reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dziewczyny mam niedaleko park z dinozaurami... powiedzcie czy moj marcelik bedzie sie cieszyl z takiej wycieczki? czy za wczesnie? kurde bylam juz z nim kiedys jak byl jeszcze w glebokim wozku, chyba rok temu rowno i raczej to byl spacer dla nas starych a nie dla takiego babla ;-)

hej,pewnie masz na mysli park w swierkocinie :tak::tak:
ja mam zamiar sie tam wybrac z moja ekipa jakos maj-czerwiec ....
mysle ze juz by sie interesowal tymi stworkami :tak:....

ogladalam na necie strone tego parku bardzo fajnie tam jest i plac zabaw zrobione dla dzieciakow i karuzele mysle ze warto
:tak:

reklama
magda czyli nie bylas tam jeszcze, zaluj :-) mi sie podobalo, tylko tak za czesto jakbym chodzila to nudno by bylo. NIe pamietam po ile sa bilety... :eek:. Kiedys tam jezdzilam i wode opychalam babce w tej co kiedys pracowalam, ciekawe czy parasole jeszcze odmnie ma :-D bo dawalismy przy zakupie wiekszej ilosci nazwa pasowala nawet do mojej bylej firmy "jurajska", heheh ale reklame walnelam :laugh2:
magda sluchaj jak bedziesz sie wybierac to ja niechce nawet myslec ze mi nie dasz cynku i pojedziemy tam razem :tak: KONIECZNIE!

co do szymka... chyba ma bunt 2latka juz :sorry: uroki dzieci hehehe, ciekawe kiedy moj bedzie takie cyrki odstawiac, teraz jak probuje cos wymusic to ja nie reaguje a mu po 2 sekundach przechodzi, gorzej jak mu gadam ze NIE albo NIEWOLNO to on w tedy bardziej nogami tupie :sorry: Ale jeszcze rzadko mam takie sceny, przewaznie to sie usmiechnie i robi co chce bo rozbraja usmiechem wigole sie nie chwale to smieszek po ojcu :tak: bo ja raczej nie bylam taka :sorry:

Larvunia a wy w domu nie na dworze??

kurde pytam malego czy idziemy do piasku a ten tylko kiwa ze nie :no::no:
nie wiem o co mu dzis chodzi mam siedziec caly dzien w domu :-:)-(

ty mowisz z toba do tego parku ja mam juz zamowienie zrobione hihi
jedna kumpela dziecmi ze skwierzyny chce ze mna jechac
i wujek ze swoja rodzinka tez mowi zebysmy razem sie tam wybrali :tak::tak:
to ile razy mam tam jechac??...:-D
:-D

nie nie nie... kochana to nie to :-D
ty mi link dalas na zoo safari a ja pisalam o parku dinozaurach tez w swierkocienie...czekaj znajde jakis link

a patrz! heheheh to jest w nowinach wielkich hehehe swierkocin to wioska obok :sorry: to z rodzinka jedz do tego zoo a ze mna do dinozarow :-p

reklama
Park Dinozaurów. Leśna ścieżka edukacyjna. Nowiny Wielkie. koxchana ja do zadnego zoo nie chce :-p hhehehe zeby mi malpa dziecko porwala hehehehehehe, wole sztuczne dinozaury ogladac a i dziecko ma atrakcje tj odkopywanie kosci dinozaura sama odkopywalam rok temu :-D i nawet mam gdzies zdjecie jak moje dziecko w jajku siedzi dinozaura...zaraz poszukam jak sie uda i wkleje

Do góry