reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dzień dobry;-)

u nas jakaś taka pogoda niemrawa, niby ciepło, zobaczy jak będzie,
wczoraj po jeziorze młodemu baaaardzo spuchło pod okiem, nie wiem czy to może coś go ugryzło albo woda jeszcze nie przekwitła:confused: dałam mu wapno na wszelki wypadek i robiłam okłady z rumianku, troche mniej ma, oby przeszło.

Megi nie stresuj się na zapas, dobrze że z synkiem wszystko dobrze. A byłam z Zuzią u lekarza? czy z kim ją zostawiasz?

reklama
hej
no przeciag tutaj nikogo nie ma:-D
madzia u nas dzisiaj goraco bedzie juz jest cieplo 25stop
a jutro ma byc chlodek okolo 20

Witam się, młody Mi od samego rana nerwy psuje no z 10min temu to myślałam, że wyjdę z siebie i stanę obok ... :wściekła/y:
U Nas dalej gorąco, mogłoby dzisiaj też chociaż trochę popadać inne powietrze by się zrobiło tak jak wczoraj choć do wieczora znowu zrobiło się duszno ....
Ciekawe jak tam Larvunia się trzyma z Michasią .... :tak:
A Mi się chce spać, gorąco Mi jak nie wiem co z chęcią jeszcze bym pospała, ale nie ma jak ..
Megi fajnie, że u lekarza ok a co do męża to na pewno nic poważnego więc się na zapas nie zamartwiaj bo to nie działa ani na Ciebie dobrze ani na synka w brzuszku ....

Miłego dnia.

mycha jeszcze dzisiejszy dzien przebolejesz, jutro ma byc spore ochlodzenie
a co do denerwowania rodzicow od rana to ja juz nie bede sie wypowiadac bo szkoda slow,
chociaz dzisiaj mloda jak nigdy zalozyla sliczna sukienke bo szli do teatru i nie brzeczala

Hej:)
Ja już wstałam po 8 śniadanko jem a moja za to dziś 5.20 przylazła wyspana:szok: marudziła mi więc dałam jej pić, włączyłam te przeklęte bajki ( do znudzenia wciąż to samo) i poszłam spać do jej pokoju, podrzemałam do ok 8. Mojemu rano eska wysłałam, doszedł ale nie odpisuje pitol jeden:wściekła/y:
MARTUCHA Zuzie zostawiam u jednej koleżanki, tam są dzieciaki to się zawsze wybawi, wczoraj również:) A ja wczoraj jak nigdy byłam pierwsza w kolejności więc szybko poszło ale trzymał mnie dłużej niż zwykle, usg bardzo dokładne robił, pomiary itd ale jest tak jak być powinno i nie mam powodów do niepokoju:tak:

HEJ HEJ! JESTEM
Dziękuje kochane za życzenia. Nie nadrobię niestety reszty. Wczoraj już byłam na bb ale zaczęłam czyta i M mnie odciągnął bo Kacper szybko zasnął i mieliśmy w końcu szanse na rozmowe i konsumpcje małżeństwa :-) No a ja myślałam że się w końcu wyśpie. Moja średnia snu od czwartku to 4-5g, z piątku na sobote poszłam spa o 2.30 a wstałam o 5.40, u fryzjera prawie zasnęłam ale na weselu miałam takiego powera że szok. Przed ołtarzem uśmiechaliśmy się dosiebie, żadnej łzy nie było, dopiero popłakaliśmy się jak Kacper w harniaku i z kwiatami wpadł na końcu mszy. Wszystko było super (no może troszkę za gorąco) ale mimo to ludzie bawili się niesamowicie. Słyszeliśmy teksty typu " moje wesele było drętwe, wasze jest świetne" , "od 3lat nie byliśmy na takim weselu a chodzimy rocznie na 2-3" "oby wasze życie było takie udane i wesołe jak wesele i ślub" Tylko fotograf mnie wkurzył bo nie zadzwonił że nie przyjedzie tylko wyśle swoich ludzi. Ale potem się okazało że kamerzysta był świetnym gościem, fotograf trochę drętwy ale też dawał rade. Mam nawet zdjęcie pod tesco, bo byliśmy po ramki na zdjęcia dla rodziców, i paliłam na parkingu i jacyś obcy ludzie robili sobie ze mną zdjęcia. uciekam bo dopiero wczoraj goście się rozjechali i mam bałagan że szok

Hejka ja na chwile w przelocie
wrocilam wlasnie do domku i ide walnac kawe:tak:
bo dzis obiadu nie robie nie chce mi sie..
pozniej tylko machne gulasz ale to juz bedzie na jutro...:-)

pogoda fajna pada sobie deszczyk od rana odrazu inne powietrze
jest 17 stopni...:tak:
takze spoko dziewuszki do was deszczyk tez dojdzie pewnie jutro albo po jutrze...;-)

Kasia witaj super ze wszystko tak sie udalo,i imprezka tez ze goscie dobrze sie bawili to najwazniejsze czekam teraz na foty...

future masz jakies wiesci od larvuni??:baffled:

no dobra ide kawuche robic narazie babki !!:tak:

reklama
Do góry