reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Kurde ale jestesm zła.:angry::wściekła/y::wściekła/y::angry:
Moja mała ma gile do pasa.
Jak zobaczyłam we wtorek zasmarkanego Filipa to sie wkurzyłam i mówie do Jacka na pewno mi zaraz młoda zarazi bo ona osłabiona po szczepieniu no i prosze......
Kurde ja niewiem co sie z takimi chorymi dziecmi robi :-:)-(Kaya miała tylko raz katarek w pazdzierniku 2dni w sumie pierwszy dzien masakra była nie spałam chyba do 3ciej a pózniej Jacek ja przejał
Od wtorku podaje jej 1dna krople wiecej witamin, dzis kupiłam ibuprofen i krople na gile
U nas cały czas pogoda do bani w sensie nie pada ale słonca brak i strasznie wieje.
Mam nadzieje ze spotkanie Wam sie uda i wszystkie laski sie stawią
Larvunia jak Marcello dzisiaj??

Dobra spadam i juz nie biadole miałam jeszcze cos pisac ale mi sie zapmniało miłaj nocki.
Rety ale mój dzieć świszcze ....:-:)sorry2::sorry2:bidulinka

reklama
Dzien dobry wstawac spiochy!!!
ja juz z kawa..

larvunia jak marcel przeszlo mu??
kurde jutro spotkanie nie chorowac maluszki:tak::tak:

widze u mnie ladna pogoda sie robi wiec ja sie pisze na jutro mam nadzieje ze wy tez...
do wieczorka dajcie znac....a jak cos to rano na moja komore pisac jakby cos ktores wypadlo...
ja tam kupuje sobie dzis kielbache na grilla i juz....:-D:-D

Marzenka a moze niech twoj maz posiedzi z nami jak chce???

Beti a co z toba widzialam ze tylko raz tu wpadlas chyba musze cie dzis odwiedzic....ide do miasta to moze wlece do ciebie :tak::tak:i opierdziele....:-D:-D

Befatka zdrowka dla corci oby gile szybko minely :tak::tak:..

Blondi bylam w sobote w Przytocznej mialam cie tam poszukac
bylam w blokach u kumpla znasz go bo chodzilas razem z nim do klasy hehe...

no to wstawac ja juz pranko powiesilam...

hej dziewuchy:-)
magda ja tez sie pisze na spotkanko,robi sie ladna pogoda wiec raczej bede chyba ze cos wypadnie,dawidek ma katarek:-(i sie biedak mi meczy.
magda prosze napisz czy tam bedzie czajniki bezprzewodowy?czy w domku jest cieplo?musze byc na wszystko przygotowana co do dawidka.z moim jeszcze musze ustalic co i jak.na 12 raczej powinnam byc ale jakby co to dam znac.wszystko zalezy od tego kiedy mi sie dawidek obudzi.wogule to musze sie pochwalic moim skarbem:-)dzis pol nocy spal w lozeczku nie musialam mu pomagac zasnac itd.spal do 3 rano a potem wzielam go do naszego lozka:-),powoli chce go juz uczyc ze jego miejsce jest w lozeczku,myslalam ze bedzie z tego wiekszy problem ale nie:-)i bardzi sie z tego ciesze:-)
wogule to chyba ztrzeba bedzie zrobic male przemeblowanie co do lozeczka bo akurat tak stoi ze nas nie widzi i jak go klade to sie wygina i chce patrzec na nas czy do okna.i tak mysle jak by tu postawic by bylo ok :)
mnie dzis duzo nie bedzie,ok poludnia idziemy do miasta i juz tam bedziemy do wieczora u mamy,na 16 mam do fryzjera a potem o 18 wizyta u mojej gin. troche sie boje tej wizyty ale coz trzeba.takze wroce pozno do domu bo pewnie dlugo se poczekam wkolejce zreszta jak zawsze.
buziaczki.wogule to co zabrac mam na te spotkanko?

Marzenka wiec w domku nie wiem jak jest cieplo to domek letniskowy to wiesz sama.ale sa dwa pokoiki male sa lozka wiec miejsce na przebranie jest
jesli chodzi o czajnik to jest normalny taki na gaz wiec woda bedzie ciepla...

ja zabiore kielbaske dla siebie a ty wez dla siebie jelsi masz chec na grilla
i wez sobie kubek na kawke :tak: ..bo tam pewnie jakies sa ale lepiej swoje miec...
no i wez tam co chcesz...
ja wezme tez jakies przekaski dla dzieci choc twoj nie je....hehe

Larvunia miala wziasc wegiel i keczup to chyba wsio :tak::tak:

ja uciekam do sklepu jak cos to pytaj :tak:...

i powodzenia u gina bedzie dobrze buzka :tak::tak:

czesc kochane
chcialam sie wytlumaczyc z nieobecnosci...
chorowalam razem z mlodym... :-( oj tak zle sie nie czulam juz dawno :no: masakra mowie Wam... z kibla 24h nie schodzilam prawie..nie bede wchodzic w szczegoly ale to byla masakra.. nie zycze nikomu wymiotowac tyle :-(
dzis wstalam jak nowo narodzona widac ze przeszlo juz nawet lekkie sniadanie zjadlam :sorry2:

ide poczytac co zescie naskrobaly :tak:

Larvunia kochana zdrowiej nam szybko :tak::tak:
biedactwo sie umeczylas...a jak marceli zdrowy juz??

no i jak jutro przyjedziesz czy dalej zle sie czujesz??:dry:..oby nie....licze na ciebie :-D:-D

ps.jak ktoras ma talerzyki lub kubki,widelce jednorazowe to wezcie bo ja mam kilka ale nie wiem czy starczy :tak::tak:
bo robimy tego grilla czy tylko tak na sucho?? bo nie wiem czy kielbache kupywac??

Mam nadzieje,ze nie będziecie złe, że na chwilkę zakłócę Wasz forumowy spokój :sorry2:
Chciałabym Was prosić o odwiedzinki na stronce drzewka mojej córeczki Mariczki :biggrin2: a także o wpisiki na stronce.... byłybyśmy niezmiernie wdzięczne ;-)
Pozdrawiam Grudniówka 2008 Karolina ;-)

Prosimy o odwiedzinki Hipp

Z góry dziękujemy :*

magda o suchym pysku bedziemy siedziec:-Dale przegotowana woda tez bedzie?bo jak mojemu sie zachce jesc niespodziewanie to co wtedy:-)
a ja dlugo nie bede gdzies z 2 godz.a ,moj pojedzie sobie gdzies na tenn czas i przemysli kilka spraw:)dobrze mu to zrobi :)

magda o suchym pysku bedziemy siedziec:-Dale przegotowana woda tez bedzie?bo jak mojemu sie zachce jesc niespodziewanie to co wtedy:-)
a ja dlugo nie bede gdzies z 2 godz.a ,moj pojedzie sobie gdzies na tenn czas i przemysli kilka spraw:)dobrze mu to zrobi :)

no wiesz wez najlepiej sobie butelke wody niegazowanej i sie zagotuje w czajniku jak bedzie trzeba :tak::tak: bo tam nie wiadomo jaka woda....

a co tam twojemu cos nie tak ze ma przemyslec pare sparw???:confused:...
dobre i 2 godz..a jak chlop chce to moze z nami posiedziec :tak:
:tak:

reklama
marzenka to ja mam pomysl... wez tego chlopa do nas do babeczek, dluzej posiedzicie i bedzie Ci raznie a przy nas nie bedzie Ci podskakiwac :-p
tak ja bede na bank :tak: a wlasnie jest tam jakis kibelek wrazie czego?? :sorry2::zawstydzona/y:
no i tak tak ja biore wegiel i ketchup dla nas wszystkich... na oa dla siebie indywidualnie bore miesko jakies bo boje sie kielbase jesc po tylu godzinach zlego samopoczucia... z grilla kuraka zjem a co :-) A bedzie tam grill bo zglupialam :confused:
no i chlebek biore i cosik dla mlodego tez procz tego kuraka... i picie jakies... no i kubek + talerz + widelec :-D

to ile nas bedzie??

Do góry