reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

larvunia dzięki za przesłanie pozytywnych fluidy :-) przydadzą się na pewno, kroma no niestety hormony robią swoje ale tę ciąże przechodzę o 100 razy gorzej niż pierwszą, zmęczenie, nerwowość, mdłości i niestety wymioty też :-( wszystko co najgorsze a przy tym małym czorcie Moim to ciężko się nie denerwować tak daje mi ostatnio popalić że szok - łobuz mały ... megi nie byłam na dworze jakoś nie dałam rady żeby się ruszyć z domu ... :-( całuski dla pozostałych dziewuszek ....

reklama
a ja juz naszykowalam salatke na jutro na Amelki urodziny i ciasto i biszkopt na tort tez gotowy;] jutro bede kombinowac zeby jakas peppe tam stworzyc;p

ania to juz dzisiaj skladam mlodej 100 lat!!! bo jutro chyba nie bede miec czasu zeby zajrzec, no i zdjecie toru z mloda musisz nam koniecznie pokazac:tak::-)
kroma juz kupilismy prezent, zielona herbate 100g jakas "green china" w herbaciarni

ciasteczko- ja miałam ci pisać, że są takie herbaty co się zalewa i się kwiatka hoduje, to też zielona, ale nie wiem czy są w Bommi, bo kiedyś były. A to fajny prezent zielona herbata, ja to jestem fanatyczka zielonej i białej.
Pr- witaj :)
Mycha- Ja się tak źle czułam z Olką, z Arkiem nie, wiec może i ty dziewczynkę będziesz miała, może estrogeny cię tak wykańczają. A dzieci swoją drogą potrafią zadziałać na nerwy, tym bardziej, że zimno i nie mają gdzie się wyładować.

a o tej z kwiatkiem to ze sie po zaparzeniu rozklada? nie mieli takich, ta zielona cholernie droga 45zl za 100g
ja tam milosniczka zielonej nie jestem ale za to pije czerwona ale do niej tez sie trzeba przyzwyczaic

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Przejrzałam szafę i :no: nie mam sie w co ubrac na tą impreze do siosry :wściekła/y:

Nie wiem no tam mają byc tańce itp. w jednej jedynej sukience byłam na ostatniej imprezie rodzinnej w tym samym składzie :angry:

Kur:angry: help

Ania Pr to juz jutro:) Super

hej hej ;) a my kupiliśmy dzis kamereeeeeeeee full hd, zeby nagrywać małą...no tak się cieszę... normalnie zabawka jak nie wiem. bede wam mogla przesylac pierwsze pierdnięcie i pierwsze ulanie pokarmu. mniami ;)

katgen nie pomoge, nie mam sukienek eleganckich, a kiedy ty masz ta impreze pewnie jutro?
future my mamy kamere, ktora kupilismy z 11 lat temu i od dobrych 6 lat lezy i sie kurzy ale mamy pare fajnych rzeczy nagranych na nia

dobra laseczki milego wieczoru, spadam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ciasteczko- takie porządne zielone herbaty to potrafią słono kosztować, ale ja więcej niż 10 zł nie daję, bo ja je litrami piję. Czerwoną tez lubię, ale jak karmię to nie mogę, bo tam jest naturalna kofeina. A ta co się jak zaparza to kwiat się robi, to są takie kuleczki, w których są liście herbaty pozwijane i jak się ją zaparza to kwiatek się robi. Fajnie to wygląda, ale ciężko ją dostać. Ja raz kiedyś w Bommi kupiłam i też droga była chyba jakieś 40 zł i to na prezent.

Katgen- ja też jak gdzieś idę to nigdy nie mam co na siebie włożyć, teraz tym bardziej jak parę kilo zostało więcej. Na bank coś znajdziesz. A to chyba nie wesele, że trzeba suknię zakładać, może coś eleganckiego założysz.

A w ogóle to złożyłam czek do inkasa, ciekawa jestem jak szybko mi przeleją kasę, nawet się nie spodziewałam, że mi jeszcze coś z Uk wyślą.

Ostatnia edycja:
Do góry