reklama
C
ciasteczko
Gość
wykancza mnie ta pogoda, jest gorzej niz w poniedzialek
mam nadzieje ze popada a najlepiej zeby do jutra rana padalo:-)
mam nadzieje ze popada a najlepiej zeby do jutra rana padalo:-)
Mycha:)
Mama Wojtusia i Jasia :)
Madzia nie byłam, nie wychodzę w tą pogodę na dwór, dopiero pod wieczór się wynurzamy na spacerek itp.!
A poza tym rozmawiałam z mamą i poleciła Mi dentystę, który przyjmuje w Obrzycach podobno dobry, też połowa Mojej rodziny do niego chodzi więc się zarejestrowałam zobaczymy czy faktycznie dobry jest, ale dzięki za pomoc i zainteresowanie .....
Jakaś zmęczona jestem, młody śpi obiad wstawiałam na dworze pochmurno, duszno ale zaczęło kropić może się rozkręci i coś więcej popada - zobaczymy ... ale fajnie zalatuje takim powietrzem zawsze jak popada to takie świeżutkie ;-)
A tutaj pustki, nudy na forum jak nigdy ... na weekendy owszem ale żeby w tygodniu takie echo było - szok
A poza tym rozmawiałam z mamą i poleciła Mi dentystę, który przyjmuje w Obrzycach podobno dobry, też połowa Mojej rodziny do niego chodzi więc się zarejestrowałam zobaczymy czy faktycznie dobry jest, ale dzięki za pomoc i zainteresowanie .....
Jakaś zmęczona jestem, młody śpi obiad wstawiałam na dworze pochmurno, duszno ale zaczęło kropić może się rozkręci i coś więcej popada - zobaczymy ... ale fajnie zalatuje takim powietrzem zawsze jak popada to takie świeżutkie ;-)
A tutaj pustki, nudy na forum jak nigdy ... na weekendy owszem ale żeby w tygodniu takie echo było - szok
kroma
Fanka BB :)
hejeczka
Megi- z dzieckiem dobrze, więc się nie martw na zapas, a M ma taką pracę i kontuzje się zdarzają, mógł ci nic nie pisać, żeby cię nie stresować, więc wątpię, żeby coś zmyślał.
Kasia- wiedziałam, że weselicho się uda, inaczej nie mogło być.
Mnie też wkurza pogoda, rano na spacer poszłam, duszno parno, ledwo wróciłam, teraz przeciąg na całej chacie, chyba coś nawieje.
Future- mój też tak ma, gorzej, że on nie gaworzy tylko śpiewa.
Megi- z dzieckiem dobrze, więc się nie martw na zapas, a M ma taką pracę i kontuzje się zdarzają, mógł ci nic nie pisać, żeby cię nie stresować, więc wątpię, żeby coś zmyślał.
Kasia- wiedziałam, że weselicho się uda, inaczej nie mogło być.
Mnie też wkurza pogoda, rano na spacer poszłam, duszno parno, ledwo wróciłam, teraz przeciąg na całej chacie, chyba coś nawieje.
Future- mój też tak ma, gorzej, że on nie gaworzy tylko śpiewa.
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
madzia znalazlam sms od larvunia na czerwcówkach. pozwoliłam sobie skopiowac
Ja do jutra w szpitalu jeszcze, ale wszystko OK u nas. Michalinka z cycków nie złazi, jest urocza i taka grzeczniutka. Pozdrawiamy e-ciocie
wiec moze utro popoludniu da nam znaka i moze jakies foto
napewno jest najszczęsliwsza, że już tuli mopsika
Ja do jutra w szpitalu jeszcze, ale wszystko OK u nas. Michalinka z cycków nie złazi, jest urocza i taka grzeczniutka. Pozdrawiamy e-ciocie
wiec moze utro popoludniu da nam znaka i moze jakies foto
napewno jest najszczęsliwsza, że już tuli mopsika
ale nudy pada i pada...
obiad na jutro juz mam gotowy pyszny sosik wyszedl
future danks :-) za info...fajnie ze jutro wyjda do domku
nie moge doczekac sie fotek
future dawaj jakies nowe fotki helenki ..zaraz 3 miesiaczki bedzie miala dawaj pokazuj ja szybko
kroma moze ty sie piszesz na 3 ..
obiad na jutro juz mam gotowy pyszny sosik wyszedl
future danks :-) za info...fajnie ze jutro wyjda do domku
nie moge doczekac sie fotek
future dawaj jakies nowe fotki helenki ..zaraz 3 miesiaczki bedzie miala dawaj pokazuj ja szybko
kroma moze ty sie piszesz na 3 ..
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Kroma widzę że ty jedna po dwóch cięciach jesteś...myślisz że mam się niepokoić, obawiać mimo że wiem co mnie czeka? boję się znów tego cięcia ale innej możliwości nie ma poza tym teraz mam mieć robione w innym szpitalu i ciekawe jak w M-czu tu jest ...
reklama
kroma rozumiem to byl zarcik
megi nie stresuj sie bedzie dobrze ..a szpital mcz ja moge pochwalic
rodzilam tam szymka i jestem zadowolona
z opieki polozne byly mile no chyba ze akurat mi sie tak trafilo :-)
ale ogolnie milo wspominam :-)
poza jedna rzecza ta szczepionka co pomylili u szymka...
megi nie stresuj sie bedzie dobrze ..a szpital mcz ja moge pochwalic
rodzilam tam szymka i jestem zadowolona
z opieki polozne byly mile no chyba ze akurat mi sie tak trafilo :-)
ale ogolnie milo wspominam :-)
poza jedna rzecza ta szczepionka co pomylili u szymka...
Ostatnia edycja:
Podziel się: