LILIann
Majowe mamy'09
W sumie to przeciez nie ma identycznych dzieci, a wiec i kazde rozwija sie w swoim tempie :-) Ale i tak nieustannie dziwie sie jak bardzo te moje dwie cory roznia sie od siebie pod wzgledem rozwoju, wygladu, charakteru. Kazdy kto na nie spojrzy mowi ze jak nie siostry wygladaja Ale ja na szczescie na 100% jestem pewna ze w szpitalu mi nie podmienili, wiec ciesze sie ze sa rozne, bo nudno by troche bylo dwie identyczne osobki wychowywac;-)
Chlopcy podobno z reguly ciut pozniej od dziewczynek sie rozwijaja, wiec nie ma sie co dziwic Nikusiowi :-) A propo chlopczykow, to moj maz marzy o 3 dzieciatku - synku oczywiscie, hmmm.... Ja tez zawsze o trojce marzylam, ale teraz nie jestem pewna czy nie bylo by to zbyt wielkim "szalenstwem"!??? Aaa- pozyjemy-zobaczymy
Cos Larvuni nie widac znow... Daj znac Aniu w wolnej chwili co u Was!
Chlopcy podobno z reguly ciut pozniej od dziewczynek sie rozwijaja, wiec nie ma sie co dziwic Nikusiowi :-) A propo chlopczykow, to moj maz marzy o 3 dzieciatku - synku oczywiscie, hmmm.... Ja tez zawsze o trojce marzylam, ale teraz nie jestem pewna czy nie bylo by to zbyt wielkim "szalenstwem"!??? Aaa- pozyjemy-zobaczymy
Cos Larvuni nie widac znow... Daj znac Aniu w wolnej chwili co u Was!