reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

witam
Madzia ale Ci dobrze nad tym jeziorkiem.Fotki super
Szymon sie obudzi bedzie balował sobota w koncu
Marzenka nie kombinuj z żadnymi kleikami moim zdaniem jest jeszcze za młody Kaya tez czasem miała takie dni ze mało co jadła moze faktycznie chce mu sie pic wiec daj mu herbatki a wieczorem pewnie opedzluje cała butle.
Swoja droga to i tak Ci pieknie je moja w pierwszych dniach jadła po 15 max 20 ml fakt ze co 1,5h a jak miała ok miesiaca to tak 60-75ml co 3h

reklama
oj tak pozno to mnie juz dawno nie bylo:-)
no moze macie racje ztym kleikiem,zapytam pediatry jak bedzimy na wizycie.
dzis zrobilismy mu pozna kapiel,niedawno co zasnal dopiero,bo mi pozno wstal ciezko mu bylo zasnac i musialam wlanczac suszarke i lezal mi na brzuszku,i jak tylko wylanczalam to sie budzil i plakal,brzusio go bolal.
przed zasnieciem zjadl 60ml i po kapieli jeszcze 40ml :-)wiec raczej nie jest zle...
co ja mialam jeszcze tu pisac hmmmmmmmmmmm...
a mi jakies uczulenie wychodzi na dloni swedzi i robi sie czerwone...co to za paskudzctwo..
juz sie nie moge doczekac kiedy dawidka normalnie bedziemu mogli kapac,podoba mu sie to,dzis pierwszy raz zaczal pluskac nozkami:-):-)
ile trzeba jeszcze smarowac fioletem po odpadnieciu kikuta ?pamietacie/
dobra mykam bo moj mi tu juz gada ze ksiazke pisze heheheh:-D
dobranoc,przyjemnej nocy

witam wszystkie kobietki:-)
ja juz na nozkach od 8 rano:-)
zaraz zrobie sniadanko
a potem obiadek ziemniaczki mielone i buraczki:-)
a potem do mamy mykamy spacerkiem bo mnie juz tam tydzien nie bylo
buziaki

Dzien doberek !!!

u nas oki, zrobilam juz miesiow na obiad i gaz nam sie skonczyl :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
mezus juz pojechal po gaz...i na zakupki

u nas slonecznie chyba po obiadku wyruszymy na wies do dziadkow :tak::tak:

fajnie coraz blizej do naszego spotkania mam nadzieje ze wszystkie beda obecnosc obowiazkowa :-D:-D:tak::tak:....

fajnie tam na glebokim taka cisza spokoj mozna posiedziec ja lubie takie klimaty :tak::tak:....

Marzena ja juz nie pamietam czy jeszcze smarowalam po odpadnieciu hmm..ale mysle ze tak przez kilka dni trzeba nie wiem....
a z tym kleikiem to sie wstrzymaj bo to chyba jest dopiero od 4 miesiaca :tak::tak:jak dobrze pamietam...

no to narazie na tyle kochane zycze udanej niedzieli w gronie rodzinnym !!!

Beti a ty zajrzyj do nas co ty sie tak opierniczasz co??...zartuje :-D:-D

Aha a na dlugi wekend chyba wyjedziemy w piatek lub sobote bo m ma jeszcze wolny poniedzialek :tak::tak:
planujemy wypad do rodzinki do kuzynostwa do Frankfurtu :tak:

maja dzialeczke wiec bedziemy sobie grillowac :-):-)..no zobaczymy jak narazie takie mamy plany...:tak:
przy okazji wpadniemy do slubic do tesciowki...:-)

a wy jak tam wyjezdzacie gdzies??..

marzenka jakie rymowanki od rana :-)
hehehe podgladywalas jak ja planowalam swoj obiadek?? hehehe mam to samo! tylko ze zamiast buraczkow mam warzywa gotowane :tak:

a do mnie dzis rodzice zjezdzaja.... maja byc przed obiadem, cos kolo 11.oo

wiecie co..., okropna noc mialam :baffled: moj mezulek w nocy do warszawy wyjezdzal i jakos kolo 23.00 wyszedl z domku (byl w pracy do 21.00 wrocil do domku ok 22.15 i ok 23.00 pojechal dalej :-() n o i jak mezulek wyszedl to ja polozylam sie spac no a po ok 30min mlody stwierdzil ze sie wyspal :errr: do 3 w nocy go usypiac probowalam, nosilam, bujalam do siebie nawet do wyra wzielam... a on nic :wściekła/y: on sie chichral a ja sie wsciekalam...
zasnol okolo 4.00 po tym jak mu mleko wcisnelam :sorry: wypil 120ml i padl... spal do 7.00 :baffled:

no i od rana sama musze sobie radzic, juz zaliczylismy poranny spacerek z psem po lesie, zdazylam sie nadrzec na nia bo spierdzielila mi do lasu za zajacem, wrocila po 15 minutach zziajana..., mlody ciagle chcial na rece w tyym lesie nie wiem dlaczego, pare razy go wzielam ale to kloc i probowalam mu wytlumaczyc ze mi ciezko a ten mnie przegadywal :eek: swoim jezykiem , ja jedno zdanie a on 5 ! :-D:-D:-D smiesznie to wygladalo ;-)

no i wlasnie zajadamy 2gie sniadanie :tak: zrobilam sobie bule z drzemem a mlodemu z serkiem topionym i szyneczka a ten woli moja bulke :laugh2: no kurde... juz mi pol bulki wciagnol..

no a co wy porabiacie co laski

ja pepuszek smarowalam chyba jeszcze z tydzien dobry, nie pamietam ...

magda no dzieki i tobie tez milej niedzieli :tak:
co do dlugiego weekendu to brat mi oznajmil wczoraj na gg ze czuje sie zaproszony na grilla w dlugi weekend :eek::eek::eek: tylko ze o zadnym grillu nic nie wiem :-D:-D:-D heheheh czyli mam grilla w gronie rodzinnym ;-):-)

ha ha larvunia to wesolo masz z syneczkiem :-):-)
i z pieskiem swoim nasmialam sie jak czytalam ze ci spierdzielil za zajaczkiem :-D:-D

a mezus na dlugo tam wyjechal??...

Ostatnia edycja:
heheh larvunia fajnie ci sie niedziela zaczela:-)
ja wlasnie leze sobie w lozeczku przy laptop i zajadam zapiekanki:-)a dawidek spi,u nas na okraglo jest wlaczona jego piosenka ulubiona,bo przy niej szybciej zasypia i wogule lubi ja:-).
kurcze chcialam mleczko sciagnac dla malego a tu dupa niechce mi leciec,raczej leci ale jak dla psa,wiec sie wkurzylam po dobrej pol godz i dalam se spokoj,denerwuje mnie cos takiego,czasem leci jak oszalale a czasem nic.
moj m pojechal sie zrelaksowac:-)pojechal pograc w paintball:tak:
kurcze najlepsze jest to ze maly spi czasem w lozeczku ale ja ztego lozeczka to praktycznie zrobilam graciarnie jego rzeczy,musze coz tym zrobic bo tak to nie moze byc:rofl2:
my na dlugi weekend pewnie w domku,bo co tu robic z malym dzieckiem,chociaz na jakiegos grilla tez bym miala ochote,hmmm pomyslimy cos:-)
we wtorek przyjdzie ta glupia polozna to sie dowiem ile czasu mam smarowac ten pepek:-)
buraczki mi sie juz gotuja:-)
moj to z checia ciagle by jadl schaboszczaki i mu sie nie nudza,ale dzis to wyjatek bo wczoraj kupilam jakis fix do mielonych i chce wyprobowac,ale powiedzial ze zje:-):-)oj ja mu dam wybrzydzac moje jedzonko:-)
no ale czym mnie zaskoczyl to tym ze ostatnio gotowalam na obiad zupke ogorkowa i wyszla pyszna,a jak mieszkalismy u mamy to nie czesto gotowalam zwlaszcza zupy i on tak do mnie-a ty umiesz gotowac takie zupy!!!!!!!!!mowi ze dobra itd,a ja do niego no co ty za glupoty gadasz!!!juz zapomniales jak gotowalam w m-czu!!!a on na to aha zapomnialem:wściekła/y:
a tak wogule to sie pochwale-dzis sa moje imieninki:szok::szok::szok:

reklama
Siemka
No to najlepszego Marzenko:-):-)
Wiesz ja młodej smarowałam pepuszek jeszcze kilka dni bo po odpadnieciu miała tam jeszcze mała ranke i troche smieci.Wiec jej czyscisciłam patyczkiem do uszu i roztworem wody ze spirytusem.

Madzia
ale masz fajnego męza mojemu to sie nigdzie nie chce jezdzic :-:)-(A jak ma juz jechac na zakupy to swira dostaje i jęczy jak małe dziecko czasem mam ochote mu łeb urwac:-D:-DA jak tylko wychodzimy z marketu to aniołek
Dzis tez jedziemy hihihihi

Larvunia nie boisz sie tak sama po lesie wiesz jelenie,zoczeńcy te sprawy ??.....:-):-):-D:-D

Beti hellooo!!!!!

Do góry