reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

mi smarki leca od poczatku ciepelka na dworze... chyba jeste uczulona na jakies pylki :dry: bo nie kaszle nic nei boli a kicham i smaram... czasami potrafie z 15 min kichac az mnie wszystko boli :baffled: ale najgorzej z rana jest ;-)
jejku no mam nadzieje ze wszystko dobrze pojdzie i sie spotkamy co... bo jak sie porozkladacie to masakra :baffled: niechce nawet o tym myslec!;-)

mam nadzieje ze po poludniu nie bedzie padac, wybieram sie na spacerek z mlodym :tak: a Wy co dzis planujecie :-)

reklama
co tu taka cosza co...

ale bbbrrr na dworze :dry: i meszek pelno fruwa u nas... tylko chwile bylam z mlodym na dworku :sorry2: bedzie padac?

wiecie gdzie jest w gorzowku naszym staryDomTowarowy?? ehm..zastanawiam sie czy nie wyskoczyc tam ze swoimi torebkami, co wy na to?? kurde bo na allegro to tak srednio idzie, powoli sie rozkreca, ale jak dla mnie to za wolno :sorry2: ..malo mam gwiazdek jeszcze i chyba malo towaru... kurcze... mam mozliwość bo mezulek mi mowil ze moze mnie tam wkracic za nie duze pieniadze... ehm...

czesc
ale zimno ...brrr....az sie z domu wychodzic nie chce.
jutro odbieram klucze do mieszkania:))))i zaczynam sie wprowadzac:)))wiec juz pewnie w weekend bede u siebie z malym:)i teraz nie wiem co ze spotkaniem bedzie bo albo bede tam meble skrecac z W albo bede z malym siedziec ale samochodu znowu miec juz nie bede:(((
Larvunia ja kiedys bylam w starym domu towarowym w gorzowie.spodnie kupowalam.i to jest jakos od katedry jak sie jedzie w strone ronda warszawskiego.tylko chyba dolem bo juz nie pamietam.dawno temu bylo to.
za chwile lece kapac malego bo juz sie burzy:/

Hejka Kobitki

Czytam i czytam tak pobierznie i widze że jakieś spotkanko kombinujecie? ale kiedy i gdzie bo ja chętna jestem... Któraś pisała że chyba najmłodsza będzie i sie zastanawiam ile lat ma? ja 21 :tak: gówniara jestem...

U nas majówka fajnie nawet minęła... Fakt że 2 sie z moim pokłóciłam ale już jest dobrze... Byliśmy na grilku i dzięki preparatom ani mnie ani Kacpra nic nie ugryzło :tak: A jutro do pracy... Odpoczne od chłopaków ;-):-p

Słucham o tej głupiej grypie... I kurcze większa śmiertelność jest na zwykłą grype niż na tą nową a wielką afere robią...

Larvuniu dawaj namiary na aukcje... Może cosik kupie :-) a jak nie to ci "fikcyjnie kupie" a potem pozytywa walne...

Widze że wy ty na nk wszystkie buszujecie razem... Odezwijcie sie też na mój profilek Katarzyna Fortuniak Bledzew :)

reklama
Na Głębokim (trasa na miedzyrzecz), godz 12.00 , 09.05.2009 :-) chyba nic nie pomieszalam ;-) z dzieciaczkami spotkanko zapoznawcze :tak:

Do góry