reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
witam cie larvunia:-)
ja teraz sobie odpoczywam:-)a potem przygotuje obiadek spagetti robie a pozniej na spacerek idziemy tu na osiedle:-):-)
chcialam isc przed obiadem i po obiedzie z syneczkiem,ale kurcze tak sie nie da,
zarejestrowalam sie do mojej gin na kontrolna wizyte na piatek,oby bylo wszytsko ok.
larvunia a jak ty dzis spedzasz dzionek?

Cześć dziewczyny. a my dziś już wracamy do domku uff stęskniłam się za tymi moimi kątami.

My na spacerek chodzimy rano i po południu Cypusiowi bardzo służy powietrze bo nawet jest wstanie przespać na dworze 3 a czasem 4 godziny a w domku tylko spi 30 min.

witam:-)
a co dzis taka cisza?
my niedawno wstalismy,dawidek o 4 rano zrobil taka popisowke ze szok.moj m sie wkurzyl i poszedl spac do drugiego pokoju bo przeciez do pracy.
kolo poludnia o ile nie bedzie padac ide do miasta,musze isc zarejestrowac dawidka do ortopedy prywatnie bo na kase chorych mam dopiero na 15 lipca,
buziaki

cześć wszystkim

Aj musiałam przywitać się z mężem;-):-)

coś pogoda nam się psuję man jednak nadzieję że do soboty wró ci piękne słonko bo zimno dziś strasznie:wściekła/y::wściekła/y:

dziendoberek, dzis caly dzien z wami bede, ale najpierw pedze poczytac co tam u Was sie ostatnio dzialo :tak:

larvunia:-)caly dzien z nami:szok:fajosko:-D
ide ogarnac cos tu poki dawidek spi,a potem szykowanko na miasto:-)oby nie padalo

ehm.. duzo do czytania nie mialam :sorry2:
dostalam dzis esa od naszej magdy... u niej tez pogoda sie psuje, jak u nas no i dzieciaczki cos smarkac zaczoly. Oj oby sie na calego nie rozchorowaly!

bede zagladac a Wy odzywac sie !!! :-)

reklama
Do góry