reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

a takie buty teraz to rozmumiem :tak::tak:

mam nadzieje ze ktoras umie rozpalac grilla :-D:-Dciekawe jak nasze chlopaki czy beda sie razem bawic sa w podobnym wieku w sumie...

dobra ja uciekam ubrac mlodego i spadamy papatki
wiec ty masz caly dzionek tak mowiac na spotkanko:tak::-):-)

papatki idz na spacerek :-)

Ostatnia edycja:
reklama
hejjo:-)
wiecie co tak sie zastanawiam czy to czasem nie zapalenie piersi,bo znow zle sie czuje i piers mnie boli prawie pod pacha,ostatnio jak mnie tak bolalo to sciagnelam mleczko laktatoerm i przeszlo ateraz probuje i nic nawet nie leci a mnie wciaz boli,i czuje lekki bol jak biore reke do gory,hmmmmmmmmmmmmmmmm:eek:
musze poczytac jakie sa objawy

o fuck... a ja bym pojechala na dlugie :baffled::baffled::baffled: ale jaja by byly!!1 :szok:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-DZaraz sie posikam:-D:-D:-D:-DLarvunia to moze Ty mnie z lotnicha odbierzesz z Berlina ????Albo nie bo z Barlinkiem pomylisz :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Marzenka masuj cyca i wyciskaj mleczko pomocne tez są liscie białej kapusty przynosza ulge.Jak Cie mocno boli i sama nie dajesz rady popros męza niech ci cycuszki pomiętosi.A jak juz sie odblokuje to laktatorem i powinno byc lepiej.A goraczke faktycznie mozesz miec od tego

Ostatnia edycja:
magda my grilla mamy ale nie wiem czy się zabiorę bo ja biorę dwójkę dzieci i jeszcze wózek do tego. a te rolki to kosztowały 139 zł w tym sportowym na centrum koło pizzeri Cauroso czy jakos tak to się piszę. a kask i ochraniacze w starym sportowym

A na głębokie to wiem jak dojechać:tak::tak:

Hello,my juz wdomu bo mlody znow marudzil wyczulam dzis ze on boji sie wiatru :tak::tak: i dlatego ciagnie mnie do domu....

Jezyk ok,nie musisz zabierac tego grilla bo ten wlasciciel domku dzis kupil nowe krzesla i grilla tez...mam nadzieje ze go tam zostawi :tak::tak:....czytalas jak masz dojechac do tego domku?pisalam instrukcje hihi

wez tylko sobie kielbaske :tak: i cos do picia...:tak:

pojde chyba jeszcze do piasku pod blok....

Aga a kiedy wpadniesz do nas na spacerek??

Dziewczyny 2 dni temu wyszly mi w buzi tak jakby na dziaslach takie male czerwone kropki i strasznie mnie boli i teraz wyszly mi tez wbuzi ale na dole te same..kurde co to moze byc czy to czasem nie jakies plesniawki??
ale w tym wieku??to mozliwe? jak myslicie?
dokucza to cholerstwo przy jedzeniu wrr.....

magda nie mam pojecia co ci moze byc...
a wiecie co... moj pies tez boi sie wiatru :oo2: narmalnie posiedziec na dworze nie dala :sorry: masakra z tym psem. Jak ja zostawiam to piszczy i skomle ze az sasiedzi ja slysza na 1 pietrze (mieszkam na 3) na szczescie tylko z 15 min trzeszczy no ale kurde szkoda mi jej i zabralam ja na dwor ze soba niech ma z tego psiego losu chociaz spacer popoludniu z nami a ta kurka do domu ciagnie! szok! tez wyczailam ze od wiatru :oo: i tylko godzinke polazilismy i z 10 min mlody w piaskownicy pogrzebal. Masakra z tym psem mowie Wam... sile ma i malego mialam z prawej storny a pies kuźwa ciagnol z lewej do domu ggggrrrr acha i jeszcze wozek wzielam z piwnicy...nie wiem po co

reklama
no i znow sie wkurzylam wrr...wzielam mlodego jeszcze na dwor pod blok do piasku i co?
jak szybko wylazlam z tego 4 pietra tak szybko wrocilam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
chcialam wlozyc wiadro do piasku a ten w ryk i mo mo...krzyczy...no masakra jakas co za dziecko :wściekła/y::wściekła/y:....

larvunia a widze u ciebie z pieskiem to samo hehe :-D:-D:-D
to mamy ubaw hihi..
lepiej niech ten wiatr przestanie juz wiac bo bede caly czas siedziala w domu...:crazy:

a teraz wcinam lody :-):-)

Do góry