reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
wiecie co 14stopni ale pewnie to sie zmieni bo chyba idzie front dlatego tak wieje
chociaz u mnie cisza no moze taki maly wiaterek tylko, u siostry tez wieje ale ona za gorzowem mieszka

Cześć dziewczyny, ja dopiero wróciłam z wyprawy do mamy i miasta, pogoda super, a jutro ma się ochłodzić, ale tylko niby na dwa dni, w następnym tygodniu ma być 14 stopni, więc wiosna w końcu u nas zawitała.

Jak się ciepło robi to człowiek ma mniej czasu na internet :)

hej ... no właśnie wiosna a my chorobowo(a od września nawet kataru nie miał:dry:).
Niby tylko goraczka bo innych objawów brak ale temp aż 39,5:confused: dopiero czopkami udało mi się zbić, teraz już zjadł rosołek i wcina bułeczki czosnkowe więc mam nadzieję że szybko się wykuruje.

co do konkursów to ja też szczęścia nie mam niestety, ale daffi gratuluje oby tak dalej się szczęściło w twoim zyciu:tak::-)

zjadłabym coś ale przecież wiosna idzie i miałam nie podjadać:-p

Dobranoc kobitki !!
obejrzalam na wspolnej,szymcio spi..:tak: szybko padl :-)
ja mialam gosci...i tak zlecialo
jutro musze jechac po szkole do urzedu odebrac swoj dowod osobisty :-):-)
u nas troszeczke popadalo ale malo co,jutro ma byc 10 st fajnie tak wiosennie w koncu mozna ubrac lzejsza kurtke :tak:

megi dawaj dawj foty ,fajnie ze zuzka sie wybawila :tak:
martucha dla malego..:happy2:
kroma co tam ciekawego upolowalas na miescie? twoja mama mieszka tez w gorzowie?

no nic zmykam zycze udanego wieczorku i jutrzejszego dnia :-)

larvunia kolo mnie w granatowym pawilonie:-)

to ja juz zycze milych snow wszystkim:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hejka. troche doszlam do siebie, ale wiecie co...mam skurcze w pachwinach. co to znaczy? jak chodze to mam. musze sie zatrzymac i nagiąć lekko. czy to coś może znaczyć? wogoe dziwnie się czuje od dwóch dni. Porażka.
trochę odpoczęłam, ale zmeczona jakaś dalej...

dzieki ciacho :****
jutro tesciowa tam posle za herbatka dla Frucia ;-)
tez zycze kolorowych snow :tak:

edit:
Future nie wiem, ja do konca dobrze sie czulam... tzn bezobjawowo, "tylko" problemy z kregoslupem mialam i teraz tez. Wiesz powoli czas, organizm moze sie przygotowuje.

reklama
Future- albo się szyjka do końca skraca, albo rozwarcie powiększa, ja miałam takie jak się przemęczyłam, w sumie na końcu ciąży.
Madzia- moja mama mieszka w Gw, a ja w sumie buty dla Olki i dla siebie jakiś balsam.

Do góry