reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

teraz to jest juz oki z malutkim
jechalismy w nad morza do domku, byl korek wiec zwalnialismy jak wszyscy no a gosc ktory niewiadomo z kad sie wziol (bo jechalismy ostatni) poprostu sie zatrzymal na naszej dupie. Maly byl pozapinany w foteliku, max gosc jechal 30km/h, ale i tak udezenie bylo dosc mocne ze maly uderzyl sie w tyl glowki o oparcie fotelika. Zaplakal i nagle stracil swiadomosc.
Wezwalismy karetke, wyladowalam z malym na 2 doby w szpitalu. Nas starych karki bolaly od uderzenia a co dopiero taki szkrab.
Wymiotow maly nie mial, apetyt odzyskal po pol dnia, wiec jest oki.
jutro mezulek idzie na USG glowki... ale mysle ze jest dobrze.

jejku ale mam prasowania...
ratunku :p

reklama
Maaatko Larvunia, az mnie ciary przeszly jak to przeczytalam!! Najwazniejsze ze juz ok, ale fakt faktem co przezyliscie to wasze :szok::-(
Martus na spotkanko jestem otwarta jak zwykle, jak pogoda sie "uspokoi" to od pn do pt do godz 16 mozna by bylo gdzies z maluchami sie przejsc, szkoda ze Larvuni nie pasuje.Ale w weekend tez jakos mozna sie zgrac jakby co. A wieczorne wyjscie to tez zaklepuje, Martucha znasz pewnie jakies fajne miejsca wiec inwencje tworcza zostawiam Tobie.:-) Ja tez bardziej wole "siedzace" spotkanka wsrod ludzi, niz balety:-D

mi jak najbardziej pasuje po 16, moglybysmy gdzies sie wybrac do parku w miescie albo pospacerowac-w weekend troche mniej mi pasuje bo mama ma teraz wolne same weekendy i nie chetnie oddaje wnusia;-)a zreszta jak ladna pogoda to wybywamy hehe:rofl2:

ok w takim razie czekamy na spokojniejsza pogode, ja dzis spotkanie z tesciowka,jutro chyba jedziemy do kumpelki w ciazy ale jak cos to od pon mozemy myslec:tak:

larvunia moze tez uda ci sie dolaczyc-byloby super:-)

Martus Tobie najlepiej Po godz 16 pasuje, czy Do 16??? Mi to drugie.:sorry2: Ale jak trzeba bedzie to sie jakos dostosuje. Wiec licze na to ze w nast. tyg. spotkanko nam wyjdzie. Pisalas kiedys (o ile dobrze pamietam) ze Twoj Nikus lubi ze starszymi dziecmi sie bawac, to mam nadzieje ze z Ala tez chetnie by sie pobawil:-)
Z Larvunia tez mysle ze da sie w koncu jakos zgrac, super by bylo:-)
Larvunia daj znac jak tam dzisiaj po USG glowki malego!!! Pozdrowionka dziołchy;-)

kochana mi jest bez roznicy:-p jakos nie doczytalam hehe:-D:-D u nas glownie chodzi o to ze okolo 12 Niko ma drzemke z marudzi dlatego ten czas odpada ale z rana albo po drzemkowaniu mozna cos pomyslec!

my wczoraj jednak bylismy na naszym new home zobaczyc jak kuchnia wyszla, jeszcze tylko jakas malawygrana w totka na nowe meble i mozna sie przeprowadzac:-p

dzis zaraz juz lecimy na dwor bo ma byc upalnie wiec srodek dnia spedzimy w domku:dry:

jestem mamuski

mam szal cial kurde mam malo czasu dla siebie ostatnio :dry: ciagle cos... cos kiepsko idzie nam spotkanko :-p
z malym jest oki, cale szczescie...
moj mezulek byl dzis w pzu, kurde nawet nie wiedzielismy, ale cale podwozie p[oszlo dobrze do przodu a najbardziej od strony fotelika, czyli od udezenia od malego strony. Czyli oddaja nam 100% za wartosc samochodu. Mamy stary samochod ale jakos ok 6-8tys bedzie za autko.... no i chce walczyc o odszkodowanie za malego. Kurde wiecie co, ja juz wole miec swiety spokuj i nie miec tego wypadku :-( ...tyle zamartwiania sie o malego i lez... masakra. W dupe niech te kase se wloza. Jestem zla na siebie ze wogole pojachalam do tego Mielna. to totalna porazka byla i z mieszkaniem tam i wogole ten wypadek... mam chyba jakiegos dola... ratunku!

Larvunia no przestan sie obwiniac i dolowac! Ta stluczka to przeciez po pierwsze nie z waszej winy byla przeciez, a po drugie takie rzeczy nawet przed wlasnym domem potrafia sie przydarzyc, wiec w zadnym wypadku nie win siebie za ta wyprawe do Mielna. Jakby czlowiek byl jasnowidzem to by wiedzial czy moze sie ruszyc z domu czy nie, a tak to chyba wypadalo by caly czas w czterech scianach siedziec by uniknac jakiegokolwiek zagrozenia. Wierze ze zadna kasa nie zrekompensuje Wam tych przezyc i nerwow, ale chyba jedyne co Wam teraz pozostalo, to cieszyc sie ze malutki ma sie juz dobrze, no i ze zwrotu pieniazkow tez:tak: Trzymaj sie . Spokojnej nocki

larvunia Lili ma racje, nie obwiniaj sie, chcialas dobrze dla babelka-zeby poodpoczywal, powdychal swiezego powietrza a takie cos moglo sie nawet zdarzyc wszedzie...najwazniejsze ze wszystko ok z Marcelkiem a ty glowa do gory i nie przejmuj sie niczym!!;-)

lece zrobic kawe

hej lasencje :-)! Wiecie co, no normalnie jestem w szoku jak ta moja Olenka rosnie! Wlasnie robilam porzadki w jej szafie - szok jak sie przerzedzilo! Ona teraz nosi ciuszki i czapeczki ktore Ala nosila majac 1,5 roku!! Wogole jakas taka hej do przodu jest - chodzi trzymana tylko za jedna raczke, 6 zab zaczyna sie juz przebijac, tylko jeden drobny szczegol - cos nie chce mowic MAMA:sorry2: A tak ja uczylam zawziecie! Wczoraj raz jej sie przez przypadek wymcknelo, ale juz nie powtorzyla wiecej... a TATA i BABA non stop u niej na tapecie. Ehhh taka niesprawiedliwosc;-):sorry2::laugh2:

reklama
LILI super!! fajnie w ogole ze masz porownanie;-)
no i faktycznie szybko chodzi za ta jedna raczke:szok::szok:moj Niko tak jakby wiekszosc zeby robil troche pozniej niz kalendarzowo twierdza no ale zaczelo sie od tego szpitala wiec moze dlatego:confused:

a dzis jestem w szoku bo nie spal w dzien!!jeszcze go przemecze i poloze na noc od razu:rofl2:

Do góry