reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Pr -czekam na zdjecie tortu i Was oczywiscie.A i musze ci podziekowac bo kiedys pisałyscie z laskami o pęknietych ustach itd a napiałas zeby smarowac Bephantenem.No to ja długo nie myslac posmarowałam swoje biedne zmasakrowane (od letnich klapek) pięty.Posmarowalam grubo , założyłam na to skarpetki i poszłam spac juz po pierwszej nocy były efekty a po 3 dniach nie te stopy a męczyłam sie przez całą zime i kupe kasy na kremy wydałam :) Dzieki za pomysł:-)

reklama
Befatka jak Cie dzis duzo :-);-)
dziewczyny spoko, dzidzia fika jak szalona jak codzien ;-) wiec upadek tylko ja odczulam najbardziej na kosci ogonowej wlasnie :dry:

moj juz wrocil :-):-):-)
wlasnie skonczyli sie kapac chlopaki i teraz razem zasypiaja na bajkach z tv ;-)

kolorowych snow tez Wam zycze :tak:

Dzięki dziewczyny za słowa otuchy :-) też mam nadzieję, że te dolegliwości niedługo minął a jak nie - no cóż dam jakoś radę oby dzidzia była zdrowa a Ja jakoś to wszystko przecierpię ... Dzisiaj tylko jakoś głowa Mnie boli, nie wiem czy zmiana ciśnienia czy co .. Młody dzisiaj też przechodzi samego siebie, byle czym się denerwuje i płaczę - marudzi jak nie wiem. Już się nie mogę doczekać jak pójdzie spać ...
Dzisiaj coś pustki na forum ...

Larvunia o cale szczescie ze juz lepiej:D
najwazniejsze ze dzidzi w brzuszku nic nie ejst i Marcelkowi:D

Witam wszystkich :-) ten weekend to jakiś cichy dla forum i pustki jak nie wiem ... Ta godzina i jeszcze żadna się nie wypisała;-) u nas wczoraj "burza" była w domku ... zobaczymy jak dzisiaj będzie ...
Do usłyszenia, później zajrzę bo teraz aż echo słyszę ;-) całuski

witam się i ja.
Nie wyspana, poszłam spać o 23,00 bo księciunio najmłodsze nie chciało spać i cieszyło michę do mamy. A księżniczka zrobiła mi pobudkę o 6,00 i przyniosła mi klocki do łóżka.
Kupiłam sobie Guam, trzeba cellulit zlikwidować. :-)
Wychodzę dzisiaj z tej nory, idę do teściowej na obiad. W końcu ktoś dla mnie zrobi obiad i dzisiaj dzień wolny od garów :-)
Żegnam się do później ;-)

Ostatnia edycja:
kroma Ty i cellulit?

Mycha na forum w weekendy zawsze tak jest.. rzadko sie zdarza ze jest tłoczno ale sie zdarza:D

reklama
bry
co z tego ze moj wczoraj wrocil jak poszedl zaraz spac z synkiem a dzis rano juz wybyl na caly dzien do pracy :dry: masakra... z nowu sami... chce juz wakacje gdy bedziemy w 4 razem :sorry2: dzien i noc :tak:
sloneczko piekne czyzby wiosna powoli nam pukala do okien? ;-)

edit:
powiedzcie mi czy do autobusu mozna brac psy? i w tedy jak placi sie za psa jak za osobe cos wymagane jest? Jak to jest? Pojechalabym sobie do g-wa ktroregos dnia z psem i synkiem, ale zastanawiam sie co wyjdzie taniej ;p

Ostatnia edycja:
Do góry