reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej Dziewczyny:-)
Future, haha, Twój facet ma tak samo w domu jak i mój - nawet pies to suczka:-D, co mój G. do tej pory sobie wypomina, że mógł choć psa samca wziąść...:sorry::-D
Katgen ja też coś zdołowana ostatnio chodzę,tak mi źle jakoś na serduchu, nie chce mi się nic, nic nie cieszy.... może jak wiosna przyjdzie to będzie lepiej:confused: Oby... A cóż to za imprezka się szykuje?
Ciacho Twój tata to Mirosław może? Bo mój tak;-), jutro ma imieniny:tak:

Dobra kobitki, popisałabym więcej, ale się spieszę, jutro z rana jedziemy do Nowej Soli do moich rodziców, na taty imieniny, a jeszcze mieli w poniedziałek 30-stą rocznicę ślubu, i właśnie torta w kształcie serca im robię:-) Więc tort, prasowanie, pakowanie, kąpiel...A na dodatek coś mnie nerki bolą od rana i się kiepsko czuję przez to:-(
Spokojnej nocy i miłego weekendu!!!!

reklama
Cześć dziewczyny.Zimno i jakoś tak nic się nie chce, a poza tym znowu się nie odzywam bo zaczęłam w końcu I rozdział magisterki, mam czas do środy więc musze się sprężać ale nie ma rzeczy niemożliwych.
Poza tym chłopaki znowu chorują i przez to mam malutkiego dołeczka. Cypol tak strasznie kaszle, że aż się boję od wczoraj są na lekach. kacperkowi szybko przeszło zobaczymy co z Cypą. Szpitale przepełnione tyle chorych dzieci.

Życzę wam wszystkim spokojnego wieczoru i weekendu

Aniu Sto lat dla córeczki!!!!!!!!

larvunia:-):-):-):-):-):-) mała córunia!!!! cudnie

befatka ojcowie są gorsi niż dzieci, niestety wiem coś o tym. trzymaj się i przejmuj jak najmniej, bo nie przejmować się całkiem to się jednak nie da

O Jeżyk, właśnie mi się przypomniało, że miałam Ci drugi raz opisać (bo jak pierwszy raz napisałam to mi posta wcięło i dałam se już spokój), o tych urodzinach w fikolandzie jak to wyglądało...bo się kiedyś pytałaś. A więc ja robiłam w Askanie w Askalandii, koszt to 30 zł za dziecko, w tym wliczony tort, chrupki, ciastka, soki, paluszki, itp. No i dwie godz. zabawy. A co mi się podobało, że właścicielka zorganizowała dzieciom kilka konkurencji, więc poza skakaniem w kulkach i zjeżdzaniem na zjeżdzalniach dzieciaki miały dodatkową rozrywkę i były zachwycone:-) My na 10 osób robiliśmy te Ali urodzinki, kasy trochę poszło, ale rodzinka dopomogła;-) i w prezentach , które dostała wszystko się zwróciło;-) No i wrażenia... do dziś wspomina swoje urodziny:-D
Zdrówka dla chłopaków!!!
Dobra, idę do tego torta:confused2: Ania PR widzę że dziś razem pieczemy!:-D Sto lat dla Amelci!!!!!!

hej hej! a my wlasnie swięujemy 100 lecie zwiazków zawodowych w nauczycielstwie oczywiscie. ja soczkiem, i powoli mi sie nudzą te pijackie gęby, ale zabawa na calego.
milej nocki paniom ;*

Cześć wszystkim, kroma a no może będzie dziewczynka chłopca już mamy to czemu nie :-) mąż by się cieszył bo marzy mu się córusia tatusia ;-) no dzisiaj niby cieplej jest to wyjdę na jakiś spacer bo i tak muszę iść do sklepu - mam nadzieję, że nie będzie tak źle ze Mną jak wczoraj i będę miała siły wyjść ... wczoraj byłam taka słabo tak się źle czułam, że się przewróciłam w domu ... :-( ale na szczęście nic Mi się nie stało!!!
Megi jak tam przywitałaś męża??? :-);-) Działo się pewnie ... Wpadłabym na kawkę, ale pewnie się jeszcze sobą nie nacieszyliście .... Larvunia jak tam samopoczucie, katar nadal męczy i kaszel??
Z tego jakoś wyleciało Mi z głowy że Mój tata ma imieniny (Mirosław ma na imię), dobrze że wczoraj coś wspomniałyście na ten temat i dobrze że Mój M ma pamięć do dat w przeciwieństwie do Mnie hihi ;-)

witam z rana i znowu mroznie:dry:
lili tak, moj tato Mirosław:-) jedziemy dzisiaj na imieniy i od razu bedziemy oblewac zdane egzaminy mojego M wiec podwojne swietowanie:-D:-D
mycha o to niedobrze ze tak slabo ci, ale ponoc niektore kobiety strasznie ciaze przechodza, ale miejmy nadzieje ze przejdzie ci szybko wszystko:tak:

nooo z tego wszystkiwego juz o 20.00 spalam z mlodym :sorry2: co by nie dasac sie samej po mieszkaniu :sorry2:
z psem juz bylam na spacerku... sniadanko wcinamy... slonce sloncem ale zimno bbrrrrr :baffled:

reklama
to chociaz wyspalas sie hehe, zimno jest a niby mialo byc cieplej tylko chyba nie u nas

milej soboty zycze:-) uciekam upiec muffinki na wyjazd i szykowac sie do wypadu

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry