reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hehwhehehehheeh taaaa zboczency ;-) befatka ja licze na to wlasnie heheheheh, zartuje, na poczatku sie balam ale pies wyczai kazdy krok i warczy jak nie widzi wiec chyba by sie bal ten ktos. No nie mialam jeszcze nieproszonego goscia w lesie w tym samym miejscu co ja ;-) z reszta tu z wiochy kazdy pedzi do miasta a nie do lasu :-D albo stoja przy agapie i chleja te exkluzywne winka :eek::confused2:;-):-)

magda wyjechal tylko na niedziele, ale zeby byc na gieldzie na 6.00 rano to musial wyjechac na noc :-( no i wroci pewnie w nocy dzis... ehhh...

marzenka WSZYSTKIEGO NAJLESZEGO!!!!!!!!!

reklama
dziekuje kochane:-)
hehe ja to sie zawsze po lesie sama balam chodzic,jak czasem mialam ochote to szlam ale nie za daleko i co chwila zerkalam za siebie hehe,ja sobie to przypomne to smiac mi sie chce:-D:-D.
befatka u mnie tez to samo kiedys bylo z zakupami,teraz to moj sam przewaznie robi zakupy tylko z bardzo dokladna lista hehehe:-):-)no ale jesli chodzi o lazenie po miescie i po sklepachc to zapomniec moge:wściekła/y:
my juz po obiadku,ide zaraz sie przeplukac i czekamy az maly sie obudzi bo zasnal sobie w najlepsze:-):-)a potem spacerek:-)
buziaczki kochane

Heya
My juz w domu chciałam młodej butki kupic byłam w sklepie sportowym znalazłam fajne najeczki ale numery zaczynały sie od 6 a mojam 5 a czasem 4 i dupa wiecej nie mogłam pooglądac bo oczywiscie stary wscieklizny dostawał:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::crazy: bo duzo ludzi, bo on musi isc spac bo do pracy i takie tam wkurzyłam sie i wyszłam.Jutro pójdę z mała sama i cos poszukam
Matko dlaczego ja jeszcze prawka nie zrobiłam :szok::szok::baffled::baffled: chyba od wrzesnia zapisze sie na
kurs

W kazdym razie złosc mi juz przeszła,młoda spi ,Jacek spi to i moze ja sie kimne narka

hello my dopiero zjechalismy
mlody zasnal w aucie i spi ubralam mu pizame i juz....

moj mezowaty chodzi ze mna po sklepach i nie marudzi :no::no:
czesto chodzi sam na zakupy z kartka :tak::tak:

a to fotki hani i jej kumpli :-D:-D

spadam narazie

marzenka wszystkiego naj naj :-):-)

Załączniki

• zdjecie 001.jpg
    zdjecie 001.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 18
  • zdjecie 002.jpg
    zdjecie 002.jpg
    45,7 KB · Wyświetleń: 15