reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
dzien dobry :)

kroma współczuję strasznie twojej siostrze, straszne to jest jak ludzki błąd może się przyczynić do tragedii człowieka. grunt że siostra dobrze sobie radzi:tak: a tej babie to bym łeb ukręciła, powinna ponieść konsekwencje, jakieś odszkodowanie itd...masakra...

befatka gratulacje z przedszkoloem, mój też się dostał, jestem mega szczęśliwa i 14 czerwca idę na pierwsze zebranie:-p

ciekawe jak tam u larvuni?

ciasteczko u mnie godz 5-30 stala sie codziennoscia:-Dczasem nawet wczesniej
ciekawe czy dzis larvunia juz wyjdzie z michalinka do domku:-)

Dzień dobry, dziś wreszcie chłodniej tak może być zawsze, już lepiej się oddycha;)
Ciekawe czy larvunia dziś wyjdzie z malutką?!...jem śniadanko i lecę do tesco, mają być wentylatory idę zobaczyć, do później.

MARZENKA zgadaliśmy się na temat larvuni i Michalinki:-D:-D

czesc!
ja nareszcie mam czym oddcyahc. u mnie pokazuje 21 stopni. mysle, ze jeszcze urosnie.
ja dopiero wstalam, bo mala znowu gadala od 4 do 7, nie spala, miauczała, wypluwała smoczka a zaraz znowu chciala. wiec ja na pol leząco. ale o 7 zasnela i spala 3,5 godziny, wiec i ja pospalam. no nie wiem co się z nia dzieje.
ale wczoraj dostala takiego ataku płaczu, i jestem pewna, ze z gorąca. zrobiłam jej chłodniejszą kąpiel, to sie chichrała do mnie. wieczorem przy deszczu wyszłam z nia na dwór, to sobie mała laseczka pooddychala troche.
my się męczymy...a co dopiero nasze maluszki.

megi i mycha - wy następne. już si enie moge doczekać waszych maluszków.

a dworze jest przyjemnie, troche wieje ale pogoda idealna po tych duchotach
future tak to jest z dziecmi, nie trafisz za nimi moze jakis nastepny etap przechodzi?
chociaz moje spaly w nocy ale ja spalam jakos po 5godzin na dobe i wsumie tak mi zostalo

Ja się śmieje, że Mój synek przyzwyczaja Mnie do wczesnego wstawania jak się maluszek urodzi bo jakiś czas temu potrafił spać do 9-9.30 a teraz jak śpi do 8 to jest cud, zazwyczaj po 7 góra 7.30 robi pobudkę .. Niby wcześnie ale jak urodzę to będę miała wcześniejsze pobudki a do tego noce pewnie nie przespane bo teraz przynajmniej "odpukać" w nocy synek śpi, dzisiaj coś marudził ale to od gorączki bo Ja nawet dobrze nie spałam bo gorąco Mi było jak cholera ... :tak: :szok:
Na dworze chłodno, zaraz idę młodego w coś ubrać i idziemy na spacerek, nie pali słońce i można w końcu normalnie pooddychać :tak: ;-) więc koniec kiszenia się w domu, trzeba korzystać bo jak znowu gorączka wróci to będziemy dalej siedzieć ... Może jakiś plac zabaw czy coś :-) :tak: jeszcze zastanowię się po drodze jak będziemy szli ...
Tak jak piszesz future My się męczymy a co dopiero Nasze dzieciaczki, a Ja jak chodzę to już tak stękam że hoho ... haha ;-) ciekawe jak tam Larvunia czy się szykuje do domku z Michasią .... hmm ... ? :dry::wink:

Witajcie kochane
nie nadrabialam jeszcze zaraz si epostaram
ale mam taka wstretna zgage i nie iwem po czym ze wytrzymac nie moge!
w ciazy nie jestem dla jasnosci:D
dzis jest 3 dzien jak mecze sie z ogromna opuchlizna na nogach. nie wiem czemu tak nagle.
ide dzis do lekarza zaraz zadzwonie bo zpaominam a nie mam nr do przychodni dla doroslych. musze zrobic badania tez wszystkie bo sie czuje jakas spiaca i te dolki jak nacisne na nogach zostaja na ok 5 minut.

reklama
Hello wszystkim
Ciasteczko dzieki
O Martucha -no to super ze synek sie dostał do przeszkola.My idziemy na dzien otwarty 22czerwca.strasznie jestem ciekawa jak ten mój mały zakapiorek bedzie zachowywac sie w przedszkolu:)
Future u nas nastroje i zachowania królewny szły dokładnie wg tego wykresu.Za to nowe umiejetnosci ogarnała szybciej
Imageshack - skokiou8im61se8.jpg
skoki rozwojowe -1 rok życia - Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl- tu masz link jak bys chciala do forum gdzie laska wkleila dokładne opisy do schematu.Wiadomo ze nie nalezy sie tym kierowac i brac serio wszystkiego co napisane ale czasem było mi łatwiej zrozumiec córcie i miałam wiekszosc do niej cierpliwosc

Dafi - ja mam straszne problemy ze zgaga.zdarzało sie ze miałam codziennie np przez 3miechy.A lekarz faszerował mnie coraz to nowymi tabsami.
Az trafiłam na madry artkuł i tam było napisane ze powinnam pic wiecej wody .Fakt ze czasem wystarczała mi 1 mała filizanka tylko kawy na cały dzien. Teraz pije ok litra mineralnej dziennie i jestem w szoku bo moze raz na 2 tyg mam zgage ,wtedy biore pół tabsa rennie i jest git.
Spuchnietye nogi miałam tylko raz w zyciu po epiduralu.Ale wiem ze moja siorka w ciazy moczyla nogi w wodzie z octem i niby pomagało.moze od tych upałów ci tak spuchły

ide sobie musze troche chatke ogarnac
Miłego dnia wszystkim

Ostatnia edycja:
Do góry