam rosnie zdrowo:)
Madziarena jak cos to w Pobierowie mam fajne i niedrogie miejsce. zalezy co lubicie.do plazy coprawda 500 metrow ale jest spokoj, na podworku gril i altanka do siedzenia, maly plac zabaw dla dzieci, my za 2 pokoje z kuchnia, dwoma lazienkami i garderoba placilismy 40 zl od osoby.no i jest tam baaaardzo czysto:)
BOROWIAK - noclegi w Pobierowie
a ja od poniedzialku ide na staz:)tylko 3 miesiace ale ciesze sie bardzo :)
BLOND - patrze teraz na ta stronke ... mnie interesuje termin od 17 do 22 lipca i wychodzi 60 zl :/ ja chcialabym cos do 50 zł za osobe :/ kurde ciezko cos znaleźć ...

czesc
mloda nie spi, wiec ja na chwilke
jest OK u nas
bede wieczrkiem jak dzieci spac pojda, teraz odpoczywam i ciesze sie Michaśką i Marcelkowi czas poswiecam, teraz dzielic musze na dwa ;-)

reklama
a no widzisz bo my w maju bylismy a w tamtym roku w sierpniu... i nam wychodzilo po 40 zl...jeszcze bylismy w jendym miejscu w pobierowie. placilismy po 50 zl za os ale tam jeszcze sauna i jaccuzi za darmo bylo. tylko to tez jakos taniej bylo bo tez na koniec sierpnia.zapytam mamy w razie czego jak to sie nazywalo bo mi ze lba wylecialo:/
Larvunia trzym sie dzielnie :)

Do góry