reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

witam się i ja :)
larvunia- ja też nie lubię sama w nocy w mieszkaniu być.
Mycha- może ty masz za mało żelaza jak ci słabo. Niech ci lekarz badanie krwi zrobi. Ja tak miałam i żelazo brałam, na omdlenia to troszkę pomogło.

Sto lat dla Amelki :)

Ostatnia edycja:
reklama
marzenko czesc mezatko ;-)
kroma hello ;-)
ciacho udanego wyjazdu!:tak:

dla Amelki 100 lat zdrowka, szczescia, milosci i ladnych zabawek! :tak:

Wszystkiego Najlepszego dla Amelki z okazji 3 urodzin:D

Ile w ulu pszczół robotnic,
ile pociąg mija zwrotnic,
ile kwiatów liczy łąka,
ile kropek ma biedronka,
Tyle szczęścia i słodyczy
w dniu urodzin tobie życzy

e-ciocia Justyna i Julia

Nie wiem może to i o to żelazo chodzi ... miałam skierowanie na badania ale teraz czekam na wizytę do lekarza! Powiem mu o wszystkim że się źle czuję itp..... 1oo lat dla Amelki ...

Dziewczyny pomocy!!!
na pocztaek nie krzyczcie ze zle zrobilam no ale juz po ptakach:D
wstawilam wczoraj pranie ciemne ale nie bylo wnim nic takiego.. bluzki moje zielone itp i wrzucilam Julki kurtke rozowa! i niesttey jest cala w jakis ciemnych plamach!
czy ja ja jeszcze uratuje? to ulubiona kurtka!
wstawilam teraz jeszcze raz dlugie pranie kurtki reczniczka Julci i kocyka polarowego bo sie przyda im pranie a sama kurtke prac to bez sensu..

Amelko Kochana Wszystkiego Naj Naj!!! Dużo zdrówka! Radości, zabawek!

Daffi słyszałam, zeby w sodzie moczyć ale to ze dwa dni. I potem wyprac w vanishu.
a jak po tym teraz praniu? moze zeszło?

Ostatnia edycja:
reklama
Amelko Kochana Wszystkiego Naj Naj!!! Dużo zdrówka! Radości, zabawek!

Daffi słyszałam, zeby w sodzie moczyć ale to ze dwa dni. I potem wyprac w vanishu.
a jak po tym teraz praniu? moze zeszło?

zrobilam intensywne i dlugie pranie i o zgrozo zeszlo.ale jakby nie zeslzlo to bym sie zalamala. Ja uwielbiam ta kurtke i Julka tez.. nie czuje sie w niej jak puchaty balwanek.. na cale szczescie po tym praniu ani sladu nie ma.. a to byly takie zielone plamy.. moglam zdj zrobic... kurcze nigdy wiecej nic nie pomieszam.
a takie plamy po sokach zeszlyby mi z bodziakow i bluzek? julka wczesniej kubusiami zapaskudzila kilka ubranek.. fakt ze to juz polezalo wiec zdazylos ie wgryzc w tkanine... nie wiuem wlasnie.. moze ktoras z was ma na to sposob?

Do góry