reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

zastanawiam sie czy licytowac na alegro bluzke u sprzedawcy co ma 8 negatywow nie wiem :crazy::crazy:
a kupilam bluzke w patek i baba jedna nic sie nie odzywa nawet czy kasa doszla czy wyslala nic pisze a on nic...wrr...
a druga kupilam w niedziele i juz dzis doszla...
nad ta sie zastanawiam
CHEROKEE CUDO BLUZKA 2W1 JAK NOWA 8-9LAT (617304722) - Aukcje internetowe Allegro

dobra ide na tv na pierwsza milosc bo za duzo tu przesisduje

reklama
Dziewczyny ja tez mam masakre.
Moja nie boi sie wiatru ale za to boi sie miksera,suszarki,odkurzacza i szlag mnie trafia bo odkurzam srednio raz na tydzien raz na 2. Dobrze ze wykładzine mam tylko na schodach i w pokoju gdzie jacek spi a wszedzie panele, dechy albo płytki bo inaczej zarosłabym brudem po pachy:-D:-D:-DA tak to miotła i jade pózniej mopkiem przelece wtedy jest git

Ale normalnie swira idzie dostac aaaaa i jeszcze w histerie wpada jak słyszy dzwiek tasmy klejącej jak obklejam paczke to Jacol musi isc z nia na góre bo sie drze i nie mozna jej uspokoic:baffled::eek::eek::eek::baffled::baffled:

magda wszystko zalezy od tego jakiej tresci sa to negatywy i ile jest pozytywow :sorry: jezeli jest taka sytuacja jak tu co link dalas ze tylko 4 negatywne to ja bym kopowala za 1 zeta + przesylka to jak za darmo, szukaj cos blizej swojego miasta ja tak robie jak cos kupuje w tedy jest "odbior osobisty" :tak:

masakra befatka... moj nigdy sie nie bal odkurzacza :sorry: zasypial kiedys przy nim heheheh... teraz nie wiem czego sie boi z domiwych rzeczy chyba nie ma takiej rzeczy. Zleknie sie czasami jak cos nagle glosnego wyda dzwiek ale to chyba normalne :sorry: tez bym sie zlekla heh...
acha... zapomnialam wam sie pochwalic wczoraj ;-) obciachalam pierwszy raz SAMA babelka :laugh2: nie pytajcie jak wyglada :sorry::sorry::sorry:

ja sie dopiero obudziam,znow mialam goraczke,piers wcale tak mocno mnie nie boli i tylko w jednym miejscu,ale jednak jest to dokuczliwe.dobra mykam poodpoczywac.buziaki

Hej dziewczyny

Larvunia mnie pogoniła żebym sie odezwała... ostatnio nie mam czasu... Forum sie włącza zawsze jak M neta włączy i sie automatycznie loguje a ja bardzo rzadko na kompie siedze...

Wróciłam do pracy, i pracuje sobie co drugi dzień od 12-21 góra 21... Moje chłopaki mają do mnie minute drogi (chyba że na światłach stoją) więc na cycusia wpadają kiedy chcą bo pracodawca nie robi mi problemów, moge karmić po kilka razy a jak M ma problem z małym to moge wyjść na chwile...
Kacprowi w poniedziałek wielkanocny wyszły 2 ząbki i wreszcie zasypia normalniej tak ok 22 i do 8 oczywiście z przerwami na cycusia, bo moje mleczko jest mu mało kaloryczne ale nam to nie przeszkadza, karmie go na śpiku bo śpi ze mną, M wyemigrował do drugiego pokoju i wszyscy sie wysypiamy... Jak mam wolne to gotuje obiad chłopakom na 2 dni sprzątam i po 5 godzin spacerujemy... Ogólnie fajnie sie układa tylko z kasą gorzej ale to nie jest najważniejsze... Małemu niczego nie brakuje jest zdrowy (zobaczymy czy pozbyliśmy sie anemii ale dopiero w maju) i niczego więcej niczego nie potrzebuje :-)
Widze że kilka nowych mam jest (dla nich to ja jestem pewnie nowa) więc od razu mówi: chętne mamy na spacery szukam bo co drugi dzień jak mam wolne to M odsypia a ja chodze sama więc sie nudze...
No i witam mame z Templewa :-) Ja mieszkam (mieszkałam) w Bledzewie :-)

Któraś mama pisała o strachu przed odkurzaczem, suszarką... Mój Kacper z 2-3mieś temu zasypiał przy suszarce a teraz przy niej płacze... odkurzacza na szczęście słucha z zaciekawieniem... i dobrze bo co 2 dni odkurzam

Witam z wieczora dzieci spia to chwila luzu...
witaj Kasia ja cie kojarze zagladalas tu kiedys :tak::tak: pamietam jak bylas w ciazy a tu niunio ma juz 6 miesiecy oj jak to leci...super ze sobie pracujesz zawsze to lepiej i kaski wiecej :tak:

larvunia akurat zapomnialam o tej bluzce i jej nie kupilam....

bede zagladac :-)

reklama
Do góry