reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Madzia nie byłam, nie wychodzę w tą pogodę na dwór, dopiero pod wieczór się wynurzamy na spacerek itp.!
A poza tym rozmawiałam z mamą i poleciła Mi dentystę, który przyjmuje w Obrzycach podobno dobry, też połowa Mojej rodziny do niego chodzi więc się zarejestrowałam zobaczymy czy faktycznie dobry jest, ale dzięki za pomoc i zainteresowanie .....:tak:
Jakaś zmęczona jestem, młody śpi obiad wstawiałam na dworze pochmurno, duszno ale zaczęło kropić może się rozkręci i coś więcej popada - zobaczymy ... ale fajnie zalatuje takim powietrzem zawsze jak popada to takie świeżutkie ;-)
A tutaj pustki, nudy na forum jak nigdy ... na weekendy owszem ale żeby w tygodniu takie echo było - szok :szok: :-p

hejeczka

Megi- z dzieckiem dobrze, więc się nie martw na zapas, a M ma taką pracę i kontuzje się zdarzają, mógł ci nic nie pisać, żeby cię nie stresować, więc wątpię, żeby coś zmyślał.
Kasia- wiedziałam, że weselicho się uda, inaczej nie mogło być.
Mnie też wkurza pogoda, rano na spacer poszłam, duszno parno, ledwo wróciłam, teraz przeciąg na całej chacie, chyba coś nawieje.
Future- mój też tak ma, gorzej, że on nie gaworzy tylko śpiewa.

madzia znalazlam sms od larvunia na czerwcówkach. pozwoliłam sobie skopiowac ;)
Ja do jutra w szpitalu jeszcze, ale wszystko OK u nas. Michalinka z cycków nie złazi, jest urocza i taka grzeczniutka. Pozdrawiamy e-ciocie

wiec moze utro popoludniu da nam znaka i moze jakies foto ;)
napewno jest najszczęsliwsza, że już tuli mopsika ;)

teraz to ona nas zamęczy zdjęciami Michalinki :)

Future- a twoja dama już nie długo będzie miała 3 mce, ale czas leci, zaraz nam się kolejne rozpakują, ciekawa jestem, kto teraz zajdzie :)

Ostatnia edycja:
ale nudy pada i pada...
obiad na jutro juz mam gotowy pyszny sosik wyszedl :tak::-D

future danks :-) za info...:tak:fajnie ze jutro wyjda do domku
nie moge doczekac sie fotek :tak:

future dawaj jakies nowe fotki helenki :tak:..zaraz 3 miesiaczki bedzie miala dawaj pokazuj ja szybko :tak::tak::tak:

kroma moze ty sie piszesz na 3 ..:-D:-D

madzia- ja już nie mogę, nie teraz, po 2 cc, i Arek ma 7 mcy, Gin by mnie wyrzucił z gabinetu :) Zresztą nie mam już siły na 3cie :)

Kroma widzę że ty jedna po dwóch cięciach jesteś...myślisz że mam się niepokoić, obawiać mimo że wiem co mnie czeka? boję się znów tego cięcia:dry: ale innej możliwości nie ma poza tym teraz mam mieć robione w innym szpitalu i ciekawe jak w M-czu tu jest ...

reklama
kroma rozumiem to byl zarcik :tak::-D

megi nie stresuj sie bedzie dobrze :tak::tak:..a szpital mcz ja moge pochwalic :tak:
rodzilam tam szymka i jestem zadowolona
z opieki polozne byly mile no chyba ze akurat mi sie tak trafilo :tak::-)
ale ogolnie milo wspominam :-)
poza jedna rzecza ta szczepionka co pomylili u szymka...:angry::angry::angry:

Ostatnia edycja:
Do góry