reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Park Dinozaurów. Leśna ścieżka edukacyjna. Nowiny Wielkie. koxchana ja do zadnego zoo nie chce :-p hhehehe zeby mi malpa dziecko porwala hehehehehehe, wole sztuczne dinozaury ogladac a i dziecko ma atrakcje tj odkopywanie kosci dinozaura sama odkopywalam rok temu :-D i nawet mam gdzies zdjecie jak moje dziecko w jajku siedzi dinozaura...zaraz poszukam jak sie uda i wkleje

wlasnie mialam to samo ci wkleic pomylilam sie hehe...

a ja bym chciala i tu i tu
:tak:
:tak:

reklama
to szukaj fotek poogladam z checia :tak::tak:

ja mam rodzinke w Nowinach chrzestny Hanki mieszka ma sklep przy drodze :tak::tak:..

a co Marcelek poroabia??
bo moj zajada 2 kawalek murzynka kurde chce go na dwor wyciagnac i dupa nie idzie:no::no:

a Marzenka gdzie sie dzis ukrywasz???:-D:-D

A tu jakbys chciala darmowa wyprawke dla swojego pieska :tak::tak:
date urodzenia musisz sciemnic bo to ma byc szczeniak a twoj zapewne juz nim nie jest :-D:-D...
ja zamowialam i dla pieska i dla kotka...dam mamie dla kota i dla babci dla psiaka :tak::-D...jak za darmo to biore :-)
:-)

Rosnij Zdrowo 2009

moj babel spi :tak:
no a co do tych darmowek to jest to dla juniorow wiec z byt malo kalori jak dla mojej "krowy" heheheh, ale thx za link :-)

11 maja tam bylismy rok temu, dobrze ze foty podpisalam :-p

fajne foto :tak::tak:
ale marcelek malusi na tych fotkach:tak:

ja narazie pomykam ide ubrac malego i wyjde z nim
u nas jest kolo nas cyrk dzis ide popatrzec moze sa jakies zwierzaki :tak::tak:
mam nadzieje ze teraz nie bedzie histeri...
odezwe sie jak wroce papa

Witam wrocilismy z dworu teraz bylo ok
smile.gif

poszlismy zobaczyc zwierzaki do tego cyrku byly lamy,slon,konie itp...ale szymka bardziej interesowaly te ciagniki co tam byly niz zwierzaki
biggrin.gif

mam kilka fotek ale znow mi usb szwanuje i nie moge wgrac moze potem sie uda ....
a ja sie wkurzylam mielismy jechac w piatek do kuzyna i wracac w poniedzialek i dupa siedzimy w domu....
moj m dzwonil ze w niedziele idzie juz na nocke
frown.gif
frown.gif
niech szlag trafi ta jego prace wrr...czlowiek sobie zaplanuje a tu dupa !!!! zla jestem...
frown.gif

ide na pierwsza milosc

Marzenka kuruj sie obys nie zarazila malego...
skad tak nagle masz goraczke masz jeszcze jakies inne objawy??
wez jakies leki i idz do wyrka sie wygrzej....

Magda moja tez dzis marudna strasznie chyba ponad godzine jęczała az wziełam ja na rece przytuliłam na siłe i zasneła w kilka sekund.
Marzenka duzo zdrówka zycze.
Larvunia pamietam te foty fajne jak juz w koncu zawitam do Pl moze mich staruszków na wyprawe zabiore ;-):-):-)
Od jutra znowu mam Filipa bede musiała go zaprowadzac i odbierac ze szkoły jak dla mnie masakra bo on tylko 2,5h jest w szkole i nie berdzo opłaca mi sie do domu wracac. No ale cóz pare groszy wpadnie no i oby do lipca bo pózniej młody ma wakacje
Dobra ja spadam obiadek robic bo Miśki głodne zaraz wstaną

reklama
Teraz kabel zadzialal to wgralam fotki cyrkowych zwierzat :-)

Załączniki

• zdjecie 001.jpg
    zdjecie 001.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 15
  • zdjecie 002.jpg
    zdjecie 002.jpg
    41,5 KB · Wyświetleń: 17
  • zdjecie 003.jpg
    zdjecie 003.jpg
    45,6 KB · Wyświetleń: 15
  • zdjecie 004.jpg
    zdjecie 004.jpg