reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hello
Mój nienawidzi jak sie go pytam np.czy na kanapki do pracy woli łososia czy szynke nienawidzi podejmowania takich decyzji.(ale jak pytam o piwo to wie co powiedziec):eek::baffled::shocked2:Wiec ja sama decyduje a jak puźniej jęczy cos mu nie pasi to ma pecha.:-D:-D:-DTeraz jak ma na cos ochote to sobie sam wybiera.W markecie ja steruje wózkiem sklepowym a on i Kaya podziwiaja np Agd:-D:-DNo trzeba isc na kompromis:-):-):-)

reklama
dzien doberek !!
my wstalismy dzis o 7:40 mlody jak zasnal po 19 tak spal do teraz fakt rzucal sie troche krecil budzil ale spal :tak::tak:
u nas cos pochmurno dzis...ide zaraz zrobic pranko nastwiac zupke dzis grochowka:tak:

Befatka moje fotki to z Pszczewa :tak::tak:nad jeziorkiem...mam tam babcie :-)

milego dnia zycze !!!

czesc
tiaaaa a moj niespi od 5.30 :wściekła/y:
masakra a jak bedzie lazic do szkoly to na przekur bedzie wstawal poewnie o takiej porze zeby sie spozniac... a ja teraz bym z checia dluzej pospala! NIby ubralam mlodego i polozylam sie dalej spac, ale takie spaniem jednym okiem to nie spanie... co chwile wstawalam bo krzyki z pokoju dochodzily :baffled:

dobra ide sniadanie zrobic, ,mlodemu juz dalam 80ml mleka co by zglodu nie padl heheh

magda u nas tez cos pochmurnie

cześć dziewczynki:-):-):-)

wyczytałam ,że Marzenka miała imieninki wczoraj

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANA:-):-):-)
zaraz poczytam resztę, jak mi dadzą od poniedziałku:baffled:

ja neta miałam tak kiepskiego przez weekend, że wejść na strone to czyste szaleństwo:wściekła/y:
a wczoraj byliśmy w Gorzowie kupić nowąpralkę, bo stara zrobiła bunt i przestała wirować

ide po kawuche i poczytam resztę

Witam my po spacerku zaszlismy do kumpla na kawe i do sklepu :-)

beti fajnie ze wpadlas czytaj bo masz chyba sporo zaleglosci :tak::tak:
jaka pralke kupilas jaka firma??

milego dnia

Hello
My własnie zwlekłysmy sie z łózka u nas pada:-:)-:)wściekła/y::wściekła/y:Jest szro buro i ponuro dobrze ze mój kochany przyjechał i zdjął pranie z dworu normalnie dumna jestem z niego hihihi.

Madzia domysliłam sie te fotko wasze to nie z lubniewic ale masz fajnie z tą babcia pewnie za dziecka bardzo lubiłas do niej jezdzic co??
Larvunia 5,30o w morde!!!:-D:-D:szok::szok:Dobrze ze moja nie jest takim rannym ptaszkiem -poszła po mamusi i jakbym jej teraz o 10nie obudziła pewnie by spała do 11. No i padła wczoraj o 22
Witaj Beti....

Dobra spadam zrobic sobie sniadanko bo mój głodomor juz butle osuszył

Ostatnia edycja:
befatka moj mezulek tez lubi pospac i ja tez wiec marcelek po kim poszedl ?? chyba po moim tacie bo lkurde moj tatko juz nie spi od 5 nawet w weekendy :szok:;-)

dziewczyny mam niedaleko park z dinozaurami... powiedzcie czy moj marcelik bedzie sie cieszyl z takiej wycieczki? czy za wczesnie? kurde bylam juz z nim kiedys jak byl jeszcze w glebokim wozku, chyba rok temu rowno i raczej to byl spacer dla nas starych a nie dla takiego babla ;-)

reklama
hej a ja juz wrocilam z dworu i zla jestem na maksa
frown.gif
frown.gif

wiec tak poszlismy z szymkiem po hanie odrazu wzielam zabawki do piasku i po przedszkolu chcialam isc na plac,ale hania najpierw przyszla do domu po picie dla szymka bo goraco,
a ten zaczal sie drzec jak ona poszla do domu ja z nim do piasku a on taka arie odstawial ze szok !!!
i ciagnal mnie do domu wiec wzielam go i wrocilam do domu posiedzialm jakies 10 minut i jak m wychodzil do pracy to wyszlismy razem,on pojechl do pracy a my na plac ale jak szymek zobaczyl ze ojciec pojechal to ten w taki sam ryk jak przedtem ja na plac a on wrzeszczy i ciagnie mnie w strone ojca...
frown.gif

poszlam na lawke chcem wyjac zabawki z worka a ten sie drze i szarpie za worek wiec znow wrocilam do domu !!!
nie wiem co sie dzis z nim dzieje nigdy tak nie robil wrecz cieszyl sie ze idzie do piachu a dzis krzyczy jak opetany i ciagnie do domu !!
i teraz siedzi i gapi sie w bajki pozniej sprobuje jeszcze raz wyjsc pod blok bo cieplo to szkoda w domu siedziec ale zla jestem jak nie wiem...normalnie tak sie darl jakby go ze skory obdzierali !!!
aj sie rozpisalam..
tongue.gif

Do góry