reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Magdamir samiusieńkie centrum... podwórko za rossmanem tym przy katedrze...
No 2 lata to już coś... dopiero wspominasz jak to było fajnie jak nie biegał i wogóle... bo teraz to masz urwanie głowy przy nim pewnie...

Mój to już jak siedzi i sie mu ręce poda to wstaje na nogi, a raczkować nie chce\...

reklama
oj zebys wiedziala teraz to latam wszedzie za mlodym..hehe smieszny jest taki maly czlowieczek jak jeszcze nie gada :-D:-D ..tylko po swojemu wszystko przed toba kochana....

ja mam kumpele mieszka gdzies na sikorskiego w centrum :tak:

dobra ja pomykam do wyrka bo moj dziec robi sobie jeszcze w nocy pobudki na picie:tak::wściekła/y::wściekła/y:

zagladaj do nas jak znajdziesz chwilke
pozdrawiam i spokojnej nocki :-):-)

Larvunia a ty juz spisz??..:-D:-D

kochana ja spac chodze ok 24.00 nie bylo mnie bo tv ogladalam :-)
no i dzis tez mnie nie bedzie caly zien, bo jade do poznania po towar swierzy :tak::-D wyjazd mam o 10.00 kumpel ze mna jedzie a wracamy juz nie w 2ke a w 4ke hehhehe, braciszek z nami wraca z dziewczyna :tak: Pierwszy raz jade po towar do poznania ciwkawe jakie ceny i jakie te torebki beda... :eek:
odezwe sie jak wroce...
papa milego dnia!

ps. Kasia no narescie! :-D witaj :tak:

Hej,larvunia szybko jestes myslalam ze bede pierwsza hehe :tak::tak:
a to wyjazd ci sie szykuje no no..a babelek z kim zostaje??z tesciami??

jdo mnie ma kumpela przyjechac z rodzinka ze skwierzyny okolo 9-10 na ploteczki :tak:
to ide cos szybko na obiad wymyslec
a larvunia jak ta zapiekanka dobra byla??

kasia fotki sliczne,fajny ten twoj synek chyba do ciebie podobny :tak:
sliczny taki smieszny :tak:

to ja tez uciekam zycze udanego dnia !!!

Larvunia oj smutno tu dzis bedzie bez ciebie...papa

cześć dziewczyny
Kacperek w przedszkolu, Piotrek w pracy, Cypuś śpi (pewnie zaraz wstanie bo to jego 30 minutowa drzemka) a ja zapraszam na kawkę.

kasia synek cudowny a jakie śmieszne minki robi. Do Bledzewa to mój synuś jeździ do przedszkola.

magda czytałam jak dojechać mam nadzieję że trafię do domku a jak nie to będę dzwonić. Co do spaceru to nie wiem kiedy ale przyjadę na pewno. może w jakąś sobotę lub w niedzielę to wziełabym też kacperka i poszłybyśmy na plac zabaw co??

U nas nie było problemów z lękiem przed sprzętami domowymi;-):baffled: także nie bardzo wiem co napisać ani jeden się nie bał ani drugi się jak na razie nie boi.

A jak dziś u was z pogodą??? U nas jak na razie ślicznie i zero wiatru. już mam dość tego dmuchania może to i przez ten wiatr moje dziecko takie marudne?:baffled:

marzenka
a jak Ty się dziś czujesz?

Hej Aga !!!
ja tak na chwilunie wpadlam...

ok,nie ma problemu mozesz wpasc do nas w jakas sobote pojdziemy na zamek albo plac zabaw masz moja komorke to w razie co dzwon i sie umawiamy :tak:
dzis na cale szczescie nie ma wiatru bo przeciez zwariowac mozna z szymkiem co on wyprawia....moze sie czegos przestraszyl i dlatego tak sie bal :crazy:

dobra ja spadam bo za troche kumpela bedzie papatki:-)

dzien dobry.
my niedawno wstalismy nakarmilam malego teraz zasypia a jak zasnie ide troche ogarnac chatke bo taki syf mi sie narobil ze szok:szok:oczywiscie w miare mozliwosci.
wczoraj wzielam sobie ciepla kapiel i po niej lepiej sie poczulam ,pomasowalam sobie piers a w wodzie to nawet bolu nie czulam,jest troszke lepiej bol mniej odczuwalny:tak:
dzis rano probowalam sciagnac z tej piersi mleczko no ale niestety polecialy tylko 2 krople wrrrrrrrrrrrrr,niewiem czy mi to zaszkodzi czy nie.
na noc wzielam sobie paracetamol i wypilam ciepla herbatke i chyba nie mialam goraczki w nocy,ale jak wstawalam do malego to bylam cala mokra wiec niewiem,ale to moze przez to ze opatulilam sie koldra a jak malego karmilam to nawet z czola mi pot ciekl,mierzylam temp ale nie bylo goraczki,widze ze jest mi potrzebny odpoczynek odpoczynek i jeszcze raz odpoczynek.
befatka moja chrzestnica to teraz jak ma prawie roczek to tez sie boi tasmy.hehe smieszne ale prawdziwe,ciekawe tylko jak bedzie z dawidkiem,
kurde wiecie co,normalnie szok!!!!wczoraj moj m pojechal do tesco po mleczko dla malego zeby mi czasem dzis nie zabraklo i kupil te w puszce bo jednak jest wygodniej,i kosztowalo 24 zl i tylko o 50gram wiecej,no zdzierstwo z bialy dzien!!!!mialabym za to 2 opakowania mleka.ta druga polowa to za puszke pewnie,normalnie przezyc tego nie moglam,no ale puszke mam:-D:-D:-D

hejka,ja juz po gosciach
kumpela pojechala dzieci sie pobawily jej synek we wrzesniu bedzie mial 2 lata
teraz ide pranko zdjac obiad zjesc i sru na dwor....mam nadzieje ze dzis szymon nie bedzie wyl na dworze

papatki
smile.gif

reklama
Marzenka moze idz zta piersia do lekarza albo zadzwon do połoznej moze masz zatkany kanalik albo cos.Zrobisz jak chcesz ja bym poszła po co masz cierpiec

Do góry