reklama
marzenka21
Fanka BB :)
madzia no to super ze w szkole ok,
ja bede szla na prawko jak moj wroci:-)
a ja niewiem gdzie mam michalinke zobaczyc patrzalam na czer ale nic nie widze,moze mi ktoras dac linka?
ale sie dzis nasmialam z dawidka,zwariowany dzis byl tak latal wydziwial na dworze istne smiechu warte....
dzis sasiadki jak mi zaczely prawic komplementy ja pierdziele z jednej strony milo a z drugiej wiecie jak toz sasiadkami,schudlo mi sie troche i mowia ze maz nie pozna jak wroci
ale dzis burza byla,moj chyba sie wystraszyl przytulil sie i zasnal,i tak oto caly dzien zlecial:-)
ja bede szla na prawko jak moj wroci:-)
a ja niewiem gdzie mam michalinke zobaczyc patrzalam na czer ale nic nie widze,moze mi ktoras dac linka?
ale sie dzis nasmialam z dawidka,zwariowany dzis byl tak latal wydziwial na dworze istne smiechu warte....
dzis sasiadki jak mi zaczely prawic komplementy ja pierdziele z jednej strony milo a z drugiej wiecie jak toz sasiadkami,schudlo mi sie troche i mowia ze maz nie pozna jak wroci
ale dzis burza byla,moj chyba sie wystraszyl przytulil sie i zasnal,i tak oto caly dzien zlecial:-)
marzenka to dla ciebie na dole jest foto
https://www.babyboom.pl/forum/czerw...zych-pociech-bez-komentarzy-51059/index3.html
to mile jak sasiadki prawia komplementy ale z nimi bywa roznie jak sama piszesz
daj jakas foteczke swoja z nowa figurka sama bym chciala cie zobaczyc jak teraz wygladasz
to ile w sumie schudlas??
no i jak twoj nowy tv sie sprawuje??
kroma masz racje sama pisac bezsensu haha :-):-)
Dobra uciekam na film
https://www.babyboom.pl/forum/czerw...zych-pociech-bez-komentarzy-51059/index3.html
to mile jak sasiadki prawia komplementy ale z nimi bywa roznie jak sama piszesz
daj jakas foteczke swoja z nowa figurka sama bym chciala cie zobaczyc jak teraz wygladasz
to ile w sumie schudlas??
no i jak twoj nowy tv sie sprawuje??
kroma masz racje sama pisac bezsensu haha :-):-)
Dobra uciekam na film
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Witam się. Po wizycie u ginka ok, mały rośnie rozwija się prawidłowo, wszystko na swoim miejscu jest, ciśnienie w normie a to że mi palce od rąk troszkę spuchły to podobno od upałów...mały (już swobodnie mogę tak pisać bo dziś też było widać jego męskie co nieco) fajnie dziś w naszą stronę ziewał, było widać otwierającą się buźkę:-) tak ogólnie zadowolona jestem że wszystko wporządku, cesarka planowana zaraz na początku września, nastawiam się więc pomału. Nawet gin wypisał zaświadczenie dla mojego że ma być wykonane cc i fakt może ono mu posłużyć do rotacji wcześniejszej o którą będzie pisał. Natomiast druga sprawa, wychodząc z gabinetu dostałam eska od męża że nie mam się martwić ale przewieźli go na kilka dni do szpitala w Ghazni na obserwację bo naderwał sobie mięśnie w klatce piersiowej (niby) choć zastanawiam się czy nie ma poważnie tych urazów i jak to zrobił, pisać nie napisał dlaczego tylko że za parę dni ma wrócić do siebie do swojej bazy już...i weź tu się nie stresuj
megi to super wiesci od ginka fajnie ze dzidzia synus zdrowo rosnie :-):-):-)
a co do meza hmm...nie martw sie na zapas jak sam tak pisze ze to nic powaznego
napewno wyjdzie za kilka dni tak jak mowi wiec glowka do gory
wiem ze jakis stres jest wiadomo, ale bedzie dobrze i szybko wroci do zdrowia napewno :-)
a co do meza hmm...nie martw sie na zapas jak sam tak pisze ze to nic powaznego
napewno wyjdzie za kilka dni tak jak mowi wiec glowka do gory
wiem ze jakis stres jest wiadomo, ale bedzie dobrze i szybko wroci do zdrowia napewno :-)
marzenka21
Fanka BB :)
madzia poki co 3kg:-)pozostalo mi tylko 4 jeszcze:-)
a tv dobrze sie sprawuje:-)zadowolona jestem:-)
o kurcze jakie ma michalinka dlugie i ciemne wloski :-):-)
megi bedzie dobrze,musi byc..mnie sie wydaje ze dopiero po powrocie dowiemy sie jak tam naprawde bylo,teraz to nawet moj nie chce o tym gadac bo jak twierdzi co to zmieni,dla mnie lepiej bym wiedziala jak najmniej,
a tv dobrze sie sprawuje:-)zadowolona jestem:-)
o kurcze jakie ma michalinka dlugie i ciemne wloski :-):-)
megi bedzie dobrze,musi byc..mnie sie wydaje ze dopiero po powrocie dowiemy sie jak tam naprawde bylo,teraz to nawet moj nie chce o tym gadac bo jak twierdzi co to zmieni,dla mnie lepiej bym wiedziala jak najmniej,
C
ciasteczko
Gość
witam wieczorowo,
megi bedzie dobrze jak napisal ze jest ok to jest ok, super ze dzidzia ok:-)
madzia potworki male spia?;-) bo ja wlasnie z mloda siedze w pokoju, ja tu z wami a ona sypia hehe
marzenka to gratki za cierpilowasc, mi przybylo 3kg oz zeszlych wakacji czuje sie koszmarnie
madzia potworki male spia?;-) bo ja wlasnie z mloda siedze w pokoju, ja tu z wami a ona sypia hehe
marzenka to gratki za cierpilowasc, mi przybylo 3kg oz zeszlych wakacji czuje sie koszmarnie
witam wieczorowo,
kochana ten mniejszy potworek zasnal po 20
a ten wiekszy potwor jeszcze oglada na kompie bajke ale o 22 gasze i do wyra
ja podzeram pistacje pycha..i tez zaraz ide lulu :-):-)
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
megi nie stresuj się, mąż napewno Cię nie okłamał i poprostu jest na obserwacji.
co do małego to bardzo się ciesze, że super wszystko. a wrzesień juz tuż tuz...
powodzenia ;*
ja lece spac, bo ledwo patrze na oczy!
co do małego to bardzo się ciesze, że super wszystko. a wrzesień juz tuż tuz...
powodzenia ;*
ja lece spac, bo ledwo patrze na oczy!
reklama
Podziel się: