reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ooo Lili ty juz pewnie w drodze nad morze:-)baw sie dobrze a z pogoda tez roznie bywa(u nas miala byc barowa - bylo slonecznie:p) - zreszta najwazniejsze ze odczniecie:tak:
czekamy na powrot i relacje;-)

larvunia moze jakies letnie przesilenie, bedzie ok:tak:ja w sumie tez tak mialam przez pewien czas(stres, nerwy, brak sily na wszystko) ale juz sie unormowalo, jakby co to pisz!! albo wygadaj sie jak chcesz bo czasami nagromadzony stres tak dziala;-)

roxana gratuluje corki:-)

reklama
no i jestem dzis po kolejnej rozmowie o prace.
podeszlam dzis na luzie i wiecie co, chyba to byla najlepsza moja rozmowa :-p Z gosciem sie tak zagadalam ze zamiast 30 min (standard na 1 przyjmowanego) siedzialam prawie godzine i gadalismy i gadalismy ... ;-) Mysle ze dobrze wypadlam....

milego dnia kochane!

larvunia super widziec optymizm w twoim poscie;-):tak:tak trzymaj!!
a ja dzis po basenie ,musielismy wykorzystac darmowe bilety(i tak jeden zostal:wściekła/y::wściekła/y:) i bylismy dwie godziny!!
jakas taka zmeczona sie zrobilam, robie caffe wlasnie a Niko drzemie;-)

maly wlasnie mi zasypia... co jakis czas postekuje, robie mu "tuli tuli" (tule w ramionach kolyszac) a ten jakby sie zalil po calym dniu po cichutku cos postekuje... biedactwo.

my tez mamy taqkich bileto jeszcze chyba z 6 :-p wazne do konca sierpnia. Moze razem sie wybierzemy co Martuchaa, ale mi tylko weekendy pasuja.

larvunia ja mialam bilety wazne do 17 sierpnia ale tylko od pon do pt takze musialam koniecznie isc wczoraj bo dzis juz jako swieto bilety nie obowiazuja:confused::baffled:

zreszta ja wole bardziej w tygodniu, jest mniej ludzi i mozna sie zrelaksowac a na weekendy nie idzie sie ruszyc:rofl2:

my dzis na urodzinki do mojej kuzynki, zapomnialam kupic przentu:wściekła/y::wściekła/y::no::no::-p trzeba bedzie kase dac bo wszystko pozamykane:szok::szok:;-)

lece na kawke z mama:-)

no ja tez ide na urodzinki :-) ale do mojego tatuska. Dzis mu stuknela 50tka ;-) Ale ten czas leci....

milego dnia !!!!!!!!!

reklama
Do góry