reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Marzenka mialam cie dzis odwiedzic jak jechalismy do pniewa mowie do mojego dawaj do swiebodzina jedziemy hihi :-D:-D:-D..ale nie znam adresu twego....i telefonu...
Marzenka a ty czym przyjedziesz na spotkanko twoj cie przywiezie czy jak?

Aga ja tez mam te czopki na zabkowanie polecam :tak::tak:

dobra spadam do kapieli zaraz papatki

reklama
witam
odezwe sie jutro, padam dzis na twarz... jutro jade na caly dzien na dzialke do rodzicow wiec mnie nie bedzie ;-) Wyciagnelam dzis prawie na sile mojego do Lubniewic, ale muszki kasaly MASAKRA! Zdzwonil sie kumpel z nami i przyjechal tez z 2 dzieci i zonka... pozniej przyjechalismy do nas i grilowalismy sie na balkonie :-) fajnie bylo... wlasnie pojechali...
nio to dobrej nocy!

Larvunia fajnie ze udał Wam sie dzien.A na fotce z nk ta z laska Marcello nawet stoi jak tata.Hehe normalnie miniaturka Johengo:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Witam mamuski
smile.gif

szymon pospal dzis az do 8 ..hoho...ja juz kawke popijam
i zaraz bede sie pakowac okolo 10-11 chcemy jechac
smile.gif

takze nie bedzie mnie az do piatku na kompie
frown.gif
frown.gif

jak ja przezyje hehe....na wsi sie zanudze ale dzieciaki sie wyszaleja na dworze
mezus jutro wraca bo do pracy a my zostajemy....
w czwartke urodziny szymonka ale robimy w niedziele jak wrocimy....
no wiec wy sie tu dogadujcie na temat naszego spotkania to juz za tydzien fajowo...a ja jak wroce to poczytam jak cos to dzwoncie do mnie hihi....
no to raz jeszcze buziaki dla was i udanego wekendu papatki !!!

Hej laska to fajnie wam sie udal dzionek
myslalam ze mezus mial focha i siedzial caly dzionek w domu...
hehe my jutro bedziemy grillowac bo sa urodziny kuzynki tam gdzie jedziemy...wiec sobie podjem co nie co :tak::tak::-D:-D

no to zmykam musze sie pakowac co nie cierpie robic bo znow zabiore za duzo rzeczy:wściekła/y::wściekła/y:..papa laseczki
kurde ze tez tam nie maja neta wrr....maja kompa bez neta dopiero beda zakladac...
no nic spadam buzka !!!

witam
ja tylko na moment:-)robie schaboszczaki na obiad :-)
jzu zrobilam jedno pranko a teraz drugie sie pierze,potem chce isc z malym do parku,moze w koncu uda mi sie poczytac ksiazke
dawidek dzis spal az do 10:-):-):-) od 7-30:-)
dobra mykam

magda miłego wypoczynku.
A grzeczny był chociaż ten mój męzuś?:-p;-):-D

marzenka u nas też dziś schabowe:-):-)

A z tymi meszkami to faktycznie jakaś masakra pod wieczór nie idzie na dworze wysiedzieć

reklama
hehe jezyk masz racje idzie zwariowac z tymi robalami:szok:
bardziej mi pasowalo tak zawsze po obiadku z malym wyjsc ale widze ze trzeba bedzie sie przestawic:sorry:
jak tam dzionek kochane?
beti aty naprawde zaczynasz nas zaniedbywac:wściekła/y::wściekła/y:ij kobieto kobieto popraw sie..:eek:

Do góry