reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

LILI ta fotka to fotmontarz hahaha a tak szczerze to nic nie robie - jem kebaby i slodycze bo to kocham:-) kiedys mialam w planach sie poodchudzac(bo tu i owdzie mam jednak za duzo-taka workowata skora:dry:)i pocwiczyc ale brak mi weny...

kochana z foteikiem juz wczoraj sie meczyl moj szwagier:sorry2:zaraz jeszcze raz lece probowac(ostatni juz)bo dzis sie wybieramy do kumpeli w odwiedziny a pada i nie mam zamiary tluc sie autobusem:wściekła/y::wściekła/y:
na fontannie bylismy okolo 14, tam w tygodniu nie jest tak strasznie jak na weekend, ludzie w pracy to nawet lawki wolne, pozniej szlam z mama do panoramy po 17 i tez bylo malo ludzi ...

a co do jezior to my na Nierzym jezdzimy z musu, niestety zawsze tam duzo ludzi i platna plaza:szok::szok:(juz troche przesada:dry:) no ale najblizej to jezdzimy, na Kłodowie dzika plaża, tez zawsze dużo ludzi i syf jak dla mnie...
Super jest, pięknie czysta woda i fajny ośrodek na Głębokim(jak się jedzie na Międzyrzecz)-poprostu bomba jak dla mnie:tak:Długie też jest ok, byliśmy na domkach dwa lata temu ale i tak najpiękniejsze miejsce na ziemi i najcudowniejsze jezioro to Łagów - zakochałam się od pierwszego wejrzenia w tym klimacie i miasteczko - naprawdę polecam!!! jest przecudnie!!!!!to jest koło Świebodzina jak macie okazje to jeździe jest przecudnie naprawde!!

lece sie ogarniać i szykować fotelik:-D:-D
Lili wstaw jakieś foty z Lubniewic a nie się obijasz:rofl2:

reklama
hallo :-D

juz po pracy... bylam dzis tez na romowie o prace... zobaczymy co z tego wyjdzie, maja odezwac sie do konca tygodnia. No i w czwartek ide na kolejna rozmowe do jeszcze innej firmy :-p a co tam trza wszedzie szukac prawda :sorry2: Jak nie tu to tam, ale gdzies mnie kurde musza przyjac.

...fotelik... bbrrrr.., ja sie nie udziuelam bo kurde tez ze swoim walczylam.

no wlasnie martuchaa kurde laska z Ciebie ze az siara (dla mnie -moje kg) sie umawiac z Toba gdzies na kawe :-p Ja brzuszka ukryc jakos nie moge..., tyje po tym porodzie:dry: Lili Ty w sumie tez wygladasz "mniami..." ;-) Kurde kiedys cale zycie wazylam 45-48kg a teraz masakra! Az siara sie przyznac 63!!!!!!!!!! No i brzuszek ogromny mam, az czasami mysle ze moze ja z nowu w ciuazy jestem :sorry2: Tylko ze przy tabletkach to malo realne a biore je regularnie :tak:

pedze za obiadek sie brac...
milego popoludnia!

larvunia kurcze nie przesadzaj, ja tez waze prawie 60 kilo jedyne co mam dobrze to to ze jestem wysoka:-)i gdzies sie to rozbija bo jem za trzech;-)a faldki tu i tam oczywiscie widoczne:rofl2:

ja dzis bylam sie spotkac z moja kumpela, bylo naprawde super, byl jej 8 miesieczny synus i dziewczynka dwa miechy mlodsza od Nika i zabawa przednia:tak:Niko wykapany padl blyskawicznie:sorry2:ja tez chyba padnieta i lece sie klasc bo jutro umawiam sie z moja przyjaciolka na zakupki i kawke:rofl2:

roxana witamy!! mam nadzieje ze bedziesz sie u nas udzielac;-):-p

martuchaa ja nie przesadzam, masz cialo modelki widze na fotach i niechce slyszec ze to nie prawda! nosisz mini i krotkie bluzeczki ja na to bym sie nie odwazyla... powaznie laska z ciebie kochana i nie ma co sie wstydzic tego co mowie:tak:

fajnie masz dzien z atrakcjami... tez tak chce!!!!! u mnie ciagle praca - dom, p[raca- dom :sorry2:

Martucha gafe strzelilam, bo do tych Lubniewic nie wzielam zadnego sprzetu ktorym bym mogla fotki porobic, ale mamy w planach powtorzyc wypad, wiec nic straconego - napstrykam caly album ;-) A ten Łagow tak zachwalilas skutecznie ze tez w najblizszych weekendowych planach go mamy haha!:-):-):-)
Larvunia ja 64 waze, wysoka tez jestem (175), co prawda chudne troszke ale w przeogromnie wolnym tempie, a wszystko przez to ze obzeram sie slodyczami, ciastami, lodami itp, bo to uwielbiam:sorry2: Ogolnie to do grubych nie naleze, ale brzuch to normalnie falda na faldzie:baffled: Ale tak: z Ala to 30kg (!)w ciazy przytylam, a z Ola 20:sorry2:, wiec trudno sie dziwic ze ciezko mi talie osy odzyskac:sorry2:. Martucha a Ty to nie wiem gdzie te swoje faldki widzisz chudzielcu!!;-) Larvunia a tak na pocieszenie dodam, ze nudno by bylo jakby po swiecie same takie lasencje jak Martucha chodzily, wiec co tam sie przejmowac zbednym cialkiem, jakies urozmaicenie musi byc, a z reszta wazne zeby bylo zdrowie i usmiech na twarzy, bo to najbardziej zdobi czlowieka:-):-):-)

Roxana witaj w naszym waskim gronie (tylko dla VIP-ow;-)hehe), odzywaj sie czesto, to razniej nam bedzie:tak:

Dziewczyny no to ja juz koncze o moich faldkach ale tak jak Ty LILI kocham wszystko co slodkie;-)
a pączki ze Śnieżki to moge tonami jesc(dzis mam to w planach):-D:-D

Lili mam nadzieję że w Łagowie wam się spodoba, mnie to miejsce zaczarowało - lubie takie klimaty i kamieniste uliczki a do tego przecudne jeziora - życ nie umierac, ciekawa jestem jakie beda twoje wrazenia:tak:no i teraz juz fotek nie odpuscimy hehehe:-)

i w ogole to ten tydzien mam mega zalatany(jutro znow spotykam sie z kumpela tym razem z taka ktora poznalam w szpitalu jak lezalam z Nikiem)a dzis z moja przyjaciolka ale larvunia musze ci powiedziec ze nie zamienilabym mojego zycia na zadne inne:-pdlatego jak narazie az tak strasznie do pracy mi sie nie spieszy:-):-D:-D
no i mam nadzieje ze przyszly tydzien to obowiazkowo jakies spotkanko z wami!!!!!!!!!

lece sprzatac bo znow sie nie powyrabiam:sorry2:

No z tego co piszesz Martus to na pewno Łagow mi sie spodoba. :-) Ja zaraz ide poprasowac troszke bo trzeba sie na wyjazd powoli szykowac :-D:-D:-D (w piatek z rana jedziemy nad morze). Kurcze zapowiadaja kiepskawa pogode na weekend:wściekła/y:, ale trudno tak czy siak musi byc fajnie :-)
Dziewczyny rzuccie jakims konkretnym terminem i godzina spotkanka - dostosuje sie (przynajmiej sprobuje). Bo mysle ze jak juz bedzie dzien wyznaczony to latwiej bedzie sie zmobilizowac do "wyjscia". Wiec czekam na odzew w tej sprawie!
Larvunia, Roxana - gdzie sie podziewacie? Co u Was? Pozdrowionka wieczorkowe:-)

Roxana moje gratulacje!!!:-):-) Ja mam dwie corcie:-) Moze kiedys razem z Twoja beda sie bawic lalami:-). Niech Oliwia zdrowo rosnie! Pozdrowionka dla Was :-)

reklama
hej

jestem jestem jestem...
dziewczyny jestem slaba chyba psychicznie :dry:
chodze z rozmowy na rozmowe o prace i za bardzo sie stresuje...
mdli mnie, mam zawroty, spalabym ciagle. Dzis padlam razem z malym. Obudzialam sie przedchwilka, ide sie obmyc i dalej spac. Jejku jutro znowu ide do hotelu qubus na rozmowe. Kurcze kiedys chodzilam z marszu i b ylo gicio a teraz czym wiecej laze tym gorzej. Masakra....

milego wypoczynku lili nad morzem!!!! aby pogoda Wam dopisala...

Do góry