reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej laseczki

ja ostatnio troche gorsze dni, ale do soboty sie podniose, a jak nie to doła w domu zostawie:sorry2:
buziaki wielkie

reklama
beti kochana no w koncu jestes:-)jakie gorsze dni!!!!ty mi tu nie gadaj glupot tylko nadrabiaj:-D
a dawidek to dzis non stop glodny.masakra on chyba lubi zasypiac przy butli bo co chwile musialam mu dawac troche jadl i zasypial,a ja nic niemoglam zrobic bo co jakies 10 min sie budzil wiec wszystko na raty robilam,dzis mam jeszcze w planie poprasowac malego ciuszki,ale mi sie niechce,ale musze niechce odkladac bo mi sie dopiero nazbiera....
a moj dzis nocka w lesie.masakra w takie zimnisko:szok:biedny ten moj chlop:angry:

witam
jezyk moj m pracuje w jednostce wojskowej w m-czu.
wlasni wraca do domu,mialam isc teraz na miasto ale ze juz wracac to ide obiadek zrobic schaboszczaka jak lubi,bo pewnie wyglodzony jest heh
buziaki pa.
znow nocka przekichana byla,coz chyba musze sie do tego przyzwyczaic

A mój pracuje w jednostce ale w Wędrzynie (jako cywil)

My po szczepieniu
dziewczyny moje dziecko to aniołek, bilans z kacperkiem zajął nam godzinę a Cypuś w tym czasie grzecznie sobie siedział w foteliku w poczekalni z moją koleżanką i ani nie płakał ani nie chciał na ręce tylko się śmiał i gaworzył sobie. przy szczepieniu też tylko jęknął a potem uśmiechał się do pielęgniarek Waży już 6 kg.

Kacperek waży 14,7kg i ma 100,5 cm więc olbrzymem nie jest ale wszystko ok. tylko musimy stópki ćwiczyć bo trochę za płaskie są.

larvunia a co tam u was?? jak Marcel?

Witam mamusie melduje sie ze jestem w domu
pozniej poczytam zaleglosci.....
u nas ok wynudzilam sie troche na wsi,maly ma lekki katar a kaszel przeszedl na razie....
pozdrowionka uciekam chate ogarnac :tak:
moj szkrab ma dzis 2 urodzinki

a jak z sobota aktualne laski??

Ostatnia edycja:
magdamir to złóż małemu jubilatowi najserdeczniejsze życzenia:-):-)

Jak bedzie ładna pogoda to ja się piszę na spotkanie

dzieki on i tak narazie nie wie o co chodzi :-):-)
kurde oby pogoda sie nam zrobila bo tylko teraz mam domek pozniej juz jest zajety wiec lipa :wściekła/y::wściekła/y:
jak bedzie tak jak dzis to chyba nam spotkanie odpadnie..wrr...

no nic modlcie sie o pogode :tak::tak:

--------)----)-----)----)
------- (--- (---- (--- (
-------
() --() -- () - ()
--------|| - || - -||--||
------
{*~*~*~*~*
~}
------
@@@@@@@@
-----
{~*~*~*~*~*
~}
-----{~*~*~*~*~*
~}
-----@@@@@@@@
---------)------
---(
---------)------
---(
--@@@@@@@@@@@
--{~*~*~*~*~*~*~
*}
--{~*~*~*~*~*~*~
*}
--{~*~*~*~*~*~*~
*}
--@@@@@@@@@@@
-----------)----
-----(
-----------)----
-----(
@@@@@@@@@@@@@@
{~*~*~*~*~*~*~*~
*~*~}
{~*~*~*~*~*~*~*~
*~*~}
{*~*~*~*~*~*~*~*
~*~*}
{*~*~*~*~*~*~*~*
~*~*}
{*~*~*~*~*~*~*~*
~*~*}
@@@@@@@@@@@@@@
-----------)----
-----(
-----------)----
-----(
--_____,--------
---,____
--I_____________
___|

Magda najserdwczniejsze zyczenia dla Szymonka

reklama
dzieki za zyczonka:-):-)

do jutra wieczora musicie dac mi znac czy sie spotykamy bo jak tak to maz musi isc do kumpla po klucze od domku wiec sie zastanwcie...

ma byc 20 stopni bez deszczu wiec chyba ok
:-):-)

Do góry